Bluetooth-os fejhallgatókat mutatott be a Sony

forrás: Prím Online, 2015. február 25. 17:41

A Sony fejhallgató-termékpalettája bluetoothos eszközökkel bővül, melyek kialakításuknak köszönhetően stílusosak és egyszerűen használhatóak, zavaró vezetékek nélkül.

Négy új fejhallgatót dob piacra a Sony. Az új modellek tavasszal érkeznek, a vezeték nélküli és Bluetooth technológiával felszerelt eszközök igazán kényelmesek és maximális szabadságot biztosítanak a zenehallgatáshoz. Csak érintse hozzá az NFC képes Walkmant, MP3 lejátszót vagy okostelefont, hogy a gyors, vezeték nélküli kapcsolat révén azonnal élvezhesse kedvenc zeneszámait. Gazdag, szabályozott basszusok és részletes, kristálytiszta magas hangokban lesz része.

 

MDR-1ABT

 

A már jól ismert MDR-1A mellett megérkezett az MDR-1ABT, mellyel megtapasztalhatjuk a vezeték nélküli, kiváló minőségű zenehallgatás élményét.

 

Ez a Sony első fejhallgatója a legújabb LDAC technológiával.  Ez a készülék háromszor annyi adat továbbítására képes, mint a korábbi eszközök. Az új kodek révén pedig kristálytiszta és akadásmentes zenehallgatást tesz lehetővé. Használja olyan kompatibilis eszközökkel, mint a prémium, High-Resolution Audio lejátszók vagy az NWZ-A15 Walkman.

MDR-1ABT

A 40 mm-es meghajtó egység az alumínium bevonatú Liquid Crystal Polymer Film membránnak köszönhetően minden zenei árnyalatot precízen reprodukál; zengő basszusok, gazdag középhangok és kristálytiszta magas hangok jellemzik. Az ergonomikus kialakítású fülpárnák és a fejlett szerkezet pedig tökéletesen illeszkedik a fülre.

 

A Sony DSEE technológiája helyreállítja a tömörített fájlokat, így saját MP3 lejátszóján hallgatva is élvezheti a kiváló minőségű zenéket.

 

Egy másik érdekes innováció a hozzáadott érintő szenzor a fülhallgató oldalán. Válasszon egy számot, fogadjon hívást, vagy csak emeljen a hangerőn egyszerűen, így még zavartalanabbul élvezheti a zenéket.

 

MDR-ZX770BN

 

Ez a készülék amellett, hogy stílusos, a Digitális zajszűrőnek köszönhetőn nem engedi ki a hangokat. A kényelmes, fület körbeölelő kialakítása extra kényelmet nyújt a hosszú utazások során. Az MDR-ZX770BN csökkenti a kabin zaját és más háttérzajt az erőteljes DNC szoftverrel.

 

Vezeték nélkül csatlakozhat telefonjához, vagy a Bluetooth-képes MP3-lejátszójához. Érintse a fejhallgatót az eszközhöz, így akár egy kiránduláson vagy az irodában van, kényelmesen élvezheti a tiszta hangzást.

MDR-ZX770BN

A fejhallgató elforgatható kialakítása kifejezetten praktikus, így könnyen és gondosan tárolhatja, illetve helyet takaríthat meg vele táskájában vagy bőröndjében.

 

A fejhallgató készenléti ideje 13 óra (NC bekapcsolásával), így hosszabb repülő- vagy vonat úton is megszakítások nélkül használható. 

 

MDR-ZX330BT

 

A mindennapi bluetooth-os, vezeték nélküli zenehallgatás páratlanul egyszerű és kényelmes az MDR-ZX330BT-vel.

 

Gyorsan és könnyen használható, kényelmes, fület körbeölelő fejhallgató, mely az egy érintéses kapcsolat mechanizmusának köszönhetően könnyen csatlakoztatható telefonjához vagy MP3 lejátszójához.

 

Erőteljes, jól kiegyensúlyozott hangot kap a 30mm-es meghajtó egységgel, 30 órás élettartama pedig igazán kényelmessé teszi a használatát. 

 

MDR-AS600BT

 

Összhangban az aktív életével, a MDR-AS600BT elhozza a kényelmes bluetooth-os zenehallgatás élményét a legkeményebb edzések során is.

 

A cseppálló kivitel megvédi a készüléket az esőtől és az izzadságtól egy fárasztó edzés közepette is. A beépített mikrofon segítségével könnyedén fogadhat hívásokat egy gomb érintésével anélkül, hogy tevékenységét meg kellene szakítania.

MDR-AS600BT
 

A Sony új MDR-1ABT, MDR-ZX770BN és MDR-ZX330BT fejhallgatói Európában májustól kaphatók, MDR-AS600B pedig áprilistól.

 

 

Kulcsszavak: Bluetooth fejhallgató Sony

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05