Viccből Apple dolgozóknak öltöztek, azonban Microsoft termékeket ajánlottak [Videó]

Farkas Norman, 2015. március 30. 16:31

Néhány srác azt gondolta, hogy jó poén lenne az Apple egyik áruházában helyi eladónak öltözve iKütyük helyett Microsoft termékeket ajánlani a betérő vásárlóknak. A csintalanságról szerencsére videó is készült.

Az Apple egy olyan vállalat, amely rengeteg rajongót és kritikust vonz magához. Sokan vannak, akik totál odavannak a gyártó minden termékéért és olyanok is akadnak szép számmal, akikben minden ellenérzést kelt, aminek köze van az Apple-höz. Hogy ki melyik táborba tartozik, azt mindenki maga döntse el személyes preferenciái alapján, meggyőződésünk szerint tábortól függetlenül a legtöbben viccesnek fogják találni az alábbi videót.

 

A felvételt egy videózni imádó baráti társaság, a NelkFilmz készítette, amely nem mellesleg 190 ezer követővel rendelkezik. A srácok azt találták ki, vicces lenne egy Apple üzletben helyi eladónak öltözve lehordani a sárga földig az almás készülékeket és helyettük Microsoft termékeket ajánlani a vásárlóknak.

 

 

Elég mókás látni, ahogy a váratlan tanácsok hallatán kikerekedik a vásárlók szeme és felteszik magukban a kérdést: vajon mi lelte ezt az Apple dolgozót, hogy a Microsoft cuccait fényezi?!

 

Az igazi Apple dolgozók persze nem találták olyan viccesnek a NelkFilmz akciózgatását, miután lebuktak, rögvest elzavarták a srácokat, akik ezen felbuzdulva még jelenetet is rendeztek.

 

[Forrás: Übergizmo]

Kulcsszavak: videó tréfa Apple Microsoft

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01