Megújította vállalati biztonsági termékeit az ESET

forrás: Prím Online, 2015. február 27. 11:33

Az ESET bemutatta az üzleti felhasználói körében végzett kutatás tapasztalatai alapján újratervezett IT biztonsági portfólióját vállalati ügyfelei számára. Az új megoldások a vállalati infrastruktúra alacsony terhelése mellett proaktív védelmet biztosítanak, valamint számos új funkciót - például botnet elleni védelmet, exploit blokkolót, és adathalászat elleni védelmet kínálnak az üzleti felhasználók számára.

A hazai vállalati biztonságnak még mindig fejlődni kell


Az ESET magyarországi képviseletét ellátó Sicontact Kft tapasztalatai szerint az online világ folyamatosan változó trendjei és a fenyegetettségek növekvő száma az otthoni felhasználókat fokozatosan kényszerítik rá a legújabb technológiákra, megoldásokra való váltásra. Az üzleti szektor azonban megfontoltabban és sokszor így jóval lassabban vált az új technológiai megoldások irányába, pedig számukra az anyagi veszélyek is jelentősebbek lehetnek.

 

„Bízunk benne, hogy a mostantól elérhető új vállalati felhasználóinkra specializált megoldásaink új lendületet adnak a modern biztonsági védelem kiépítése felé. Az újfajta működési környezetben elengedhetetlenül fontos a megfelelő védelem, amely azonban nem mehet a gyorsaság és a teljesítmény rovására. Magyarországon a vállalatok nagy többsége nem korszerű megoldásokat használ, tapasztalataink alapján azonban nyitottak a váltásra, ha rendszerüket és költségvetésüket nem terheli meg a bevezetett megoldás. Reményeink szerint erre kínálunk még hatékonyabb megoldást az új generációs termékekkel.” – nyilatkozta Béres Péter, a Sicontact Kft., az ESET magyarországi disztribútorának vezető IT tanácsadója.

„Világszínvonalú biztonsági termékeket építeni számunkra nem új dolog, már több mint húsz éve foglalkozunk ezek fejlesztésével”. – mondta Richard Marko, az ESET ügyvezető igazgatója. “A digitális forradalom alapvetően megváltoztatta a vállalatok működési környezetét, ezért úgy döntöttünk, visszatérünk az alapokhoz és felülvizsgáljuk, hogy ügyfeleinknek mire van szükségük az üzleti növekedéshez most és a közeljövőben. Véleményünk szerint a kulcs a használhatóság, a teljesítmény és hatékonyság megfelelő egyensúlyának kialakításában rejlik. Erre építettük az új megoldásainkat."

A vállalatok számára készített ESET biztonsági megoldások középpontjában a teljesen új alapokra helyezett ESET Remote Administrator áll. Ez az újratervezetett, platformfüggetlen, távoli menedzsment megoldás hatékonyabbá teszi a működést, növeli a biztonságot, illetve csökkenti a bevezetés és a menedzselés költségeit.


Az új felhasználói felület jelentősen egyszerűsíti a hálózati tevékenységek monitorozását, konfigurálását és ellenőrzését, a megoldás automatikus figyelmeztetéseket is küldhet a rendszergazdáknak, míg a végpont és szervervédelem megfelelő védelmet biztosít a rosszindulatú programok ellen.

Az ESET újgenerációs megoldásait először Észak-Amerikában mutatták be tavaly decemberben. Az első visszajelzések rendkívül pozitívak voltak, a vállalatoktól érkezett javaslatok némelyikét a szakemberek be is építették a most világszinten bevezetett megoldásokba, hogy tovább tökéletesítsék a vállalatok számára nyújtott biztonságot.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás