Három új Xerox-megoldás a papírmentes irodáért

forrás: Prím Online, 2014. december 9. 12:26

Napjainkban a vállalati hatékonyság fokozása egyre inkább kiterjed a dokumentumkezelés területére is, ahol a legfőbb hangsúly ma már a nyomtatási mennyiségek csökkentésén van. A Xerox rég felismerte, hogy a digitalizáció irányába tolódnak el a felhasználói szokások. Ennek megfelelően a „nyomtass kevesebbet” elvet követve 2015-ben három új megoldást vezet be a piacra annak érdekében, hogy a vállalatok minél termelékenyebbek, mobilabbak és ezzel együtt sikeresebbek legyenek.

A Xerox Digital Alternatives alkalmazás egyszerű asztali és mobil technológia, amely automatizálja egy – egy szervezeten belül a papíralapú dokumentumkezelési folyamatokat. A felhasználók egy kezelőfelületet használva tudnak bejelentkezni, jegyzeteket készíteni, megosztani, menteni és dokumentumokat olvasni. Azaz egyáltalán nincs szükség arra, hogy a dokumentumokat kinyomtassák, vagy azokat különböző programokba konvertálják a további felhasználás érdekében.


Xerox Digital Alternatives biztonságosan telepíthető Windows környezetben és iPad-ekre egyaránt. Ugyanakkor ezzel a megoldással a legtöbb mobileszközre automatikusan szinkronizálhatóak a dokumentumok. Másrészt valós-idejű kimutatások készítésére is alkalmas, amelyeknek köszönhetően a vezetők azonnali tájékoztatást kaphatnak arról, hogyan menedzselhetik hatékonyan a vállalati dokumentumkezelést úgy, hogy mindinkább digitalizálják a papíralapú munkafolyamatokat.

 


A marketing brosúrák, a termékismertetők mind a mai napig az egyik legfontosabb vállalati információs dokumentumok. Viszont egyre jobban növekszik az igény felhasználói oldalról arra, hogy ezeket elektronikus formában is meg lehessen osztani. A közös dokumentum feldolgozást biztosító Xerox ePublishing igénybevételével mindkét formátumban elérhetőek a vállalati anyagok. A szolgáltatás éppúgy biztosít digitális kimentet, mint nyomtatott verziót. A megoldás révén a dokumentumok olvashatóak okostelefonon, tableten, eReaderen és személyi számítógépen is. Printelt formában PDF-ben teszi hozzáférhetővé a dokumentumokat, amelyek HTML5 kompatibilisek, ezáltal linkekkel és egyéb rich media hivatkozásokkal is kiegészíthetőek.


A Xerox ePublishing szintén alkalmas arra, hogy a beépített elemző funkciói révén naprakész kimutatásokat készítsen többek közt a kattintások számáról, az átlagos látogatási időtartamról, vagy a felhasználói visszajelzésekről.


A fenntarthatóság jegyében és az ökológiai lábnyom csökkentésének érdekében a Xerox európai kutatóközpontja megalkotta és szabadalmaztatta a Xerox Print Awareness Tool-t, amellyel a vállalati dolgozókat segítik abban, hogyan lehetnek környezettudatosabbak a mindennapokban. A játékosságra (gamification) épülő megoldáskészlet használatával a dolgozók, önkéntes alapon követhetik azt, hogy a saját erőfeszítéseikkel mennyire csökkenthetik a vállalati nyomtatás volumenét, illetve hogyan lehet okosabban működtetni a meglévő vállalati dokumentumkezelési rendszert.


A Xerox Print Awareness Tool szintén valós idejű visszamérést biztosít és a kielemezve a folyamatokat, javaslatokat ad arra, milyen változtatásokat lenne érdemes végrehajtani  a nyomtatás terén.


Xerox Digital Alternatives, a Xerox ePublishing és a Xerox Print Awareness Tool megoldások jövőre lesznek érhetőek világszerte, beleértve Magyarországot is.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nemzetközi nagyágyúk beszélnek Budapesten a legfrissebb mesterséges intelligencia trendekről

Október 5-én és 6-án először jelentkezik a Compass Tech Summit, melyre a világ minden tájáról több mint 1.200 szakembert várnak a szervezők a Magyar Vasúttörténeti Park indusztriális miliőjébe. 

2023. szeptember 22. 15:49

Húszezer laptopot szállít a Delta Systems az iskoláknak

Két ütemben, 10-10 ezer laptopot kapnak Budapest, Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Somogy és Baranya vármegye diákjai mintegy 4 milliárd forint értékben. A Klebelsberg Központ nevében eljáró Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) húszezer darab notebook beszerzésével kapcsolatos feltételes közbeszerzés nyerteseként nevezte meg a cégcsoportot. Az informatikai eszközök öt vármegye tanulói és pedagógusai számára biztosítják a digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeit.

2023. szeptember 22. 12:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59