PIXMA MX495: új multifunkciós nyomtató a Canontól

forrás: Prím Online, 2015. február 5. 08:04

A Canon PIXMA nyomtatócsaládjának új tagja, a PIXMA MX495 lakásokba és kisebb irodákba egyaránt ideális. A készülék, amely az MX395 modell utódja, a csatlakoztatási lehetőségek teljes tárházát kínálja a Wi-Fi-től a Canon továbbfejlesztett PIXMA Cloud Link kapcsolatáig.

Nyomtatás bárhonnan, szkennelés bárhová

 

Az MX495 egy olyan multifunkciós eszköz, amely egyaránt alkalmas nyomtatásra, másolásra, szkennelésre és faxolásra is, és mindezt elérhető áron kínálja.

 

Az integrált Wi-Fi révén az MX495 egyszerre több asztali számítógéphez, notebookhoz és vezeték nélküli eszközhöz csatlakoztatható. Kiváló választás, ha dokumentumok, PDF-állományok, e-mailek vagy bemutatók nyomtatására van szükség, de akkor is jól jön, ha egy-egy fényképet szeretnénk kitenni a falra. Az Apple AirPrint™ és Google CloudPrint™ kompatibilitás, valamint a PIXMA Printing Solutions alkalmazás használata (amelyek egyszerűen letölthetők az App Store vagy a Google Play webáruházból) révén a felhasználók mindig könnyedén csatlakozhatnak a készülékhez.

 

 

Az MX495 emellett a Canon PIXMA Cloud link használatára is képes, ami lehetővé teszi a dokumentumok és képek kinyomtatását olyan felhőszolgáltatásokból, mint a Google Drive, Dropbox, Facebook és OneDrive. Így rengeteg idő megspórolható, hiszen nem kell egy-egy tárgyalás, vagy nyaralás végéig várni, a felhőnek köszönhetően ugyanis bármikor, bárhonnan elindítható a nyomtatás, és mire vége a megbeszélésnek vagy a vakációnak, addigra a kiválasztott dokumentum vagy fénykép már a nyomtatóban vár.

 

A felhasználók dokumentumaikat JPEG és PDF formátumban is beolvashatják, melyeket aztán könnyedén a felhőben található fiókjukra vagy okoseszközeikre menthetnek a PIXMA Printing Solutions alkalmazással. A dokumentumok beolvasás után e-mailben, csatolmányként is elküldhetők. Az MX495 emellett Hozzáférési pont módban (Access Point Mode) is működik, így az okostelefonok és táblagépek internetkapcsolat nélkül is összekapcsolhatók a nyomtatóval.

 

Kiváló szoftverek

 

A Canon PIXMA család többi tagjához hasonlóan az MX495-höz is jár a Canon My Image Garden. Ez a Canon PIXMA termékekhez korábban elérhető összes szoftvert egyetlen könnyen használható felület alá gyűjti, így gyorsan és zökkenőmentesen elérhető az összes nyomtatási és szkennelési funkció. A PIXMA Printing Solutions alkalmazásból elérhető Easy-PhotoPrint+ szoftver képsablonokat, üdvözlőkártyákat és naptárformátumokat is tartalmaz, amelyek fényképekkel kiegészítve egyszerűen kinyomtathatók a barátok vagy családtagok számára.

 

 

A Canon PIXMA MX495 hihetetlenül nagy felbontású képek nyomtatására alkalmas, hiszen mindössze 0,000000000002 liternyi tintacsepp felhasználásával akár 4800 dpi felbontás is elérhető. Összehasonlításképpen fontos tudni, hogy nyomdai célokra a 300 dpi, vagy annál nagyobb felbontású képek alkalmasak.

 

Kompakt méret

 

Az MX495 letisztult formanyelve mellett igazán helytakarékos: elődjénél 30%-kal kisebb, így tökéletesen illeszkedik minden otthonba vagy kisirodába.

 

Elérhetőség

 

A PIXMA MX495 2015 márciusától lesz elérhető Európában.

 

 

PIXMA MX495  – legfontosabb jellemzők:

 

- FINE festékkazetta 2 pikoliteres tintacseppekkel és akár 4800 dpi nyomtatási felbontással

- ISO ESAT: 8,8 kép/perc (FF), 4,4 kép/perc (színes)

- Opcionális XL festékkazetták

- Wi-Fi kapcsolat és Hozzáférési pont mód

- PIXMA Printing Solutions alkalmazás

- Apple AirPrint és Google Cloud Print kompatibilitás

- PIXMA Cloud Link (nyomtatás és lapolvasás)

- Szkennelés e-mailbe

- Easy-PhotoPrint+
 

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AOC legújabb USB-C monitorcsaládja hamarosan a boltok polcain

A kijelző szakértő AOC büszkén jelenti be az új V5 sorozatú monitorokat, amelyek tökéletesek az olyan otthoni felhasználók vagy diákok számára, akik stílusosan szeretnék modernizálni otthoni irodájuk képernyőjét: A 3 oldalon keret nélküli V5 modellek minimális helyigény mellett vékony, elegáns képernyővel rendelkeznek, és olyan fejlett funkciókat kínálnak, mint az USB-C csatlakoztathatóság 65 W teljesítményleadás funkcióval. 

2022. július 27. 12:42

A Philips monitors bejelenti az új hordozható monitorát

Napjaink rohanó világában a mobilitás a mindennapi élet meghatározó jellemzője, és a nagyobb mobilitás nagyobb rugalmasságot igényel. Otthon vagy az irodában, barátokkal vagy kollégákkal, multitasking vagy lazítás közben, a felhasználóknak olyan megoldásokra van szükségük, amelyek lépést tudnak tartani dinamikus életstílusukkal. 

2022. július 25. 18:50

Már nyáron elérhető lesz az új Dell Precision torony

A Dell Technologies bemutatta az új Precision 7000 mobil munkaállomásokat. A modell a technológiai fejlesztések mellett új kialakítású DDR5 memóriával rendelkezik, amely a Dell várakozásai szerint iparági szabvány lesz. A Precision 7865 Tower az AMD Ryzen Threadripper PRO 5000 WX processzorcsaláddal érkezik, amely hozzájárul, hogy a termék rendkívüli teljesítményt, rugalmasságot és megbízhatóságot kínáljon, és könnyedén megbirkózzon a legkomolyabb teljesítményt igénylő feladatokkal is.

2022. július 14. 18:29

Az új AOC gaming monitor megfizethetővé teszi a 4K játékot

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT kiegészítő márkája – bemutatja az új 71 cm/28" méretű AOC GAMING U28G2XU2 gaming monitort, a jelenlegi U28G2XU utódját. Legyen szó akár PC-ről, akár konzolokról, a villámgyors 144 Hz frissítési rátának és az 1 ms GtG borotvaéles válaszidőnek köszönhetően az U28G2XU2 a mainstream és a hardcore játékosok körében egyaránt nagy sikert arat.

2022. július 13. 18:55

Új Philips modell az egyszerűbb közös munka érdekében

A Philips monitors széles portfóliójához egy olyan új modell csatlakozik, amely megfelel a videohívások új sztenderdjeinek: a Philips 34E1C5600HE.

2022. június 30. 20:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24