Diafilm - most már online is

MTI Sajtóadatbank, 2015. április 3. 11:45

Új YouTube-csatornát indít útjára a Diafilm Kft., melyet a többek között a Mese TV YouTube csatornát üzemeltető 4Kids Network kezel.

Az új oldalon az ismert diafilmeket modern környezetben élvezhetik a gyerekek és a szülők. Az online térben a régi és az új technika világa találkozik, számos új filmmel, trailerrel jelentkezve, melyet a szülők képről képre lapozgatva mesélhetnek.

Az új YouTube oldal a régi hagyományokra épül, hiszen a filmeket - igaz, nem diavetítővel, de ugyanolyan módon, képről képre való lépegetéssel olvashatják fel a szülők. A diafilmeket - hasonlóan, mint régebben a hagyományos filmeket - kockáról kockára nézhetik végig a gyerekek. A diafilmnézés nagy előnye ebben a formában is az interaktivitás, hiszen a számítógépes környezetben sem passzív mesenézésre invitálják  a gyerekeket, hanem közös családi programra.

Az új oldalon többek között már elérhető  A rút kiskacsa című Andersen-mese, több új diafilm bemutatkozása, illetve Süveges Gergő, a diafilm nagykövete is mesél a gyerekeknek.

Az immár 60. évét is betöltő Diafilmgyártó Kft. a modern technika segítségével egyfajta alternatív utat kínál a szülőknek. A mostani kezdeményezés új lehetőséget ad a diázóknak és a diafilmet még nem ismerőknek is.

Kulcsszavak: onlineszolg média

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Bosch repülni tanítja az autókat

2019. június 21. 14:03

Több mint 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az e-kiskereskedelemben

2019. június 4. 11:26

GKI e-TOPLISTA: Magyarország legnagyobb forgalmú webáruházai

2019. május 28. 12:05

A Vodafone bemutatta, mire képes Budapest első állandó 5G bázisállomása

2019. május 23. 15:50
online sportfogadás