Vezeték nélküli lesz az Apple Car Play

Czipperer Dia, 2015. június 9. 16:17

Nincs szükség többé vezetékekre az Apple CarPlay használatához. Az Apple a WWDC-n (World Wide Developer Conference) jelentette be az új megoldást.

Az Apple számos újdonsággal készült az idei fejlesztői konferenciájára. A vállalat egyebek mellett a CarPlay megoldását is továbbfejlesztette.

 

Mint kiderült, nincs szükség már vezetékekre az Apple CarPlay használatához. Craig Federighi, az Apple szoftvermérnöke azt is bejelentette, hogy az autógyártók által készített új alkalmazások hamarosan elérhetők lesznek a CarPlayben.
 

 

A CarPlay kicsit nehezen tapossa ki magának az utat a piacon, azonban széleskörű elterjedésre számítanak a következő hónapokban. Ráadásul a vezetőknek a jövőben még kábelekre sem lesz szükségük, a készülék automatikusan csatlakozik.

 

Jó hír ez, hiszen némileg ellentmondásos volt, hogy a CarPlay a kényelmet szolgálja, mégis vezetékekkel kellett bajlódni ahhoz, hogy használni lehessen.

 

Forrás: Mashable.com

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Díjmentes roadshow-konferencia az Közép-Dunántúl Régió kkv-döntéshozóinak

A PP Konferenciaközpont a székesfehérvári Pénz, de honnan? roadshow-konferenciáján most is, mint 22 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott pénzforrásokat és a hatékonyságot növelő új módszereket.

2023. október 1. 14:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38