A Twitter megszüntette a 140 karakteres limitet a direkt üzeneteknél

Czipperer Dia, 2015. június 12. 15:31

A Twitter felhasználók a jövőben hosszabb üzeneteket írhatnak a mikroblogon. Eddig 140 karakterben maximálódott a limit, ez azonban hamarosan megszűnik.

A Twitter hivatalosan is bejelentette, hogy megszünteti a 140 karakteres limitet az egyes direkt üzeneteknél. A vállalat csütörtökön jelentette be döntését a a fejlesztői fórumán. A Twitter szóvivője pedig a Mashable-nek is megerősítette a hírt.

 

Mint írják, a változások júliustól lépnek életbe, azonban egyelőre pontos dátumot nem közöltek ezzel kapcsolatban. Egyelőre még tesztelik a funkciót, így csak ennek lezárta után derül ki, mikor is élesedik.
 

 

Sachin Agarwal, a Twitter termékmenedszere elmondta, hogy a publikus oldalon mindez semmilyen változásssal nem jár majd, a tweetek továbbra is 140 karakteresek maradnak.

 

A direkt üzenetek a Twitteren tavaly óta érhetők el, a csoportos üzneetküldést pedig januárban vezették be. Ráadásul a vállalat arra is lehetőséget biztosít, hogy bárkitől kaphassanak a userek üzenetet, olyanoktól is, akiket nem követnek a mikroblogon. Ezt a biztonság és védelem menüpontban állíthatják be.
 

 

 

Forrás: Mashable.com

Kulcsszavak: Twitter mikroblog üzenet

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyar IT-fejlesztéssel elemzik az afrikai és ázsiai gyerekek kézmosási szokásait

A vezető hazai big data cég, a Starschema intelligens adatelemző rendszerét használja a seattle-i székhelyű Splash, amely világszerte közel félmillió, mélyszegénységben élő gyermek számára biztosít tiszta ivóvizet és tisztálkodási lehetőséget. Az amerikai non-profit szervezet a budapesti csapat megoldása révén kap pontos képet arról, hogy tevékenysége milyen hatást gyakorol a gyermekek higiéniai szokásaira, általános egészségi állapotára és az iskolai hiányzásokra.

2019. szeptember 17. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás