Új vezető irányítja az LG mobilrészlegét

Czipperer Dia, 2014. november 28. 17:12

Új vezető kerül az LG mobilrészlegének vezetői székébe. A jelenlegi vezetőt, Dr. Jong-Seok Parkot Juno Cho váltja, aki december 1-től irányítja a munkát.

Néhány napja keringtek a pletykák, hogy a Samsung lecseréli a mobilrészlegének a vezetőjét a gyenge Galaxy S5 eladások miatt. Most pedig kiderült, hogy a rivális LG is hasonló lépésre szánta el magát, ám az okok nem egyeznek.

 

Az LG hivatalos közleményt adott ki, melyben beszámolt arról, hogy a mobilrészleg jelenlegi vezetője, Dr. Jong-Seok Park egészségügyi problémákkal küzd, és leköszön posztjáról. A jövőben tanácsadó szerepet tölt majd be a cég életében.

 

 

Az új vezető Juno Cho lesz (a képen balra), aki az LG holdingcégétől igazol a mobilrészleg vezetői székébe. A szakember az LG Copr. elnöke és operatív vezető volt korábban, az új pozícióban december 1-jétől kezdi meg a munkát. Ez egy jó alkalom a váltásra, hiszen a vállalat jól teljesített az elmúlt időszakban a mobilfronton. Nemrég rekord okostelefon eladásokat produkáltak, és ezzel sikerült megduplázniuk a profitot.

 

Forrás: Engadget.com

CEO/CIO ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új nemzetközi értékesítési vezetővel erősít a Prefixbox

A Prefixbox, e-kereskedelmi termékkereső megoldásokat fejlesztő vállalat, új értékesítési alelnököt és operatív vezetőt üdvözöl a csapatában Deák Árpád személyében, akinek fő feladata a vállalat növekedési ütemének felgyorsítása, új értékesítési csapat kiépítésével, új nemzetközi piacok meghódításával, és a vállalat üzletfejlesztési stratégiájának vezetésével.

2021. december 2. 11:18

Az LG új vezérigazgatót és további változtatásokat jelentett be

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy William Cho stratégiai igazgatói posztja mellett december 1-jétől a vezérigazgatói teendőket is átveszi. Cho 2019 óta a vállalat legfőbb stratégája, korábban az LG North America elnökeként hat évig az általa létrehozott, új üzleti lehetőségek előmozdításáért felelős LG Business Incubation Center működéséért felelt, ami házon belüli projekteket és startup partnereket fog össze.

2021. december 1. 15:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59