A Twitter megszüntette a 140 karakteres limitet a direkt üzeneteknél

Czipperer Dia, 2015. június 12. 15:31

A Twitter felhasználók a jövőben hosszabb üzeneteket írhatnak a mikroblogon. Eddig 140 karakterben maximálódott a limit, ez azonban hamarosan megszűnik.

A Twitter hivatalosan is bejelentette, hogy megszünteti a 140 karakteres limitet az egyes direkt üzeneteknél. A vállalat csütörtökön jelentette be döntését a a fejlesztői fórumán. A Twitter szóvivője pedig a Mashable-nek is megerősítette a hírt.

 

Mint írják, a változások júliustól lépnek életbe, azonban egyelőre pontos dátumot nem közöltek ezzel kapcsolatban. Egyelőre még tesztelik a funkciót, így csak ennek lezárta után derül ki, mikor is élesedik.
 

 

Sachin Agarwal, a Twitter termékmenedszere elmondta, hogy a publikus oldalon mindez semmilyen változásssal nem jár majd, a tweetek továbbra is 140 karakteresek maradnak.

 

A direkt üzenetek a Twitteren tavaly óta érhetők el, a csoportos üzneetküldést pedig januárban vezették be. Ráadásul a vállalat arra is lehetőséget biztosít, hogy bárkitől kaphassanak a userek üzenetet, olyanoktól is, akiket nem követnek a mikroblogon. Ezt a biztonság és védelem menüpontban állíthatják be.
 

 

 

Forrás: Mashable.com

Kulcsszavak: Twitter mikroblog üzenet

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2023-as energiagazdálkodási trendek az építőipari szektorban

Energiagazdálkodási szempontból számos nehézséget hozott a 2022-es év, és egyes problémákkal továbbra is szembe kell néznie a piacnak. De melyek lehetnek a legoptimálisabb megoldások, és milyen nemzetközi piaci trendek határozzák meg idén a témában a kereskedelmi, ipari és lakóépületek ágazatát? Az Eaton globális energiagazdálkodási vállalat honi leányvállalatának szakembere legfrissebb elemzésében felvázolja a legfontosabb irányvonalakat.

2023. március 20. 14:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48

Megszervezik Magyarország első leginnovatívabb fejlesztői versenyét

2023. február 19. 13:20