Elindult az ASUS "Face the Future" tervezői pályázata

forrás: Prím Online, 2015. január 20. 12:05

Az ASUS bejelentette a „Face the Future” elnevezésű tervezői pályázatot, amelynek keretében a tervezők elkészíthetik a saját eredeti ASUS ZenWatch arculattervüket abban a reményben, hogy azt a világ minden táján viszontláthatják majd az eszközökön – és megnyerhetik saját ASUS ZenWatch órájukat. 

Az ASUS ZenWatch egy finom kidolgozású Android Wear rendszerű óra, amely zökkenőmentesen párosítható egy Android 4.3+ okostelefonnal, így releváns és hasznos információkat tud nyújtani akkor, amikor azokra a leginkább szükség van, emellett személyi wellness-asszisztensként is szolgál. Az ASUS ZenWatch személyre szabási lehetőségei szinte végtelenek: a gazdája sokféle órafelület és szíj között válogatva alkothatja meg saját tökéletes óráját.

 

A tajvani gyártó szeretné, ha új kütyüjére minél több látványos és ízléses felület legyen elérhető, ezért útjára indította a Face the Future tervezői pályázatot, aminek keretében jobbnál jobb arculattervekkel rukkolhatnak elő a jelentkezők, akik közül a legügyesebbek egy-egy ZenWatch boldog tulajdonosaivá válhatnak.

 

 

A Face the Future pályamunkák értékelését az ASUS Design Center, az ASUS díjnyertes, multidiszciplináris tervezői csapata fogja végezni. Az ASUS Design Center zsűrije a következő kategóriákban választja majd ki a legjobbnak tartott terveket: Gold Medal (aranyérmes), Best in Beauty (szépségdíjas), Best in Creativity (legkreatívabb), Best Practical Design (legjobb praktikus terv), Best Student Design Award (legjobb hallgatói terv), Fan Favorite (rajongói kedvenc). A győztesek között összesen hat ASUS ZenWatch eszközt osztanak ki. Minden résztvevő esélyt kap arra, hogy a terve bekerüljön az ASUS ZenWatch normál órafelületei közé, és egy, az eredményét elismerő ASUS oklevelet is kap.

 

A pályázatban való részvételhez a tervezők a Face the Future weboldalról tölthetik le a sablont. 2015. január 10. és február 10. között kell feltölteni a végleges terveket a webhelyre. Február 10-től a tervezők és a nagyközönség is megtekintheti az elkészült pályamunkákat, és Facebookon szavazhat a kedvenc terveire. A szavazók egy külön körben szintén esélyt kapnak a saját ASUS ZenWatch megnyerésére.

 

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szépirodalmi és fotós pályázatot hirdettek

Titkot rejt az erdő címmel hirdet országos vers- próza- és meseíró pályázatot a Debreceni Nagyerdőért Természetvédelmi és Kulturális Egyesület. Nyolcadik alkalommal rendezi meg az egyesület a különleges versenyt. A természetvédelmi-irodalmi pályázattal a 6-19 éves kategóriát célozzák meg. Idei újítás, hogy fotós kategóriába is külön címen jelentkezhetnek a gyerekek. A rendezvény fővédnöke Halász Judit, Kossuth- és Jászai díjas színművész, aki ötödik éve támogatja a rendezvényt.

2023. május 10. 14:17

A fiatalok kezében a jövő a Megoldások a holnapért kihíváson

A Megoldások a holnapért program célja a legjobb jövőformáló ötletek megtalálása mellett a diákok készségfejlesztése, ezért idén minden korábbinál nagyobb hangsúlyt fektetnek a képzésre a szervezők. Az 50 legjobb csapat egy online tanulási és közösségi platformon keresztül sajátíthatja el a jövőtervezés és design thinking alapjait. A szakértői videók, kérdezz-felelek alkalmak és a kitöltendő feladatok elengedhetetlen tudással vértezik fel a diákokat, és egyben irányt mutatnak, hogy a legjobb 8 csapat közé kerülhessenek a Samsung és az EdisonKids közös kihívásán.

2023. április 5. 12:53

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

Az IAB Hungary digitális reklámszakmai szervezet március 24-én a GroupM Akadémia bázisán adta át a 2022-es évi Legjobb szakdolgozat a digitális marketingről című pályázat nyerteseinek járó díjakat. Az elmúlt három évben kivétel nélkül (előszörmásodszorharmadszor) a Budapesti Corvinus Egyetem diákjai nyertek a pályázaton, idén először azonban egy szegedi és egy debreceni egyetem hallgatója vihette haza a legjobb pályamunkáért járó díjat. 

2023. március 27. 12:43

Sajtódíjat indít a Siemens

Újraindítja médiadíját a Siemens, amellyel a technológia területén kimagasló minőségű munkát végző újságírókat és tartalomkészítőket kívánja elismerni. A Siemens Media Award 2023 regionális sajtópályázatra Közép- és Kelet-Európa hét országában (Ausztria, Horvátország, Magyarország, Lengyelország, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia) nevezhetnek újságírók, valamint a közösségi média- és más felületek tartalomkészítői is.

2023. március 22. 15:36

Médiatanács: továbblépések helyi és körzeti rádiós pályázatokban

Véglegesítette egy veszprémi helyi rádiós pályázat felhívását a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület ugyanezen az ülésen hatósági szerződéskötést kezdeményezett a Debrecen 94,4 MHz körzeti frekvencia pályázatán nyertes szolgáltatóval.

2023. március 17. 20:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01