HyperX Predator: a HyperX eddigi leggyorsabb SSD-je a CES-en

forrás: Prím Online, 2015. január 7. 13:41

A HyperX, a Kingston független memóriagyártójának divíziója a Las Vegasban megrendezett CES kiállításon jelentette be a HyperX Predator PCIe SSD megjelenését. A februártól elérhető új meghajtó a HyperX által kínált eddigi legnagyobb teljesítményű, csúcskategóriás SSD.

A HyperX Predator PCIe a SATA-alapú SSD-meghajtóknál gyorsabb, második generációs x4-es csatolófelülete akár 1400 MB/s olvasási és 1000 MB/s írási sebességet nyújt, ami több alkalmazás egyidejű futtatása esetén rendkívül rövid válaszidőt, valamint nagyobb átlagos rendszerteljesítményt tesz lehetővé.

 

A meghajtó a Marvell 88SS9293 vezérlő technológiájára épül, továbbá az M.2 méretnek köszönhetően kompatibilis bármely következő generációs platform M.2 PCIe-bővítőhelyével. Emellett az SSD félmagasságú és félhosszúságú (HHHL) adapterrel rendelkező változata számos olyan alaplappal használható, amely nem rendelkezik M.2 bővítőhellyel, mivel bármelyik szabványos PCI Express-bővítőhelyre behelyezhető. A HHHL adapterhez normál és kisméretű keret is jár, így vékony kialakítású asztali számítógépekbe is beszerelhető. Az új meghajtó 240 GB, 480 GB és 960 GB kapacitású változatokban lesz elérhető, utóbbi megjelenése az első vagy a második negyedév során várható.

 A HyperX Predator SSD jellemzői és előnyei:·    Sebesség: a PCIe-kapcsolat a SATA-alapú SSD-meghajtókénál nagyobb sebességet tesz lehetővé, ami páratlan számítógépes élményt nyújt
·    Lenyűgöző teljesítmény: kiemelkedő válaszidő több alkalmazás egyidejű futtatása esetén és nagyobb rendszersebesség
·    Megbízhatóság: tartós és ellenálló, így kihozhatja a maximumot a rendszeréből
·    Méret: M.2 méretű, opcionális félmagasságú, félhosszúságú PCIe-adapterrel – így új és régi alaplapokkal egyaránt használható
·    Garancia: 3 év jótállás és ingyenes műszaki támogatás
 

Kulcsszavak: HyperX SSD winchester Kingston

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08