Új képszűrőkkel frissült az Instagram

Czipperer Dia, 2014. december 18. 11:21

Frissült az Instagram iOS és Android verziója. A felhasználók öt új szűrő közül választhatnak képeik kozmetikázására. Már két éve nem találkozhattunk új opciókkal.

Az elmúlt két évben nem kapott új filtereket az Instagram. Most azonban öt új képszűrőt jelentett be a vállalat, melyek az iOS és az Android verzióban is elérhetők. A frissített applikációban a felhasználók már a Crema, Slumber, Ludwig, Aden és Perpetua nevű szűrőkkel is találkozhatnak. 

 

 

A szűrőtálca is fejlődött az új verzióban. A mini előzetesben már nem egy sablon, hanem az adott kép jelenik meg, így könnyebb eldönteni, melyik filter is illik a fotóhoz. A felhasználók pedig akár újra is rendezhetik a szűrőket, illetve elrejthetik azokat, melyeket nem használnak. A szűrőtálca végén érhető el a „manage”, vagyis a kezelés opció, ahol gyorsan testreszabható a szűrőlista. Tehát beállítható, hogy hol és hogyan jelenjenek meg az egyes filterek.
 

 

Az első szűrőfrissítés 2012 decemberében volt az Instagram háza táján. Akkor a Mayfair és a Willow opciókkal bővült a sor. Azóta viszont nem jelentkeztek újdonságokkal ezen a téren. Jelenleg 24 különböző szűrő áll a felhasználók rendelkezésére.

 

Hivatalos blogposztjukban – ahol beszámoltak a frissítésről – elmondták, hogy az új szűrőket az okostelefonok kamerafejlődése és a felhasználók kreativitása ihlette.

 

A frissített verzió elérhető az App Store-ban és a Google Play áruházban.

 

Forrás: Mashable.com

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nézz élőben Forma-1-et a Direct Now app-ban!

Sportosan indul a tavasz a Direct One-nál: igazi újdonsággal lepi meg előfizetőit a streaming- és tartalomszolgáltató. A március elején indult sporthub mindent összegyűjt egy helyre, amire egy sportrajongónak szüksége van. Így nemcsak a közelgő mérkőzések és futamok időpontjáról értesülhetünk, és a csapatok és játékosok fontos háttérinformációihoz férhetünk hozzá, de az NB1-es és Premier League meccsek, valamint a Forma-1-es futamok élő közvetítéseit is nézhetjük – mindezt egyetlen gombnyomással. 

2023. március 21. 12:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48