A Lenovo segíti az easyMaths munkáját

Az easyMaths csapatával közösen segítik a diákokat

forrás: Prím Online, 2015. május 1. 14:17

A Lenovo bejelentette, hogy idén együttműködő partnerként kívánja segíteni az online oktatásra specializálódott easyMaths munkáját. A megállapodás keretén belül saját készülékeivel támogatja a csapatot, amelynek köszönhetően a három éve indult vállalkozás számos aktivitással segítheti a felhasználóit. 

A Lenovo Magyarország a „For Those Who Do” üzenet szellemében évek óta támogatja a fiatal magyar tehetségeket. A vállalat az elmúlt két évben útjára indította a Motivátor Nagydíj tehetségkutató programot, amely fiatal egyetemisták vállalkozásindító ötleteinek nyújtott anyagi és szakmai támogatást, és amelynek eredményeképp a MiUtcánk.hu lokális közösségépítő oldal 2014-ben elindulhatott. A Lenovo Divattervező Pályázat pedig hazánk fiatal tervezőit kívánta segíteni: több, mint 60 nevezőből az 5 legjobb tervező mutathatta be kollekcióját a tavalyi Marie Claire Fashion Days kifutóján.

 

Szintén új kezdeményezés a Lenovo DOER CLUB, amely sikeres magyar tehetségeket, Michelisz Norbertet, Szegedi Katát, Szőke Gábor Miklóst és Brasch Bencét, támogat, akik már bizonyítottak a saját területükön, és jelenleg a Lenovo technikai támogatását élvezik a munkájuk során.
 

Zorigt Batjin (LEWIS PR), Lukács Anita (Lenovo Magyarország), Somogyi Tibor (easyMaths)
 


Mint elmondták, a
 kezdeményezésünk célja, hogy a diákok egyszerűbben elsajátíthassák a kurzusaikhoz szükséges követelményeket. Továbbá segít átvészelni a stresszes időszakokat egy könnyed és szórakoztató, interaktív videós módszerrel, és ennek a megfelelő technológia elengedhetetlen része.

 

A Lenovo Magyarország kommunikációs stratégiájának része a fiatalok ösztönzése, így a vállalat szeretné korábbi, sikeres együttműködések folytatásaként az easyMathsszel karöltve az egyetemisták mellett, az érettségiző fiatalokat tanulásra, és sikerre motiválni.

Kulcsszavak: Lenovo oktatás partnerség

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11

Javaslatcsomag szülőknek és pedagógusoknak a HiperSuli digitális tanáraitól

2020. március 15. 11:53
online sportfogadás