Online képzési programot indít a NIH

MTI Sajtóadatbank, 2014. december 17. 13:14

Az Európai Unió Horizon2020 keretprogramjában való sikeres szereplés elősegítésére online képzési programot indít a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) februárban a hazai kis- és középvállalkozások részére - jelentette be Korányi László, a hivatal elnökhelyettese.

A programban való regisztrációt követően ingyen hozzáférhetővé teszik az e-learning tananyagot a hivatal honlapján, első körben január 15-éig lehet jelentkezni.

Az A jövő innovációs bajnokai címmel induló online képzés három modult tartalmaz: az egyik általános áttekintés nyújt az Európai Unió 2014-2020 között 80 milliárd euró forrást tartalmazó keretprogramjáról, a második részben jogi és pénzügyi tanácsokat adnak, a tananyag harmadik fázisában a pályázatok kitöltését mutatják be, illetve gyakorlati tapasztalatokat tesznek közzé sikeres pályázatokról - ismertette Csuzdi Szonja, a NIH főosztályvezető-helyettese a tananyag elemeit.

A főosztályvezető-helyettes felhívta rá a figyelmet, hogy az Európai Unió a Horizon2020 programban új szemléletként bevezette az kkv-k fejlesztését célzó egyéni pályázati lehetőséget a javarészt nemzetközi konzorciumi részvétel mellett.

A magyar kkv-k eddig eredményesen szerepeltek a tavaly megnyílt Horizon2020 kkv-fejlesztési pályázaton, de mivel folyamatos a beadási lehetőség, és a keret nincs tagországra lebontva, a hivatal az online képzéssel is segíti az érdeklődőket a pályázaton való indulásban, a sikeres szereplésben - mondta Csuzdi Szonja.

Oktatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az IBS UpSkill programja nyert a HR Best díj Toborzás kategóriájában

Első hellyel díjazta az International Business School UpSkill programját a HR Best nevű HR-szakmai díj zsűrije. Idén először adták át az elismerést az ország legnagyobb toborzási, munkaerő-piaci konferenciáján, a HR Festen. Öt kategóriában érkeztek be a nevezések számos pályázótól, melyeket két körben értékelt a szakmai zsűri.

2019. október 22. 10:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás