Megújult a WhatsApp Android alkalmazása

Czipperer Dia, 2015. január 21. 15:24

Az Android 5.0 Lollipop felhasználóknak sokat fájhatott a feje a WhatsApp miatt az elmúlt időben. Az alkalmazást azonban frissítették, így megoldódhatnak a problémáik.

A WhatsApp frissítette androidos alkalmazását. Ez az update igencsak jókor jött, hiszen akadtak gondok az applikációval.

 

Már a legújabb Androidot használó (5.0) felhasználók sokat mérgelődhettek, amikor telefonjuk egyszer csak hangos jelzéseket produkált, miközben le volt halkítva. A hiba azonban nem a készülékekben keresendő, hanem a WhatsApp okozta ezt a kellemetlenséget. Az alkalmazás ugyanis lehetővé tette a hangos értesítéseket akkor is, ha a felhasználó lenémította mobiltelefonját. 


Úgy néz ki, a mostani frissítéssel sikerült ezt kiküszöbölni, és ezentúl nem kell attól tartaniuk a felhasználóknak, hogy egy nem kívánt pillanatban megszólal a telefonjuk. Korábban a Google-t hibáztatták a userek a hibáért, méghozzá az Android 5.0 Lollipop rendszerre változásaira próbálták kenni a dolgot.
 

 

Akkor a Google azt állította, minden rendeltetésszerűen működik, és a fejlesztőknek kell biztosítaniuk, hogy minden megfelelően működjön a legújabb Android verzióban. 

 

Azok, akik már a legújabb Androidot használják, és bosszankodtak a hiba miatt, már letölthetik a legújabb frissítést a Google Play áruházból.

 

Forrás: Übergizmo.com; Kép: phandroid.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38