Új vezető irányítja az LG mobilrészlegét

Czipperer Dia, 2014. november 28. 17:12

Új vezető kerül az LG mobilrészlegének vezetői székébe. A jelenlegi vezetőt, Dr. Jong-Seok Parkot Juno Cho váltja, aki december 1-től irányítja a munkát.

Néhány napja keringtek a pletykák, hogy a Samsung lecseréli a mobilrészlegének a vezetőjét a gyenge Galaxy S5 eladások miatt. Most pedig kiderült, hogy a rivális LG is hasonló lépésre szánta el magát, ám az okok nem egyeznek.

 

Az LG hivatalos közleményt adott ki, melyben beszámolt arról, hogy a mobilrészleg jelenlegi vezetője, Dr. Jong-Seok Park egészségügyi problémákkal küzd, és leköszön posztjáról. A jövőben tanácsadó szerepet tölt majd be a cég életében.

 

 

Az új vezető Juno Cho lesz (a képen balra), aki az LG holdingcégétől igazol a mobilrészleg vezetői székébe. A szakember az LG Copr. elnöke és operatív vezető volt korábban, az új pozícióban december 1-jétől kezdi meg a munkát. Ez egy jó alkalom a váltásra, hiszen a vállalat jól teljesített az elmúlt időszakban a mobilfronton. Nemrég rekord okostelefon eladásokat produkáltak, és ezzel sikerült megduplázniuk a profitot.

 

Forrás: Engadget.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59