Könnyebb tároláskezelés Lenovo REACHit alkalmazással

forrás: Prím Online, 2014. december 2. 13:14

A Lenovo DOit applikációcsomag legújabb tagja, a REACHit egyetlen, könnyen kezelhető alkalmazás segítségével lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy elérjenek, rendszerezzenek, keressenek és megosszanak fájlokat, függetlenül attól, hogy azokat hol tároljak.

A mai fogyasztót egyre inkább jellemzi a folyamatos  internetkapcsolat, és mind a használt készülékek száma, mind az általuk generált adatok forgalma egyre csak nő. A REACHit egyszerre több eszközt és tárolási helyet képes kezelni – összekapcsolja a felhasználó PC-jét, Android- vagy iOS-eszközét, valamint a felhős tárolási szolgáltatásokon – a Google Drive-on, a OneDrive-on, a Dropbox-on és a Box-on – lévő fiókjait.

 


 
A REACHit segíti az adatok könnyebb megtalálását érintéssel kezelhető képernyőjével és grafikus felhasználói felületével, amelyen  testreszabható a fájlok szűrése, rendezése, és megtekintése. A felhasználók gyorsan és könnyen meg tudják találni a fájlokat a készülékek és fiókok között a keresősáv segítségével, amelyet a kezdőképernyőre tűzhetnek. A Windowst használók számára a a REACHit beépül a fájlkezelőbe, hogy a Windows operációs rendszeren belül lehessen a tárolási helyeken keresni.


Ha egy nagy prezentáció előtt vagy útközben szeretnénk dokumentumokat szerkeszteni, a REACHit lehetővé teszi, hogy a telefon és a PC, valamint más tárolási helyek között mozgassunk fájlokat vidd és dobd módszerrel. A felhasználók a felhőben is tudnak Word-dokumentumokat, táblázatokat és prezentációkat szerkeszteni a ZOHO dokumentumszerkesztő programmal. A dokumentumokat, képeket, videókat és más fájlokat megoszthatják a családdal és barátokkal a SHAREit alkalmazás segítségével, e-mailben, hivatkozásról való letöltéssel, valamint a  Facebookon vagy a Twitteren.

A REACHit-et előre telepítik valamennyi Lenovo rendszerre 2015 elejétől kezdve. Ingyenesen letölthető a Lenovo.com weboldalról, valamint a Google Play és az Apple App áruházból.
 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Robotizált folyamatautomatizációs szolgáltatások a Tech Data kínálatában

Új big data és mesterséges intelligencia alapú szolgáltatásportfóliót tett elérhetővé több európai országban, köztük hazánkban is a Tech Data, miután partneri szerződést kötött a rutinszerű irodai munkafolyamatokat automatizáló Automation Anywhere-rel.

2019. december 9. 18:32

7 egyetemi ötlet kapott 15 millió forintos befektetést a Hiventures-től

7 egyetemi startup ötlet kapott 15 millió forintos inkubációs befektetést az MFB csoporthoz tartozó Hiventures-től az egyre népszerűbb Startup Campus University programban. A december 5-én zárult őszi vállalkozásfejlesztési képzések idén már három partnerrel; a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel (BME), a győri Széchenyi István Egyetemmel (SZIE) és a Magyar Divat & Design Ügynökséggel (HFDA) közösen valósultak meg, és rekord számú jelentkezőt mozgattak meg.

2019. december 9. 16:51

Hello Tomorrow: Négy magyar vállalkozás a világ legígéretesebb deep tech startupjai között

Négy magyar tudományos technológiai vállalkozás is rangos nemzetközi elismerésben részesült, hiszen világszinten több, mint 5000 jelentkező közül bekerültek a „deep tech pioneer”-ek közé a Hello Tomorrow Global Challenge programja keretében. A minősítésnek köszönhetően a Biopesticide, az ITMedicine, a Lupfe és a Jfermi bemutatkozhatnak a világ legfontosabb deep tech seregszemléjén a párizsi Hello Tomorrow Global Summit rendezvényen, jövő márciusban. 

2019. december 9. 15:23

Új piacot hívott életre az autonóm mobil robotok elterjedése

Mindössze pár évvel bemutatkozása után az AMR (autonóm mobil robot) platform a gyártóipari logisztikai műveletek automatizálásának egyik legnépszerűbb megoldásává vált. Rugalmassággal, valamint egyszerű és érthető programozással támogatja a dinamikus logisztikai környezeteket, miközben még a költségeket is csökkenti. Az AMR-ekkel párhuzamosan létrejött egy új piac is, amely kimondottan kiegészítő megoldásokkal, tartozékokkal és alkalmazásokkal szolgál annak érdekében, hogy az egyedi logisztikai kihívások is legyőzhetőek legyenek, valamint, hogy az automatizációs befektetés még hamarabb megtérülhessen. Az egyik ilyen kiegészítő eszköz az AMR-ekre szerelhető és személyre szabott fedélzeti modul, amelynek köszönhetően a rakodó és áthelyező, anyagmozgató folyamatok teljes mértékben automatizálhatóvá válhatnak.

2019. december 9. 10:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás