PIXMA MX495: új multifunkciós nyomtató a Canontól

forrás: Prím Online, 2015. február 5. 08:04

A Canon PIXMA nyomtatócsaládjának új tagja, a PIXMA MX495 lakásokba és kisebb irodákba egyaránt ideális. A készülék, amely az MX395 modell utódja, a csatlakoztatási lehetőségek teljes tárházát kínálja a Wi-Fi-től a Canon továbbfejlesztett PIXMA Cloud Link kapcsolatáig.

Nyomtatás bárhonnan, szkennelés bárhová

 

Az MX495 egy olyan multifunkciós eszköz, amely egyaránt alkalmas nyomtatásra, másolásra, szkennelésre és faxolásra is, és mindezt elérhető áron kínálja.

 

Az integrált Wi-Fi révén az MX495 egyszerre több asztali számítógéphez, notebookhoz és vezeték nélküli eszközhöz csatlakoztatható. Kiváló választás, ha dokumentumok, PDF-állományok, e-mailek vagy bemutatók nyomtatására van szükség, de akkor is jól jön, ha egy-egy fényképet szeretnénk kitenni a falra. Az Apple AirPrint™ és Google CloudPrint™ kompatibilitás, valamint a PIXMA Printing Solutions alkalmazás használata (amelyek egyszerűen letölthetők az App Store vagy a Google Play webáruházból) révén a felhasználók mindig könnyedén csatlakozhatnak a készülékhez.

 

 

Az MX495 emellett a Canon PIXMA Cloud link használatára is képes, ami lehetővé teszi a dokumentumok és képek kinyomtatását olyan felhőszolgáltatásokból, mint a Google Drive, Dropbox, Facebook és OneDrive. Így rengeteg idő megspórolható, hiszen nem kell egy-egy tárgyalás, vagy nyaralás végéig várni, a felhőnek köszönhetően ugyanis bármikor, bárhonnan elindítható a nyomtatás, és mire vége a megbeszélésnek vagy a vakációnak, addigra a kiválasztott dokumentum vagy fénykép már a nyomtatóban vár.

 

A felhasználók dokumentumaikat JPEG és PDF formátumban is beolvashatják, melyeket aztán könnyedén a felhőben található fiókjukra vagy okoseszközeikre menthetnek a PIXMA Printing Solutions alkalmazással. A dokumentumok beolvasás után e-mailben, csatolmányként is elküldhetők. Az MX495 emellett Hozzáférési pont módban (Access Point Mode) is működik, így az okostelefonok és táblagépek internetkapcsolat nélkül is összekapcsolhatók a nyomtatóval.

 

Kiváló szoftverek

 

A Canon PIXMA család többi tagjához hasonlóan az MX495-höz is jár a Canon My Image Garden. Ez a Canon PIXMA termékekhez korábban elérhető összes szoftvert egyetlen könnyen használható felület alá gyűjti, így gyorsan és zökkenőmentesen elérhető az összes nyomtatási és szkennelési funkció. A PIXMA Printing Solutions alkalmazásból elérhető Easy-PhotoPrint+ szoftver képsablonokat, üdvözlőkártyákat és naptárformátumokat is tartalmaz, amelyek fényképekkel kiegészítve egyszerűen kinyomtathatók a barátok vagy családtagok számára.

 

 

A Canon PIXMA MX495 hihetetlenül nagy felbontású képek nyomtatására alkalmas, hiszen mindössze 0,000000000002 liternyi tintacsepp felhasználásával akár 4800 dpi felbontás is elérhető. Összehasonlításképpen fontos tudni, hogy nyomdai célokra a 300 dpi, vagy annál nagyobb felbontású képek alkalmasak.

 

Kompakt méret

 

Az MX495 letisztult formanyelve mellett igazán helytakarékos: elődjénél 30%-kal kisebb, így tökéletesen illeszkedik minden otthonba vagy kisirodába.

 

Elérhetőség

 

A PIXMA MX495 2015 márciusától lesz elérhető Európában.

 

 

PIXMA MX495  – legfontosabb jellemzők:

 

- FINE festékkazetta 2 pikoliteres tintacseppekkel és akár 4800 dpi nyomtatási felbontással

- ISO ESAT: 8,8 kép/perc (FF), 4,4 kép/perc (színes)

- Opcionális XL festékkazetták

- Wi-Fi kapcsolat és Hozzáférési pont mód

- PIXMA Printing Solutions alkalmazás

- Apple AirPrint és Google Cloud Print kompatibilitás

- PIXMA Cloud Link (nyomtatás és lapolvasás)

- Szkennelés e-mailbe

- Easy-PhotoPrint+
 

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Bemutatjuk az új XPS asztali számítógépet

A Dell Technologies bemutatta legújabb XPS asztali számítógépét, amely számos új teljesítménynövelő technológiát és erősebb hűtési megoldást tartalmaz, illetve elődjénél csaknem 42 százalékkal nagyobb. Az eddigi legerősebb XPS asztali modellt visszafogott, minimalista váz jellemzi, miközben kiemelkedő teljesítményt nyújt a kreatív szakembereknek és a játékosoknak.

2021. november 28. 14:11

Nagy sebességű, nagyfelbontású gaming az AGON by AOC új monitorával

A világ egyik vezető, gaming monitorokat* és IT-tartozékokat forgalmazó márkája, az AGON by AOC bemutatja a nagyszerű AOC GAMING Q27G2S/EU gaming monitort, amely tökéletes választást jelent a gaming színtér kalandorainak. A 68,6 cm (27 hüvelyk) átmérőjű Q27G2S/EU monitor 10 bites IPS-panellel rendelkezik a széles színskála biztosítása, QHD felbontással az éles részletek, valamint 165 Hz-es frissítési rátával a gyors és versenyképes játékélmény érdekében.

2021. november 26. 15:20

Hazai vállalat az újgenerációs ipari technológiák nemzetközi élvonalában

Németországi kiállításon fog debütálni az a kiemelkedő jelentőségű 3D nyomtatási szeletelő szoftver technológia, amelyet a Craftbot mérnökei hoztak létre. A Craftware Pro szoftver előremutató és progresszív funkciókkal segíti az ipari szektor felhasználóit, valamint a 3D nyomtatás elkötelezettjeit, a minőség, a hatékonyság és a produktivitás területein. A 100%-ban magyar tulajdonú Craftunique Kft. úttörőnek számít a szeletelő szoftverek piacán, s immáron az ötödik alkalommal vesz részt a nemzetközileg elismert Formnexten.

2021. november 15. 13:51

A Philips Monitorst CES 2022 Innovation Awards díjra jelölték

A Philips monitors bejelentette, hogy jelölték a CES 2022 Innovation Awards díjra az Xbox gaming konzolokhoz tervezett, 55 hüvelykes Philips Momentum 559M1RYV gaming monitorának köszönhetően. Az idei CES Innovation Awards programra rekordszámú, több mint 1800 pályázat érkezett. A bejelentésre a CES 2022, a világ legfontosabb technológiai eseménye előtt került sor, amelyet január 5. és 8. között rendeznek meg a Nevada állambeli Las Vegasban és az online térben.

2021. november 14. 17:49

Az Alienware vadiúj Aurora csúcsmodellel ünnepli 25. születésnapját

A Dell Technologies az Alienware 25. születésnapján bemutatta az újratervezett Alienware Aurora csúcsmodellt. A most újjászületett Aurora szemet gyönyörködtető külsővel várja a játékosokat, emellett nagyobb belső térrel és hatékonyabb légáramlással rendelkezik, így a modell zajkibocsátása jelentősen csökkent. A megújult ház rálátást biztosít a megvilágított, sötét alaplapra, és lehetővé teszi, hogy az alkatrészek szerszámok nélkül is elérhetők legyenek.

2021. november 3. 12:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59