A világ első 21:9-es AMD FreeSync monitora az LG-től

forrás: Prím Online, 2015. január 8. 16:44

Az LG a CES 2015 kiállításon mutatja be új 21:9-es UltraWide monitorcsaládját, köztük a világ első olyan UltraWide monitorát is, amely kompatibilis az AMD FreeSync technológiával a gyors játékok folyamatos megjelenítése érdekében.

21:9 UltraWide monitor játékosoknak AMD FreeSync technológiával


Az LG 34UM67 a vállalat első olyan 21:9-es UltraWide monitora, amelyet kifejezetten a fejlett grafikájú számítógépes játékokhoz alakítottak ki. Az AMD FreeSync technológiája kiküszöböli a képtörést, amely akkor fordulhatna elő, amikor a monitor és a videokártya nincs szinkronban. A FreeSync technológia képkockák kiesése nélküli, folytonos mozgás előállításával biztosítja a legfolyamatosabb és leggördülékenyebb játékélményt.

 



Az UltraWide monitor kivételes UltraWide látómezeje előnyösebb helyzetbe hozza a játékosokat olyan rejtett területek felfedésével, amelyek láthatatlanok voltak a hagyományos 16:9-es monitorokon. A monitor a Black Stabilizer technológia segítségével megvilágítja a sötét színhelyeket, így egyértelműen azonosíthatók azok a mély fekete területek, ahol tárgyak vagy éppen ellenségek rejtőzhetnek. A Dynamic Action Sync üzemmód a lehető legkisebbre csökkenti a bemeneti késleltetést, így a játék ténylegesen valós idejűvé válik. Számos népszerű játék, például a Battlefield 4, a World of Warcraft és az ArcheAge támogatja jelenleg a 21:9 arányú felbontást, és a jövőben várhatóan további játékok csatlakoznak ezekhez.

A világ első 34 hüvelykes, 21:9 képarányú, ívelt nagy képernyős monitora


Az LG 34 hüvelykes, ívelt UltraWide monitora, a 34UC97-es modell, a Quad HD (3440 x 1440) felbontással a hatalmas képernyőfelület teljes kihasználását biztosítja. A kreatív művészeti területek szakemberei, például a grafikai tervezők és a fényképészek számára a monitor lehetővé teszi még több kép miniatűrképének megtekintését, míg a médiakészítők a videók vagy a grafikusan ábrázolt hang hosszabb sorozatait nézhetik meg. A Mac-felhasználók különösen vonzónak fogják találni ezt a monitort, mivel kompatibilis a Thunderbolt™ 2 szabvánnyal, így nagy mennyiségű adat nagy sebességű átvitelére képes. Az ívelt design tovább fokozza a felhasználói játékélményt.

 



A 178 fokos betekintési szögű, IPS kijelzőmegoldásnak köszönhetően semmilyen szögből sincs színtorzítás, és a technológia az sRGB színtér több mint 99%-ának visszaadására képes. A monitor színpontosságát, betekintési szögét és sRGB színterét a TÜV Rheinland és az Intertek minősítette, és megkapta az UL jóváhagyását is.

Ívelt 21:9-es UltraWide Multi-Display a nagyobb hatékonyság érdekében


Az ívelt 21:9-es UltraWide Multi-Display (34UC87M modell) monitor többképernyős beállítási lehetőségek széles kínálatával növeli az olyan értékpapír-kereskedők és más pénzügyi szakemberek munkájának hatékonyságát, akiknek egyidejűleg kell nagy mennyiségű adatot nyomon követniük. A monitor használható tőzsdei kereskedők munkaállomásaként, illetve grafikonok, árajánlatok és függőben lévő megrendelések összevont megjelenítéséhez az egyes képernyőrészeken, a lehetőségek szélesebb tartományának elemzését biztosítva ezáltal.

 



Digital Cinema 4K monitor kimagasló színkezeléssel


Az LG bemutatja a Digital Cinema 4K monitort (31MU97 modell) is, amelynek 4K felbontása (4096 x 2160) a szokásos Ultra HD felbontásnál (3840 x 2160) több képpontot biztosít. A 4K-s tartalom eredeti felbontásnak megfelelő megjelenítése mellett a monitor jól alkalmazható Digital Intermediate (DI) folyamatok kezelésére is. Az Adobe színtér több mint 99,5 százalékának visszaadására képes monitor ideális választás a pontos színkezeléshez.
 

Kulcsszavak: monitor LG

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05