Androidra szánt mobilalkalmazást mutatott be a Kaspersky

A Phound letölthető a Google Play áruházból

forrás: Prím Online, 2015. március 24. 13:32

Ingyenes androidos alkalmazást mutatott be a Kaspersky. Az applikáció lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy megvédjék okostelefonjukat és adataikat és segítségével gyorsabban megtalálhatják elveszett eszközeiket, illetve elrejthetik értékes információikat a kíváncsi szemek elől.

Egy ingyenes, átfogó védelmet kínáló androidos alkalmazást mutatott be a Kaspersky. A Phound! neve a phone (telefon) és a hound (vadászkopó) szavakból áll össze. Segítségével könnyedén ellenőrizhetjük mobilkészülékeinket, valamint a My Kaspersky portálon keresztül elérhetjük a rajtuk tárolt személyes adatainkat.

 

Ha egy eszközünk elvész vagy ellopják, az applikáció segítségével gyorsan és egyszerűen blokkolhatjuk azt, amellyel megakadályozhatjuk, hogy jogosulatlan személyek hozzáférjenek az adatainkhoz. Továbbá a GPS, GSM vagy Wi-Fi hálózatok segítségével egyszerűbben meghatározhatjuk a készülékünk pontos helyét. Annak érdekében, hogy könnyebben megtaláljuk, felvételeket készíthetünk az elülső kamera segítségével, vagy üzenetet küldhetünk a készülékünk kijelzőjére.

 

 

Ha szem elől tévesztettük a készülékünket otthon vagy az irodában, a riasztás funkció segítségével egyszerűen megtalálhatjuk: ez addig ad hangos jelzést, amíg be nem írjuk a titkos kódunkat. A Phound! alkalmazással továbbá távolról törölhetjük a készülékünkön tárolt személyes adatokat, beleértve a névjegyzéket, az üzeneteket, a fotókat és az SD kártya teljes tartalmát, valamint hardver resetet hajthatunk végre, ha szükséges.

 

A Kaspersky Phound! alkalmazás jelenleg 8 nyelven érhető el a hivatalos Google Play áruházban. Az app kiegészíti a Kaspersky Lab otthoni felhasználóknak szánt ingyenes portfólióját, amely magában foglalja a Kaspersky Safe Browsert, a Kaspersky QR Scant, a Kaspersky Threat Scant, a Kaspersky Security for Androidot, valamint a Kaspersky Password Manager for iOS and Androidot.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás