Mydlink Home: A D-Link belép az okos otthon piacra

forrás: Prím Online, 2014. december 1. 09:22

Az eddig vezetékes és wifi hálózati eszközeiről ismert D-Link egy teljes otthoni megoldáscsomaggal tör be az okos otthonok piacára. A mydlinkHome termékcsalád és az ezek vezérlését mobilkészülékről biztosító ingyenes mydlink Home alkalmazás lehetővé teszi otthonunk megfigyelését és alapvető automatizálását jelentős beruházás és speciális szaktudás nélkül is.

A mydlinkHome termékcsalád a Smart Plug intelligens konnektorral, az ennek mozgás alapú vezérlését biztosító Wi-Fi mozgásérzékelővel és két nagyfelbontású kamerával indul. A termékcsalád minden egyes tagja akár külön-külön is vezérelhető okostelefonról, tabletről – így ellenőrizhetjük, nem hagytuk-e bekapcsolva a vasalót vagy a sütőt, ha pedig mégis, azt akár munkahelyünkre érve is lekapcsolhatjuk.Az egyes termék azonban akkor állnak össze igazi otthon automatizálási rendszerre, ha a mydlink Home alkalmazással összekapcsoljuk azokat: néhány érintéssel szabályokat hozhatunk létre, mikor kapcsolódjon fel vagy le a lámpa, mikor küldjön a rendszer értesítést mobilkészülékünkre vagy éppen mikor induljon el a kamerán a rögzítés. Mindez egy letisztult, ikonos felületen, bárki számára pillanatok alatt elsajátítható módon.A mydlink Home termékcsalád tagjai:

 


mydlink Home Smart Plug (DSP-W215)


A Smart Plug egy intelligens konnektor, mely nemcsak távolról vezérelhető, de rendelkezik beépített hőmérséklet-érzékelővel és túlmelegedés elleni védelemmel valamint képes az áramfogyasztás mérésére. Az intelligens konnektor push üzenetben jelzi, ha a mért áramfogyasztás túllépte a beállított értéket.

 mydlink Home Wi-Fi Motion Sensor (DCH-S150)


A vezeték nélküli mozgásérzékelő a rendszer építőköveként különböző eseményeket válthat ki mozgás érzékelése esetén: jelezhet a Smart Plugba dugott lámpának, hogy kapcsoljon fel vagy éppen elindíthatja a kamerán a rögzítést.

 mydlink  Home Monitor HD (DCS-935L)


A HD Monitor egy nagyfelbontású kamera Wireless AC Wi-Fi kapcsolattal, éjjellátó funkcióval és beépített mikrofonnal. A kártyafiókba SD kártyát helyezve akár helyben is képes rögzíteni a felvételeket.

 mydlink  Home Monitor 360 (DCS-5010L)


A Home Monitor 360 egy teljesen körbeforgó, dönthető, zoom funkciós kamera, melyből elég akár egy is az egész lakás megfigyelésére.

 mydlink Home alkalmazás


A mydlink Home egy ingyenes Android és iOS alkalmazás a D-Link okos otthon termékcsaládjának irányítására. Az alkalmazásból elvégezhető a készülékek telepítése, beállítása, és itt hozhatók létre az automatizálási szabályok is.

A megoldásról részletes információk olvashatók a www.dlink.com/mydlinkhome oldalon. A mydlink Home termékcsalád december elejétől Magyarországon is elérhető. 


 

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HP innovatív megoldásokkal készül a hibrid munkavégzésre

A HP éves partnertalálkozóján, a HP Reinvent eseményen mutatta be legújabb készülékeit és szolgáltatásait, amelyekkel a felhasználók hatékonyabban végezhetik a munkájukat, kapcsolatban maradhatnak a partnereikkel és biztonságban tarthatják a személyes adataikat. 

2020. szeptember 30. 12:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

2020. szeptember 9. 12:11

Év Informatikai Vezetője díj 2020

2020. augusztus 27. 11:07
online sportfogadás