Két új profi ZEISS objektív A - bajonettes Sony fényképezőgépekhez

forrás: Prím Online, 2015. április 30. 13:12

A Sony egy normál és egy széleslátószögű ZEISS Vario-Sonnar lencsével bővítette az A-bajonettes fényképezőgépekhez tartozó kiegészítők termékportfólióját.

A professzionális fotósok és az amatőr rajongók is üdvözölni fogják a Sony Zeiss Vario-Sonnar T* 24-70mm F2.8 ZA SSM II és Zeiss Zeiss Vario-Sonnar T* 16-35mm F2.8 ZA SSM II objektíveket. Mindkét optika esetében javult a képminőség, a szellemkép korrekció és az AF teljesítmény, ezen felül pedig új por- és cseppálló szigetelést  kaptak.

Mindkét lencse ideális kiegészítője a Sony A- bajonettes α99 és α77 II cserélhető lencséjű fényképezőgépeinek. valamint kompatibilisek az E - bajonettes, α7 széria készülékeivel is.

A kiváló képminőséget garantáló ZEISS Vario-Sonnar lencsék még hatékonyabbak a szellemkép korrekcióban.

Az automatikus élességállítás SSM (Super Sonic wave Mode) mindkét lencsében megtalálható. A gyorsabb és erőteljesebb LSI megnöveli az AF pontosságát – akár négyszer pontosabb, mint az előző lencséknél. Így ezek a kiegészítők tökéletesen kompatibilisek az α77 II készülék 4D Focus rendszerével – ideálisak gyorsan mozgó objektumok fotózásához.

Mindkét modell por – és cseppálló szigetelést kapott, így kifejezetten alkalmasak kültéri használatra.

 Vario-Sonnar T* 24-70mm F2.8 ZA SSM II

A 24-70mm-es normál zoom olyan kiváló képminőséget biztosít, amelyet elvárhatunk egy professzionális lencsétől.

Pillanatfelvételek, portrék, tájképek – a ZEISS® lencsék kiváló élességet és kontrasztot biztosítanak bármilyen távolságból. F2.8 maximális rekesz beállításnál még gyenge fényviszonyok esetén is kiváló felvételeket készíthet.

Az aszférikus lencsetagok, az ED (Extra-low Dispersion) lencsék, valamint a precíziós kialakítás minimálisra csökkenti a nem kívánt hibákat.

 Vario-Sonnar T* 16-35mm F2.8 ZA SSM II

A nagy fényerejű, nagylátószögű lencse látványos tájképek és zsúfolt, nyüzsgő utcai jelenetek esetében is tökéletes választásnak bizonyul. F2.8-as maximális rekeszértékkel, minden beállítás mellett ideális választás, gyenge fényviszonyok esetén is.

A kialakítás és az aszférikus lencsetagok minimalizálják az esetleges hibákat. Az ED (Extra-low Dispersion) és a Super ED lencsetagok javítják a kontrasztot, felbontást és a színhű megjelenítést .

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59