A REGIO JÁTÉK webáruháza lett az év e-kereskedelmi honlapja

forrás: Prím Online, 2014. december 8. 16:33

A REGIO JÁTÉK idén megújult webáruháza naponta 7000 féle aktuális játékot tesz elérhetővé, egyéni felületet biztosít a partnerei és a beszállítói számára, emellett állandó kapcsolatban van az ország 33 REGIO JÁTÉK üzletének aktuális készleteivel. A saját fejlesztésű oldalt e-kereskedelem kategóriában választották az Év Honlapja díj nyertesének.

Az idén megújult regiojatek.hu webáruház fejlesztésekor az egyszerű kezelhetőséget, a gyors keresési lehetőséget és a vásárlók pontos informálását helyezték előtérbe. A REGIO JÁTÉK Webáruházban elérhető több ezer játék között a hatékony keresést a szabadszavas kereső mellett életkor, ár, nem és különböző termékkategóriák szűrési lehetőség segíti.

A vásárlók pontos informálása érdekében a webáruházban megjelenő teljes termékpaletta rendszeresen szinkronizál a vállalat üzleteiben és raktáraiban elérhető készletekkel, és kizárólag azokat a termékeket jeleníti meg, amelyek legalább házhozszállítással azonnal megvásárolhatók. Amennyiben a választott átvevőponton valamely megvásárolandó termék adott pillanatban nem elérhető, a rendszer azonnal tájékoztatja a vásárlót, és felajánlja a házhozszállítás lehetőségét.

 „A REGIO JÁTÉK webáruháza volt az első online játékáruház Magyarországon” - nyilatkozta a díj kapcsán Gyaraki József ügyvezető tulajdonos. „Az új weboldalt az e-kereskedelem terén szerzett több mint 10 éves tapasztalatainkat felhasználva hoztuk létre annak érdekében, hogy maximálisan kielégítő vásárlói élményt nyújtson.”
 
Mivel a REGIO JÁTÉK játék-nagykereskedelemmel is foglalkozik, webáruháza a több száz viszonteladója és beszállítója számára is egyéni felhasználói felületet biztosít. Itt a partnerek saját, személyre szabott feltételeik mellett a vásárlókhoz hasonlóan megrendelhetik az üzleteikbe szánt termékeket, amely különösen a kiemelt időszakokban jelentős idő és költségmegtakarítást tesz lehetővé számukra.

A REGIO JÁTÉK a hagyományos kereskedelem területén is innovatív szemléletéről ismert. Az áruházak polcain többek között elektronikus árkijelzők működnek, és a cég jelenleg is a jövő áruházának nevezett technikai rendszer fejlesztésén dolgozik.
 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Dyntell lett a régió leggyorsabban fejlődő magyar technológiai cége

A 18 ország 50 vállalkozását tartalmazó Deloitte Technology Fast 50 versenyen az előkelő hatodik helyet szerezte meg a debreceni székhelyű Dyntell, amely üzleti szoftver fejlesztőjeként egy év alatt 2537 százalékos növekedést ért el. 

2019. október 22. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás