A budapesti LLP segíti az amerikai szoftveróriás, a BlackLine régiós terjeszkedését

forrás: Prím Online, 2015. június 2. 14:44

Az LLP Csoportot választotta viszonteladó partnerévé a felhőalapú pénzügyi ellenőrzési és automatizálási szoftvermegoldások első számú szolgáltatója, a BlackLine vállalat. A partneri együttműködés eredményeképpen az LLP Csoport ügyfelei közvetlen hozzáférést kapnak a világ legmegbízhatóbb pénzügyi ellenőrzési és automatizálási megoldásához, az amerikai központú BlackLine cég pedig a közép-kelet-európai piacokon is bővítheti jelenlétét.

A BlackLine kimagasló szintű biztonságot garantál mind a hozzáférés-ellenőrzésben, mind a felhőalapú hosztolásban. Ennek köszönhetően nemcsak az biztosított, hogy a felhasználók kizárólag a számukra szükséges adatokat látják, hanem a rendszer is védett a jogosulatlan hozzáférésektől. A rendszer egyszeri bejelentkezés (SSO) alkalmazásával támogatja a többtényezős hitelesítést; a hitelesítést követően a felhasználók kizárólag a munkakör és a felhasználói hozzáférési jogok alapján elkülönített adatokat láthatják. A BlackLine a pénzügyi automatizálást új szemszögből megközelítve segíti elő a könyvelők és a pénzügyi szakemberek hatékonyabb munkavégzését.

 

A BlackLine vállalatirányítási rendszerektől független pénzügyi ellenőrzési és automatizálási platformjának köszönhetően a könyvelők hatékonyabban végezhetik munkájukat, pontosabb információkat adhatnak a pénzügyi vezetőknek, összességében tehát hozzájárulhatnak a teljes szervezet eredményesebb működéséhez.


A BlackLine több mint 100 országban működő több mint 1000 nagyvállalati ügyfele 100.000-nél is több munkatársának megoldásai korábban sosem tapasztalt szintű ellenőrzést biztosítanak a vállalatoknak a számviteli műveletekben és a kritikus fontosságú pénzügyi zárásokban. A platform implementálása egyszerű és problémamentes, az átlagosan évi 300%-ot is meghaladó megtérülés pedig ékesen bizonyítja, hogy a szoftver ára pár hónap alatt megtérül. A szoftvert megvásárló ügyfelek között megtalálható a Fortune 100-as listáján szereplő több mint 25, valamint a Fortune 500-asén részt vevő több mint 100 vállalat is.

Bővebb információ a BlackLine megoldásról: www.llpmodernfinance.hu
 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Közel félszáz szakképzési centrumban segíti az oktatást 3D nyomtató

A hazai szakképzés alapját jelentő, az Innovációs és Technológiai Minisztérium felügyelete alá tartozó 44 db szakképzési centrumnak, egy hazai és EU-s forrást egyaránt tartalmazó pályázati projektnek köszönhetően lehetősége van egy úgynevezett Digitális Közösségi Alkotólabor létesítésére, ahol a tanulók megismerhetik számos digitális tárgyalkotási technológia alapjait. Ezek között szerepel a 3D tervezés és nyomtatás is, és örömteli, hogy a centrumok jelentős része, a világszínvonalú, teljes egészében magyar mérnökök által fejlesztett CraftBot 3D nyomtatókat választotta. 

2019. október 18. 17:06

Negyedével nőtt a Huawei árbevétele a harmadik negyedévben

A Huawei Technologies közzétette az idei év harmadik negyedévére vonatkozó üzleti eredményeit. A vállalat nem auditált adatok alapján 610,8 milliárd kínai jüan*  árbevételt ért el 2019 első három negyedévében, amely 24,4**  százalékos növekedést jelent a tavalyi év ugyanezen időszakához képest. A vállalat nettó nyereségrátája 8,7 százalék volt.

2019. október 18. 14:18

Orosz termékekkel nyitnak a piac felé

Újabb mérföldkőhöz ért a Sanatmetal oroszországi leányvállalata, a térd után a trauma és a csípő termékek regisztrációja is megtörtént. Ez azt jelenti, hogy a Sanatmetal CIS termékei orosz gyártmánynak minősülnek, így előnyt élveznek az orosz piacon a külföldi termékekkel szemben, és az eurázsiai piacon is nagyobb kereslet várható rájuk.

2019. október 18. 09:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás