Félmillióan töltötték le az iGO SzülinAppot

forrás: Prím Online, 2015. május 3. 14:57

Már a letöltési időszak előtt igen nagy érdeklődés mutatkozott ajándék szoftvere iránt: több mint 40 ezren regisztráltak érdeklődőként a kampány weboldalán. Az április 20-án indult akció mindössze 10 napja alatt közel 500 ezren töltötték le az iGO Navigáció SzülinApp kiadását.

Ez azt jelenti, hogy az országban nagyjából minden nyolcadik okostelefonon megtalálható az NNG szoftverének jogtiszta, ünnepi navigációs alkalmazása, melyet a cég a termék 10 éves évfordulójára adott ki. A legfrissebb Magyarország térképet tartalmazó app teljes értékű, offline navigációs szoftver, mely az iOS mellett első ízben közvetlenül elérhető a hazai végfelhasználóknak Androidos platformon is.

 A letöltések magas számára az NNG is rendkívül büszke: a cég első embere, Balogh Péter vezérigazgatóktól szokatlanul laza hangú videóüzenetben, a kampány dekorációs elemeit felhasználva köszönte meg a letöltést mindenkinek. Bár az akciónak vége, aki feltette telefonjára az alkalmazást, korlátozások nélkül használhatja a továbbiakban is.

hirado.hu

 

Kulcsszavak: NNG iGO GPS mobilalkalmazás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39