Megbecsülést karácsonyra! Elismerős app a Telekomtól

forrás: Prím Online, 2014. december 12. 14:24

Ugye, ismerős az érzés, amikor a lelkünket kitesszük egész évben, hogy rend, rendszer és harmónia legyen a családban. Mostantól biztosan kaphatunk érte elismerést - egy új internetes alkalmazás segítségével.

Sokunk számára – főleg, ha nőből vagyunk – a karácsony a káosz szinonimája. Lótás-futás, főzés, ajándékvadászat és a többi. Mire végre lerogyunk 24-én este a fa alá, sokszor csak egyvalamit szeretnénk: hogy köszönje meg nekünk szívből valaki, amit a családért és a barátokért tettünk. Pont ugyanúgy, ahogy mi is értékeljük a munkánkkal és a törődésünkkel, hogy ők vannak és fontosak nekünk. De miért ne lehetne az elismerés akár karácsonyi ajándék? Egy új internetes alkalmazással ez a vágyunk valóra válhat.

 Ugye, ismerős az érzés, amikor a lelkünket kitesszük egész évben, hogy rend, rendszer és harmónia legyen a családban, és mindenkit meleg, meghitt otthon várjon – látszólag mégsem értékeli az erőfeszítéseinket senki? Vagy amikor a barátainknak meglepetés bulit szervezünk; vigasztaljuk őket hajnali 3-kor a telefonban, mert dráma van; vagy kisegítjük őket egy fuvarral? Ők valamiért mégis ritkán ismerik el az erőfeszítéseinket. De legyünk őszinték: néha mi is fukarkodunk a dicsérettel.

 Ezt a szokatlan ellentmondást ismerte fel a Telekom – és elő is állt egy szeretnivaló megoldással. Legújabb, internetes, mobilon is egyszerűen használható alkalmazásuk, az Elismerős, különleges és tartalmas karácsonyi ajándék készítésére biztat mindenkit. Arra, hogy idén egyszerűen lepjük meg egymást őszintén kimondott, szívből jövő elismeréseinkkel és dicséreteinkkel. Mindezt kreatív formában: az üzeneteket kedves origamikba rejtve. Mivel pedig a hozzánk közel álló emberek társaságában minden jobban esik, ezért most az ajándékkészítés is közös, belefeledkezős program lehet. Sőt: az ajándékozás csakis a többiek meghívásával kezdődhet el – azt pedig, hogy ki kit lephet meg, az app sorsolja ki. A www.elismeros.com címen elérhető alkalmazás természetesen ingyenes. Karácsonyig egészen biztosan használható – de közkívánatra akár később is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26
online sportfogadás