Az Allied Telesis a Kasperskyt bízta meg, hogy védelmet biztosítson új tűzfalaihoz

forrás: Prím Online, 2015. május 4. 14:28

Az Allied Telesisnek a Kaspersky Labre esett a választása, hogy malware- és vírusirtó technológiát szolgáltasson újgenerációs tűzfalaihoz. A legújabb nagyteljesítményű platformok, a rosszindulatú programok ellen átfogó védelmet biztosító Kaspersky Anti-Virus és Kaspersky SafeStream II révén az Allied Telesis tűzfalai erős, rugalmas és jól konfigurálható biztonsági megoldást kínálnak.

A kiberfenyegetések folyamatosan fejlődnek, és egyre kifinomultabbá válnak, a célzott és személyre szabott támadások egyre gyakrabban gyűrik le a hagyományos védelmeket. A probléma olyan megoldást igényel, amely magas fokú intelligenciával, felügyelettel és rálátással rendelkezik.

 

Ennek érdekében az Allied Telesis társult a Kaspersky Labbel, hogy saját, speciális hardverüket két Kaspersky Lab termékkel megerősítve nyújtsanak átfogó védelmet a kiberveszélyek ellen. A Kaspersky Lab Anti-Virus motor védelmet biztosít a vírusok, trójaiak, férgek, rootkitek, spyware-ek és adware-ek ellen. A Kaspersky SafeStream II pedig nagy sebességű védelmet kínál a nulladik napi támadások, a szerver oldali és webes malware-ek, valamint az észrevétlen letöltések és más fenyegetések ellen.

 

Az Allied Telesis több mint húsz éve fejleszt biztonsági eszközöket, és az első gyártók között volt, amelyek VPN funkciót telepítettek a készülékeikbe. Az új tűzfalak forradalmi jelentőségűek a cég életében, hiszen mind a belső és külső veszélyek elleni védelmet, mind a hálózati erőforrás optimalizációt új szintre emelik, és így megbírkóznak a BYOD és az IoT által támasztott igényekkel is.

 

Az Allied Telesis újgenerációs tűzfalai széleskörű szolgáltatásokkal és funkciókkal – alkalmazásfigyelő, nagysebességű fenyegetések elleni védelem, egyesített felügyeleti konzol, és az élvonalbeli IP reputációs és antimalware szolgáltatásokkal való integráció – rendelkeznek, melyeknek köszönhetően versenyképes megoldásnak számítanak a piacon.

 

Kép: toptrade.it

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új forgalmazói partnere van a Sophosnak

A Sophos forgalmazói megállapodást írt alá a RelNettel. A biztonsági ágazat és channel szolgáltatások szakértője a Sophos biztonsági megoldásait terjeszti Magyarországon. A RelNet a Sophos megoldásainak teljes választékát terjeszteni fogja, beleértve az endpoint biztonsággal, a titkosítással és adatvesztés elleni védelemmel (Data Loss Prevention, DLP), a web és email védelemmel, a vezetéknélküli és mobil biztonsággal, egységesített veszélyforrás menedzsmenttel (Unified Threat Management, UTM) kapcsolatos termékeit és következő generációs tűzfalát is.

2019. szeptember 20. 11:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás