Megbecsülést karácsonyra! Elismerős app a Telekomtól

forrás: Prím Online, 2014. december 12. 14:24

Ugye, ismerős az érzés, amikor a lelkünket kitesszük egész évben, hogy rend, rendszer és harmónia legyen a családban. Mostantól biztosan kaphatunk érte elismerést - egy új internetes alkalmazás segítségével.

Sokunk számára – főleg, ha nőből vagyunk – a karácsony a káosz szinonimája. Lótás-futás, főzés, ajándékvadászat és a többi. Mire végre lerogyunk 24-én este a fa alá, sokszor csak egyvalamit szeretnénk: hogy köszönje meg nekünk szívből valaki, amit a családért és a barátokért tettünk. Pont ugyanúgy, ahogy mi is értékeljük a munkánkkal és a törődésünkkel, hogy ők vannak és fontosak nekünk. De miért ne lehetne az elismerés akár karácsonyi ajándék? Egy új internetes alkalmazással ez a vágyunk valóra válhat.

 Ugye, ismerős az érzés, amikor a lelkünket kitesszük egész évben, hogy rend, rendszer és harmónia legyen a családban, és mindenkit meleg, meghitt otthon várjon – látszólag mégsem értékeli az erőfeszítéseinket senki? Vagy amikor a barátainknak meglepetés bulit szervezünk; vigasztaljuk őket hajnali 3-kor a telefonban, mert dráma van; vagy kisegítjük őket egy fuvarral? Ők valamiért mégis ritkán ismerik el az erőfeszítéseinket. De legyünk őszinték: néha mi is fukarkodunk a dicsérettel.

 Ezt a szokatlan ellentmondást ismerte fel a Telekom – és elő is állt egy szeretnivaló megoldással. Legújabb, internetes, mobilon is egyszerűen használható alkalmazásuk, az Elismerős, különleges és tartalmas karácsonyi ajándék készítésére biztat mindenkit. Arra, hogy idén egyszerűen lepjük meg egymást őszintén kimondott, szívből jövő elismeréseinkkel és dicséreteinkkel. Mindezt kreatív formában: az üzeneteket kedves origamikba rejtve. Mivel pedig a hozzánk közel álló emberek társaságában minden jobban esik, ezért most az ajándékkészítés is közös, belefeledkezős program lehet. Sőt: az ajándékozás csakis a többiek meghívásával kezdődhet el – azt pedig, hogy ki kit lephet meg, az app sorsolja ki. A www.elismeros.com címen elérhető alkalmazás természetesen ingyenes. Karácsonyig egészen biztosan használható – de közkívánatra akár később is.

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az élménynek nem szabnak határt a gigabájtok!

Rugalmas korlátlanság jegyében indítja a nyarat a Telekom, az eseti net bővítő Extra Net ajánlatainak megújításával: a hagyományosan csúcsra szökő mobilnet-igényre reagálva új fix ideig használható, belföldön korlátlan bővítő opciók váltak elérhetővé. A Telekom a korlátlan Extra Net opciók széles választékát kínálja ügyfeleinek, amellyel díjcsomagváltás nélkül nyílik meg a korlátlanság élménye. A korlátlansághoz szabadság is jár: az ügyfelek úgy választhatnak a 3, 10 és 30 napos korlátlan bővítők közül, ahogyan és amikor nekik a legjobb.

2020. július 5. 12:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás