KLM Smartwatch app – a jól informált utasokért

forrás: Prím Online, 2015. március 10. 17:02

Az új applikáció egyelőre még csak teszt-üzemmódban Android készülékeken érhető el, lényege, hogy az utasok beszállókártyájuk mellé a lehető legtöbb, leghasznosabb információkhoz jussanak.

“A KLM Smartwatch applikáció lehetővé teszi, hogy az utasok releváns és naprakész repülési információkat kapjanak egy pillanat alatt. A jövőben azt szeretnénk elérni, hogy a technológiáink olyan innovatív szolgáltatást nyújtsanak, amelyek biztosítják, hogy az utasaink egy lépéssel az utazásuk előtt járnak.” – fogalmazott Tjalling Smit, az Air France-KLM E-Commerce Senior Alelnöke.

 

Akiknek már van okos órájuk és feltöltik a KLM applikációját az Andorid okostelefonjukra, ellenőrizni tudják a járat áttekintést a KLM Smartwatch applikáción keresztül, rögtön a foglalás után. Emellett pedig indulás előtt 24 órával az utazással kapcsolatos értesítéseket kapnak.

 

 

Amint egy utas az amszterdami Schiphol repülőtérre érkezik, azonnal üzenetet kap, hogy mikor, és melyik kapunál kell beszállnia. Az értesítés megnyitásával a többi utazással kapcsolatos információ is elérhető lesz. Indulás előtt egy órával az utasok üzenetet kapnak, amely tartalmazza a beszállókártyájukat, amit a kapunál azonosítanak. Szintén indulás előtt kapja meg az utas az ülésének számát.

 

Ezzel a vízióval összhangban, a KLM tavaly bemutatta a reptéri navigációs rendszerét, amely az iBeacon technológiára épül, és segít az átszálló utasoknak megtalálni a következő kaput az amszterdami Schiphol reptéren.

 

 

A KLM az okos óra technológia tesztelése során összegyűjti a felhasználói tapasztalatokat. Ezek az információk az Apple Watch applikáció fejlesztésében is segítenek.

 

Az applikáció a Google Play Áruházban érhető el.

 

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Összefogott az Oszkár telekocsi és az Autóőrszem

Az ország vezető telekocsirendszer üzemeltetőjének közel 160 ezer autósa számára automatikusan elérhetővé válik az Autóőrszem nevű ingyenes szolgáltatás által kínált védelem a két magyar cég együttműködésének köszönhetően. Mától az Autóőrszem rendszámalapú üzenetküldő mobilapplikáció segítségével a sofőrök és járókelők egyszerűen értesíthetik az Oszkáron regisztrált autósokat is, ha probléma van járművükkel. Például olyan, sajnos gyakran előforduló kellemetlenségek esetén, mint a felkapcsolva hagyott világítás, lehúzva maradt ablak vagy épp, ha lapos a gépjármű gumiabroncsa.

2020. december 2. 10:56

Hiánypótló applikációval segíti hallgatóit az egyetem

Egyszerűbbé és átláthatóvá teszi a diákok mindennapjait a Budapesti Corvinus Egyetem. Az intézmény a digitális megújulás projekt részeként olyan, a meglévő egyetemi rendszerek integrációján alapuló applikációt fejlesztett ki, amely segíti a diákokat eligazodni az egyetemi mindennapokban, mobiltelefonon elérhetővé teszi az órarendet, kurzusadatokat, átlagokat, kapott érdemjegyeket és egy helyre gyűjti az egyetemen elérhető lehetőségeket. A MyCorvinus mobilapp ugyanakkor a tanulmányi ügyintézést is felgyorsítaná.

2020. december 1. 19:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

2020. december 1. 14:57

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52
online sportfogadás