A REGIO JÁTÉK webáruháza lett az év e-kereskedelmi honlapja

forrás: Prím Online, 2014. december 8. 16:33

A REGIO JÁTÉK idén megújult webáruháza naponta 7000 féle aktuális játékot tesz elérhetővé, egyéni felületet biztosít a partnerei és a beszállítói számára, emellett állandó kapcsolatban van az ország 33 REGIO JÁTÉK üzletének aktuális készleteivel. A saját fejlesztésű oldalt e-kereskedelem kategóriában választották az Év Honlapja díj nyertesének.

Az idén megújult regiojatek.hu webáruház fejlesztésekor az egyszerű kezelhetőséget, a gyors keresési lehetőséget és a vásárlók pontos informálását helyezték előtérbe. A REGIO JÁTÉK Webáruházban elérhető több ezer játék között a hatékony keresést a szabadszavas kereső mellett életkor, ár, nem és különböző termékkategóriák szűrési lehetőség segíti.

A vásárlók pontos informálása érdekében a webáruházban megjelenő teljes termékpaletta rendszeresen szinkronizál a vállalat üzleteiben és raktáraiban elérhető készletekkel, és kizárólag azokat a termékeket jeleníti meg, amelyek legalább házhozszállítással azonnal megvásárolhatók. Amennyiben a választott átvevőponton valamely megvásárolandó termék adott pillanatban nem elérhető, a rendszer azonnal tájékoztatja a vásárlót, és felajánlja a házhozszállítás lehetőségét.

 „A REGIO JÁTÉK webáruháza volt az első online játékáruház Magyarországon” - nyilatkozta a díj kapcsán Gyaraki József ügyvezető tulajdonos. „Az új weboldalt az e-kereskedelem terén szerzett több mint 10 éves tapasztalatainkat felhasználva hoztuk létre annak érdekében, hogy maximálisan kielégítő vásárlói élményt nyújtson.”
 
Mivel a REGIO JÁTÉK játék-nagykereskedelemmel is foglalkozik, webáruháza a több száz viszonteladója és beszállítója számára is egyéni felhasználói felületet biztosít. Itt a partnerek saját, személyre szabott feltételeik mellett a vásárlókhoz hasonlóan megrendelhetik az üzleteikbe szánt termékeket, amely különösen a kiemelt időszakokban jelentős idő és költségmegtakarítást tesz lehetővé számukra.

A REGIO JÁTÉK a hagyományos kereskedelem területén is innovatív szemléletéről ismert. Az áruházak polcain többek között elektronikus árkijelzők működnek, és a cég jelenleg is a jövő áruházának nevezett technikai rendszer fejlesztésén dolgozik.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38