Az Apple betiltja a szelfiket a WWDC-n

Czipperer Dia, 2015. április 15. 15:14

A Cannes-i filmfesztivál után most az Apple mondta ki a halálos ítéletet a szelfikre. A vállalat döntése értelmében nem lehet majd ilyen képeket lőni fejlesztői konferenciáján, a WWDC-n.

Júniusban lesz az Apple fejlesztői konferenciája, a World Wide Developers Conference (WWDC). Bár még addig van egy kis idő, az Apple már most üzent azoknak, akik tervezik, hogy idén ott lesznek az eseményen.

 

Már lehet jegyeket vásárolni a konferenciára 1599 dollárért. Az öt napos eseményen a fő szerep az iOS és a Mac operációs rendszer köré szerveződik. Azonban a regisztráció révén az esemény „policyját” is elfogadják a résztvevők, vagyis a vállalat által meghatározott irányelveket kötelesek betartani.

 

A cupertinói vállalatnak határozott üzenete van a résztvevők számára. Mint elmondták, tilos lesz majd szelfiket lőni, valamint semmilyen hasonló célt szolgáló kamera kiegészítőt nem használhatnak majd, továbbá az e-cigaretta is a tiltott dolgok listáján szerepel.

 

A résztvevők mindemellett pedig hangfelvételeket, profi fényképeket és videókat sem készíthetnek a konferencián.

 

Íme az Apple üzenete angolul:

 

You may not use selfie sticks or similar monopods within Moscone West or Yerba Buena Gardens," the rules say. "Solicitation or selling of items or services is not allowed at WWDC. Any attendee conducting these activities may be removed from WWDC. Smoking (including e-cigarettes) is not permitted anywhere inside Moscone West."


 

Forrás: Mashable.com

Kulcsszavak: Apple selfie WWDC tilalom

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mozgalom világít rá az élet láthatatlan szépségeire

A modern, pörgős, digitális világban könnyű szem elől téveszteni a kisebb, látszólag jelentéktelen pillanatokat, amik igazán varázslatossá teszik az életet. Ezek a momentumok csak úgy elsuhanhatnak mellettünk, ahogy feladatról feladatra zakatolunk hétköznapjainkban, már-már odatapadva a képernyőkhöz. Pedig ezekben a mulandó pillanatokban lelhető meg az élet esszenciája – azokban az apróságokban, amelyek szünetre és reflekcióra késztetnek, és amiknek köszönhetően igazán értékelhetjük a körülöttünk lévő világot. A HONOR Magic5 Pro azzal a céllal készült, hogy segítse az embereket az ilyen értékes, gyakran megfoghatatlan mozzanatok megörökítésében. Így ragadható meg a láthatatlan szépség.

2023. május 30. 14:00

Új értékesítési vezető a Schneider Electricnél

Hadobás Tibort nevezték ki a Schneider Electric ipari automatizációért felelős magyarországi értékesítési vezetőjének. A 27 éve a vállalatnál dolgozó szakember új pozíciójában gépgyártó, rendszerintegrátor és végfelhasználói területekért felel majd. 

2023. május 30. 12:41

760 milliárd forintos keret a hazai digitalizációs fejlesztésekre

Több mint 760 milliárd Ft támogatás lesz elérhető a 2021-27. között a DIMOP Pluszból digitalizációs fejlesztésekre Magyarországon. A szupergyors Internet Program (SZIP) folytatásaként indul a Gigabit Magyarország Program.

2023. május 30. 11:24

ABB Decoded podcast: Segítség a globális vízhiány-válság megoldásához

Az ABB technológiai podcastjának, az ABB Decodednek legújabb epizódja a globális vízhiány problémájával foglalkozik, továbbá azzal, hogy a ma rendelkezésre álló technológia miként segíthet a válságos helyzet megoldásában. Az idei, 2023-as Víz Világnapján az ENSZ "A változás felgyorsítása a víz- és szennyvízkezelési válság megoldása érdekében" címmel vízügyi programot indított, megállapítva, hogy 2,2 milliárd ember nem jut hozzá megfelelően kezelt ivóvízhez, és több mint 4,2 milliárd ember számára nem érhető el a biztonságos szennyvízelvezetés. A szennyvíz megdöbbentő hányada, közel 80 százaléka mindenfajta tisztítás vagy újrahasznosítás nélkül kerül vissza az ökoszisztémába. 

2023. május 30. 09:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01