Az Xbox One májusi frissítése a színen

Czipperer Dia, 2015. május 14. 14:37

A Microsoft kiadta Xbox One játékkonzoljának májusi frissítését hétfőn, mely az elkövetkezendő hetekben fokozatosan válik elérhetővé a konzolokon.

Az Xbox One májusi frissítése számos új funkcióval kecsegtet a felhasználóknak, többek között a SmartGlasszal, a hangüzenettel és több energiatakarékos opcióval.

 

A hangüzenet megoldás révén a felhasználóknak lehetősége nyílik arra, hogy a konzolba integrált üzenetküldő alkalmazás révén hangüzeneteket küldjenek, illetve fogadjanak. Ráadásul mindezt egy Xbox One és egy Xbox 360 konzol között is könnyen lebonyolíthatják.
 


A SmartGlass alkalmazás pedig lehetőséget biztosít a felhasználóknak, hogy okostelefonjuk segítségével kapcsolják be, illetve ki a konzolt, ám mindez csak akkor működik, ha mindkét eszköz ugyanahhoz a hálózathoz kapcsolódik. 

 

A Microsoftot és az Xbox One-t számos kritika érte amiatt, hogy a konzol túl sok energiát használ a bekapcsoláskor. A májusi update erre is megoldást kínál, ugyanis a felhasználók a jövőben kétféle opció közül is választhatnak. Eldönthetik, hogy az „Instant-On” módot vagy az „Energy-Savinget” preferálják. Ez a két lehetőség úgy tűnik, hogy megoldja a energiafelhasználással kaocsolatos problémákat. 

 

A Microsoft ígérete szerint a múlt hónapban továbbfejlesztett Party chat megoldást is kiterjesztik, és szélesebb közönség számára teszik elérhetővé. Az alkalmazás a felhasználóknak lehetőséget biztosít arra, hogy olyan problémákra kapjanak megoldást, mint a mikrofon működésképtelensége, vagy például arra, ha valakivel nem tudnak kapcsolatba lépni.

Forrás: Übergizmo.com

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mio menetrögzítő kamerák mindenkinek

Ha tanácstalan vagy, hogy mit vegyél idén karácsonyi ajándékba, ne aggódj, segítünk! Akik fontosak nekünk, azokat szeretjük a legnagyobb biztonságban tudni és olyan ajándékkal kedveskedni nekik, aminek biztosan hasznát veszik. A Mio fedélzeti kamerák pont ilyenek: nemcsak az utazást rögzítik, hanem biztonságosabbá is teszik a téli vezetést és segítenek a vitás helyzetek tisztázásában. Karácsonyi ajándékba biztonságot adni pedig stílusos! Íme néhány hasznos tipp az autós kamerák beszerzéséhez. Boldog, biztonságos ünnepeket kíván a Mio!

2019. december 12. 12:41

Karácsonyi ajándékötletek a család minden tagjának a Sonytól

A karácsony közeledtével gyakran nehézségekbe ütközünk, hogy megtaláljuk a tökéletes ajándékokat, ezért a Sony összegyűjtötte azokat a termékeit, melyekkel bárki garantáltan lenyűgözheti barátait, családtagjait. Legyen szó a zene, a film vagy a fotózás szerelmeseiről, a Sony újdonságai között mindenki megtalálhatja álmai ajándékát.

2019. december 2. 11:33

A Honor MagicWatch 2 okosóra egészséges életre ösztönöz

A Honor nemzetközi okostelefon márka ma bemutatta legújabb viselhető eszközét, a Honor MagicWatch 2 okosórát Kínában. Az innovatív okos kiegészítő, amely a Kirin A1 lapkakészletnek köszönhetően akár 14 napig működik egy feltöltéssel, intelligens aktivitásmérő és egészségfigyelő technológiákkal motiválja aktívabb életmódra a fiatalokat.  A személyre szabható óralapokkal és négy különböző óraszíjjal teljesen egyedivé tehető Honor MagicWatch 2 várhatóan a jövő év elején érkezik hazánkba.

2019. november 26. 15:17

November 28-tól a magyarországi IKEA áruházakban is elérhetőek lesznek a SYMFONISK hangszórók

Az IKEA és a Sonos közös fejlesztése, a SYMFONISK sorozat Wi-Fi hangszóróval ellátott termékei november 28-tól elérhetőek lesznek a magyar piacon is. Az új SYMFONISK hangszórókat ingyenes Spotify fiókkal is lehet használni. Az IKEA ezzel a termékével újabb lépést tesz az okos és digitális otthonok megteremtése felé.

2019. november 21. 14:26

Megérkezett a LEGO Technic Top Gear Rallyautó

A LEGO Csoport bemutatta a legelső, a BBC Studios-zal közösen megálmodott LEGO Technic Top Gear szettet. Az új, applikációval irányítható LEGO Technic Top Gear Rallyautó egy hamisítatlan GT rallyautó, ami 2019. december 26-tól érhető el, és 9 éven felüli rajongóknak ajánlott.

2019. november 20. 12:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elálltak a felek a T-Systems tranzakciótól

2019. december 11. 10:28

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23
online sportfogadás