Elindult az ASUS "Face the Future" tervezői pályázata

forrás: Prím Online, 2015. január 20. 12:05

Az ASUS bejelentette a „Face the Future” elnevezésű tervezői pályázatot, amelynek keretében a tervezők elkészíthetik a saját eredeti ASUS ZenWatch arculattervüket abban a reményben, hogy azt a világ minden táján viszontláthatják majd az eszközökön – és megnyerhetik saját ASUS ZenWatch órájukat. 

Az ASUS ZenWatch egy finom kidolgozású Android Wear rendszerű óra, amely zökkenőmentesen párosítható egy Android 4.3+ okostelefonnal, így releváns és hasznos információkat tud nyújtani akkor, amikor azokra a leginkább szükség van, emellett személyi wellness-asszisztensként is szolgál. Az ASUS ZenWatch személyre szabási lehetőségei szinte végtelenek: a gazdája sokféle órafelület és szíj között válogatva alkothatja meg saját tökéletes óráját.

 

A tajvani gyártó szeretné, ha új kütyüjére minél több látványos és ízléses felület legyen elérhető, ezért útjára indította a Face the Future tervezői pályázatot, aminek keretében jobbnál jobb arculattervekkel rukkolhatnak elő a jelentkezők, akik közül a legügyesebbek egy-egy ZenWatch boldog tulajdonosaivá válhatnak.

 

 

A Face the Future pályamunkák értékelését az ASUS Design Center, az ASUS díjnyertes, multidiszciplináris tervezői csapata fogja végezni. Az ASUS Design Center zsűrije a következő kategóriákban választja majd ki a legjobbnak tartott terveket: Gold Medal (aranyérmes), Best in Beauty (szépségdíjas), Best in Creativity (legkreatívabb), Best Practical Design (legjobb praktikus terv), Best Student Design Award (legjobb hallgatói terv), Fan Favorite (rajongói kedvenc). A győztesek között összesen hat ASUS ZenWatch eszközt osztanak ki. Minden résztvevő esélyt kap arra, hogy a terve bekerüljön az ASUS ZenWatch normál órafelületei közé, és egy, az eredményét elismerő ASUS oklevelet is kap.

 

A pályázatban való részvételhez a tervezők a Face the Future weboldalról tölthetik le a sablont. 2015. január 10. és február 10. között kell feltölteni a végleges terveket a webhelyre. Február 10-től a tervezők és a nagyközönség is megtekintheti az elkészült pályamunkákat, és Facebookon szavazhat a kedvenc terveire. A szavazók egy külön körben szintén esélyt kapnak a saját ASUS ZenWatch megnyerésére.

 

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az év információbiztonsági újságírója 2020

Az idén már tizenötödik alkalommal hirdetnek pályázatot a cím elnyerésére, melyre bármely magyarországi médiában (elektronikus vagy nyomtatott sajtó) információ- és adatvédelem, információbiztonság témában publikáló újságíró jelentkezhet.

2020. március 20. 11:03

Rekordszámú pályázat érkezett az MVM EDISON startup verseny 2020-ra

Az elektromos autók akkumulátorának közösségi felhasználása, a demokratikus zöld energia, elektromos rollerek indukciós töltőállomásai, blockchain alapú megújuló energia közösségi finanszírozását lehetővé tevő megoldás, a napelemek telepítésének helyét optimalizáló rendszer, a telefont mozgási energiával folyamatosan töltő telefontok, a recepciókat automatizáló szoftver, illetve a bankolást, megtakarítást új szintre emelő alkalmazás is szerepel a negyedik MVM EDISON startup verseny döntőjébe került projektek között. Idén sohasem látott számú pályázat érkezett a programra, amelyen akár 50 millió forintos magvető befektetést is nyerhetnek a legjobbak.

2020. március 19. 16:07

30 millió forintot fektet a MOL a fenntartható jövőbe országszerte

Elindult a MOL Helyi Érték programjának közönségszavazása országszerte 54 körzetben, körzetenként két-három, a szakmai fordulón továbbjutott civil szervezet van versenyben. A pályázatok négy kategóriában érkeztek: jövő generációja, kultúra, környezetvédelem-fenntarhatóság és társadalom. Minden körzetben a győztesről a helyben élők dönthetnek az online leadott szavazatukkal március 29-ig. A nyertesek egyenként közel félmillió forintos támogatásban részesülnek. 

2020. március 10. 19:11

Újra gyűjthetőek a "Városmarketing gyémántok"

Május 22-ig lehet pályázni a Magyar Marketing Szövetség elismerésére, a Városmarketing Díjra. Települési és megyei önkormányzatok, térségek, társulások, szakmai és civil szervezetek, vállalkozások egyaránt elnyerhetik az elismerést városuk, településük, illetve térségük érdekében 2019. január 1. és 2020. február 29. között megvalósított marketingtevékenységükkel.

2020. március 8. 12:55

Március 6-ig lehet pályázni a Vodafone Digitális Díjra

Hamarosan zárul a közcélú digitális megoldások pályázata, a Vodafone Digitális Díj, melynek célja, a társadalmi jót szolgáló megoldások támogatása. A 15 millió forint összdíjazású díjra március 6-ig várják a nevezéseket a szervezők. Magánszemélyek és vállalkozások, köztük nonprofit szervezetek és startupok jelentkezését is várják. A kiírás részletei itt érhetők el, a pályázáshoz mindössze egy egyszerűsített sablon kitöltése szükséges. 

2020. március 3. 17:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás