Az Apple elárulta fejlesztői konferenciájának dátumát

Czipperer Dia, 2015. április 20. 10:19

Az Apple hivatalosan is bejelentette, mikor lesz az idei Worldwide Developers Conference (WDDC). Az esemény fókuszában a vállalat két fő platformja áll majd.

Kiderült, mikor lesz idén a WWDC. Az Apple hivatalosan is bejelentette, hogy a fejlesztőknek szánt konferenciája idén június 8. és 12. között lesz San Fransiscóban, a Moscone Convention Centerben. 

 

Ahogy az lenni szokott, az esemény fókuszában idén is az OS X és az iOS platform áll majd. Tavaly az OS X 10.10, vagyis a Yosemite és az iOS 8 volt a nagy bejelentés, valamint egy, az egészség és az otthon jegyében tervezett fejlesztőknek szánt csomagot bemutatott be a válallat (HealthKit és HomeKit).

 

Idén az OS X 11-re és az iOS 9-re számíthatunk nagy durranásként. Az utóbbi években a két platform egyre közelebb került egymáshoz, mely most még tovább erősödhet. A két rendszer már több területen is képes együttműködni. Az egyik ilyen a webböngészés, melyet elkezdhetnek a felhasználók telefonról, majd gond nélkül folytathatják asztali gépükön. Idén feltehetően szélesedik majd a lista.

 

Az Apple ígéretei szerint 100 technikai szekció és 1000 Apple mérnök várja majd a résztvevőket. Kérdés azonban, mivel készül még a cupertinói vállalat. Találgatások persze már vannak, a Mashable szerint például az autóba épített technológiák is középpontba kerülnek.

 

Forrás: Mashable.com

 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

BBB+ hitelminősítést kapott a Magyar Telekom

A Magyar Telekom bejelenti, hogy a Scope Ratings GmbH első alkalommal minősítette a Társaság kibocsátói hitelkockázati besorolását BBB+ szintre, amelyhez stabil kilátás tartozik. 

2020. október 28. 10:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás