Diafilm - most már online is

MTI Sajtóadatbank, 2015. április 3. 11:45

Új YouTube-csatornát indít útjára a Diafilm Kft., melyet a többek között a Mese TV YouTube csatornát üzemeltető 4Kids Network kezel.

Az új oldalon az ismert diafilmeket modern környezetben élvezhetik a gyerekek és a szülők. Az online térben a régi és az új technika világa találkozik, számos új filmmel, trailerrel jelentkezve, melyet a szülők képről képre lapozgatva mesélhetnek.

Az új YouTube oldal a régi hagyományokra épül, hiszen a filmeket - igaz, nem diavetítővel, de ugyanolyan módon, képről képre való lépegetéssel olvashatják fel a szülők. A diafilmeket - hasonlóan, mint régebben a hagyományos filmeket - kockáról kockára nézhetik végig a gyerekek. A diafilmnézés nagy előnye ebben a formában is az interaktivitás, hiszen a számítógépes környezetben sem passzív mesenézésre invitálják  a gyerekeket, hanem közös családi programra.

Az új oldalon többek között már elérhető  A rút kiskacsa című Andersen-mese, több új diafilm bemutatkozása, illetve Süveges Gergő, a diafilm nagykövete is mesél a gyerekeknek.

Az immár 60. évét is betöltő Diafilmgyártó Kft. a modern technika segítségével egyfajta alternatív utat kínál a szülőknek. A mostani kezdeményezés új lehetőséget ad a diázóknak és a diafilmet még nem ismerőknek is.

Kulcsszavak: onlineszolg média

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27