PLX31-EIP-PND átjárók a ProSoft Technology-tól

forrás: Prím Online, 2015. március 29. 11:52

A ProSoft Technology új Ethernet/IPTM PROFINET IO Device (slave) átjárója támogatja az Ethernet/IPTM és a PROFINET IO vezérlő közti adatátvitelt.Több I/O csatlakozás segíti a vezérléshez, vagy a diagnosztikai adatokhoz különböző frissítési ütemek beállítását, optimalizálva az Ethernet sávszélesség-használatot.

Az átjáró számos alkalmazásra, például PLC-k közötti reteszelésre, SCADA interfészre, vagy adatkoncentrációra használható. Több I/O csatlakozó segíti a gyors, egyenletes adatszolgáltatást és a vezérlés, vagy a diagnosztikai adatok eltérően beállított frissítési ütemével az adatátvitel priorizálását, ami az Ethernet sávszélesség-használat optimalizálásának kulcsa.

A ProSoft Technology az átjárók problémamentes használatához a támogató szolgáltatások széles skáláját kínálja. Az oktatófilm segítségével lépésről lépésre állíthatjuk be az átjárót. Az I/O csatlakozó használata PAC programozás nélkül is lehetővé teszi a gyors integrálást. Az átjáróhoz mellékelt ProSoft Discovery Service segédprogram segítségével pedig a PC megtalálja az átjárót és módosítja az alapértelmezett címet akkor is, ha az átjáró és a PC nem ugyanazon az alhálózaton van.

Vészhelyzet esetén az SD kártyanyílás használható a konfigurációs fájlok tárolására.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Lenyűgöző tulajdonságokkal rendelkezik az új AOC monitor

A képernyő-specialista AOC bemutat egy áttörő jelentőségű monitort, melyet a nagyteljesítményű felszerelésekre vágyó, különösen versenyjátékosoknak és e-sportok  rajongóinak szánt. 240 Hz frissítési rátájával és extrém alacsony, 0,5 ms válaszidejével (MPRT) a 27 hüvelykes (68,6 cm) AOC AGON AG273QZ észbontóan gyors. 

2020. február 26. 15:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás