Parkolás és e-Matrcia funkcióval bővült a Simple mobilalkalmazása

forrás: Prím Online, 2015. március 11. 13:15

Gasztro és kulturális programokat átölelő szolgáltatásai mellett most az autósokat szólítja meg a magyar Simple. Az augusztusban debütált alkalmazás követi a már korábban megjelent funkciók szellemiségét és a mindennapi problémákra keresi az egyszerű, kompakt megoldást. A Parkolás és az e-Matrica funkciók segítségével az egész ország területén rendezhetjük a parkolási díjunkat és vásárolhatunk országos, vagy megyei autópálya matricát.

Mindkét funkció esetén az alkalmazás több ponton használja ki az okostelefonok adta lehetőségeket, többek közt a GPS-es helymeghatározást. A kényelmi díj mindkét szolgáltatásnál igen alacsony, 50 forint tranzakciónként, amit az autópálya matrica esetében március végéig elengednek.

Fizetésre használhatjuk bankkártyánkat és a Simple egyenlegünket is. Az alkalmazás pedig ingyenesen letölthető és banki szintű biztonságot garantál.

A koncepció: autózz, szórakozz, egyél és rendelj egyetlen appal

A Simple szolgáltatásain keresztül 300 étteremből rendelhetünk házhoz ételt, jegyet vehetünk moziba és más programokra, vásárolhatunk több száz italautomatánál és elérjük a legnépszerűbb 200 szórakozóhely programját, valamint számos étteremben a helyszínen böngészhetjük az étlapot, rendelhetünk és fizethetünk az alkalmazással. Ezt egészíti ki az egész országra kiterjedő Parkolás és e-Matrica funkció.

Néhány érintés és indulhatunk, vagy épp maradhatunk

Parkolás esetén elég a korábban regisztrált autónk rendszámát megérinteni, elfogadni a mobil GPS-e alapján felajánlott zónát, vagy beírni a címet vagy a zónakódot, és végül megadni a fizetés módját. A leállítás egyetlen érintés, amennyiben pedig lejár a parkolásunk, az alkalmazás figyelmeztet. Hasonlóan egyszerű az összes Magyarországon kapható autópálya matrica, így az új, megyei matricák vásárlása is. A használathoz internetelérésre van csak szükség, sms váltás nem történik, a költségek sem a telefonszámlát terhelik. Az alkalmazásban bankkártyával vagy előre feltöltött egyenleggel lehet fizetni. Több jármű adatait is megadhatjuk és könnyen igényelhetünk ÁFÁ-s számlát. Az egyes költések az alkalmazáson belül azonnal visszakereshetőek.
 

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Összefogott az Oszkár telekocsi és az Autóőrszem

Az ország vezető telekocsirendszer üzemeltetőjének közel 160 ezer autósa számára automatikusan elérhetővé válik az Autóőrszem nevű ingyenes szolgáltatás által kínált védelem a két magyar cég együttműködésének köszönhetően. Mától az Autóőrszem rendszámalapú üzenetküldő mobilapplikáció segítségével a sofőrök és járókelők egyszerűen értesíthetik az Oszkáron regisztrált autósokat is, ha probléma van járművükkel. Például olyan, sajnos gyakran előforduló kellemetlenségek esetén, mint a felkapcsolva hagyott világítás, lehúzva maradt ablak vagy épp, ha lapos a gépjármű gumiabroncsa.

2020. december 2. 10:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

2020. december 1. 14:57

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52
online sportfogadás