Három új Xerox-megoldás a papírmentes irodáért

forrás: Prím Online, 2014. december 9. 12:26

Napjainkban a vállalati hatékonyság fokozása egyre inkább kiterjed a dokumentumkezelés területére is, ahol a legfőbb hangsúly ma már a nyomtatási mennyiségek csökkentésén van. A Xerox rég felismerte, hogy a digitalizáció irányába tolódnak el a felhasználói szokások. Ennek megfelelően a „nyomtass kevesebbet” elvet követve 2015-ben három új megoldást vezet be a piacra annak érdekében, hogy a vállalatok minél termelékenyebbek, mobilabbak és ezzel együtt sikeresebbek legyenek.

A Xerox Digital Alternatives alkalmazás egyszerű asztali és mobil technológia, amely automatizálja egy – egy szervezeten belül a papíralapú dokumentumkezelési folyamatokat. A felhasználók egy kezelőfelületet használva tudnak bejelentkezni, jegyzeteket készíteni, megosztani, menteni és dokumentumokat olvasni. Azaz egyáltalán nincs szükség arra, hogy a dokumentumokat kinyomtassák, vagy azokat különböző programokba konvertálják a további felhasználás érdekében.


Xerox Digital Alternatives biztonságosan telepíthető Windows környezetben és iPad-ekre egyaránt. Ugyanakkor ezzel a megoldással a legtöbb mobileszközre automatikusan szinkronizálhatóak a dokumentumok. Másrészt valós-idejű kimutatások készítésére is alkalmas, amelyeknek köszönhetően a vezetők azonnali tájékoztatást kaphatnak arról, hogyan menedzselhetik hatékonyan a vállalati dokumentumkezelést úgy, hogy mindinkább digitalizálják a papíralapú munkafolyamatokat.

 


A marketing brosúrák, a termékismertetők mind a mai napig az egyik legfontosabb vállalati információs dokumentumok. Viszont egyre jobban növekszik az igény felhasználói oldalról arra, hogy ezeket elektronikus formában is meg lehessen osztani. A közös dokumentum feldolgozást biztosító Xerox ePublishing igénybevételével mindkét formátumban elérhetőek a vállalati anyagok. A szolgáltatás éppúgy biztosít digitális kimentet, mint nyomtatott verziót. A megoldás révén a dokumentumok olvashatóak okostelefonon, tableten, eReaderen és személyi számítógépen is. Printelt formában PDF-ben teszi hozzáférhetővé a dokumentumokat, amelyek HTML5 kompatibilisek, ezáltal linkekkel és egyéb rich media hivatkozásokkal is kiegészíthetőek.


A Xerox ePublishing szintén alkalmas arra, hogy a beépített elemző funkciói révén naprakész kimutatásokat készítsen többek közt a kattintások számáról, az átlagos látogatási időtartamról, vagy a felhasználói visszajelzésekről.


A fenntarthatóság jegyében és az ökológiai lábnyom csökkentésének érdekében a Xerox európai kutatóközpontja megalkotta és szabadalmaztatta a Xerox Print Awareness Tool-t, amellyel a vállalati dolgozókat segítik abban, hogyan lehetnek környezettudatosabbak a mindennapokban. A játékosságra (gamification) épülő megoldáskészlet használatával a dolgozók, önkéntes alapon követhetik azt, hogy a saját erőfeszítéseikkel mennyire csökkenthetik a vállalati nyomtatás volumenét, illetve hogyan lehet okosabban működtetni a meglévő vállalati dokumentumkezelési rendszert.


A Xerox Print Awareness Tool szintén valós idejű visszamérést biztosít és a kielemezve a folyamatokat, javaslatokat ad arra, milyen változtatásokat lenne érdemes végrehajtani  a nyomtatás terén.


Xerox Digital Alternatives, a Xerox ePublishing és a Xerox Print Awareness Tool megoldások jövőre lesznek érhetőek világszerte, beleértve Magyarországot is.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az európai gyártóvállalatok nem tudják eredményesen alkalmazni az okostechnológiákat

Az európai gyártóvállalatok kétharmada nem használja fel az okosgyárak működéséből szerzett elemzési adatokat a hatékonyabb döntéshozáshoz – derül ki a Fujitsu napokban közzétett vizsgálati eredményeiből. Bár az okosgyár-technológiák megtérülésével kapcsolatban teljes az egyetértés, a gyártóvállalatok többsége nem használja ki maradéktalanul a lehetőségeket. 

2019. október 14. 15:23

Harmadik alkalommal is megrendezik a régió legnagyobb startup eseményét Budapesten

Az MFB csoporthoz tartozó Hiventures immáron harmadik alkalommal rendezi meg a Regional Startup and Innovation Day-t november 7-én a Szépművészeti Múzeumban, amely nem csak Magyarország, de a régió egyik legnívósabb startup networking eseménye is egyben. Tavalyihoz képest, a résztvevők új programelemekre és még több nemzetközi viszonylatban is elismert partnerre számíthatnak a rendezvényen. 

2019. október 14. 13:55

Immár ötödik éve hirdeti meg az ABB egyetemi női mentorprogramját

Az ABB Kft. immáron az ötödik egymást követő évben hirdeti meg műszaki egyetemi és főiskolai női hallgatók számára az „ABB mentorprogram női hallgatóknak” elnevezésű programját. A projekt során a vállalat öt végzős hallgatót választ ki pályázat útján az energetika és automatizálás területéről. A pályázatra 2019. október 1. és november 11. között lehet jelentkezni. 

2019. október 14. 11:20

Zöld forradalom a Schneider Electric épületeiben

Idén októbertől a Schneider Electric 13 épülete már karbonsemlegesen működik, a társaság ezzel is hangsúlyozza elköteleződését a globális klíma-célkitűzések mellett. A cég 2018-ban 130 ezer tonnával csökkentette CO2-kibocsátását. 

2019. október 14. 10:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás