Megkezdődik az LG G Flex 2 globális terjesztése

forrás: Prím Online, 2015. február 26. 15:33

Az LG bejelentette, hogy megkezdi az ívelt G Flex 2 globális terjesztését. Elsőként az Egyesült Államok, Hong Kong, Szingapúr, Franciaország, Németország és az Egyesült Királyság legnagyobb mobilszolgáltatóinál lesz kapható.

A januárban, a CES-en bemutatott G Flex 2 stílusos külseje, nagy teljesítménye és az egyedülálló formához igazított és optimalizált felhasználói felülete miatt számos pozitív értékelést kapott az elmúlt hónapokban. Ez az okostelefon az egyik legtöbbet emlegetett új készülék volt a CES 2015-ön, ahol számos szakmai elismerésben és „best of” díjban részesült.
 

 

A G Flex 2 5,5 hüvelykes Full HD P-OLED kijelzővel, a hajlított kialakítással is rendelkezik. A fejlesztések a telefon belsejében is folytatódnak, ahol a nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 810 processzor felel a teljesítményért. A G Flex2-t öngyógyító hátlappal vértezték fel, amely mindössze 10 másodperc alatt képes eltüntetni a mindennapi karcolódásokatA „Fast Charge” (gyorstöltés) képességgel pedig alig több mint félóra alatt közel 50 százalékra feltölthető a 3000mAh-es akkumulátor.

 

Az Egyesült Államok, Hong Kong, Szingapúr, Franciaország, Németország és az Egyesült Királyság legnagyobb mobilszolgáltatóinak szerencsés ügyfelei az elsők között vásárolhatják meg a G Flex 2 okostelefont, míg Észak- és Dél-Amerika, Európa és Ázsia további kulcsfontosságú piacain az MWC rendezvényt követő hetekben fogják bejelenteni a terjesztés megkezdését.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

2020. december 1. 14:57

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52
online sportfogadás