Mobilba költözik a paysafecard

forrás: Prím Online, 2015. június 6. 10:19

A Cardnet új alkalmazásával hamarosan Európa-szerte lehet a népszerű, ám eddig csak a kijelölt üzletekben kapható paysafecard utalványt vásárolni mobiltelefonról, mindössze pár gombnyomással. A Pay-Station applikáció a Cellum fizetési motorjára épül.

Minden eddiginél kényelmesebben és biztonságosabban megvásárolható a paysafecard utalvány a Cardnet Pay-Station alkalmazása segítségével. A paysafecard Európa legelterjedtebb internetes vouchere, hiszen személyes és bankkártyaadatok megadása nélkül lehet vele online fizetni játékért, zenéért és számtalan egyéb szolgáltatásért mintegy félmillió elfogadóhelyen. A népszerű netes fizetőeszközhöz eddig csak a szerződött üzletben lehetett hozzájutni.

„Képzeljük el, hogy miközben nyerő szériában vagyunk egy netes játékban, lemerül az egyenlegünk és le kell menni a boltba ahhoz, hogy feltöltsük. Ez már a múlté: aki a bankkártyája helyett paysafecarddal szeretne fizetni, mostantól pár pillanat alatt megteheti a fotelben ülve a mobiljáról, biztonságosan, a Pay-Station segítségével” – mondta Márki László, a Cardnet Zrt. vezérigazgatója.

A Pay-Station a Cellum Plug and Pay elnevezésű fejlesztői csomagjára épül, a biztonságról pedig a fejlesztőcég szabadalmaztatott kártyatárolási technológiája gondoskodik. A rendszerben euróban lehet fizetni, amelyet a Kalixa digitális fizetési szolgáltató kezel.

A Pay-Station Androidra, iOS-re egyaránt letölthető és Ausztriában indul el először, később pedig az Európai Unió többi részén is bevezetik. A Cardnet az alkalmazás funkcióit a paysafecard vásárláson túl további fizetési és egyenlegfeltöltési szolgáltatásokkal bővíti majd.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elálltak a felek a T-Systems tranzakciótól

2019. december 11. 10:28

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23
online sportfogadás