Szexuális aktivitás-figyelő funkció az Apple HealthKit appjában

Czipperer Dia, 2015. június 15. 16:33

Az Apple frissítette Health alkalmazását, amellyelaz illető immáron aszexuális aktivitását is nyomon követheti.

Megújult az Apple egészségalkalmazása, a HealthKit. Az applikáció számos újdonsággal bővült, egyebek mellett a szexuális aktivitást is monitorozza. Ám, ha ez nem lenne elég, a hölgyek mentruációs ciklusát is figyeli.

 

Az új applikációban tehát bárki rögzítheti a legutolsó szexulis aktusának napján és idejét, valamint azt is, hogy védekeztek-e közben. Dr. Elizabeth Kavaler, női urológus szerint a szexuális aktivitás rögzítése önmagában nem egy hasznos funkció.
 

 

Az orvos úgy véli, ahhoz, hogy valaki javítson szexuális életén, ennél jóval több adat megadása szükséges. Érdemes rögzíteni az összes partnert, hogy egy esetleges betegség esetén tisztában legyünk azzal, honnan is származhat. Természetesen ez adatvédelmi aggályokat is felvet.

 

Victoria Jennings, az Institute for Reproductive Health at Georgetown University vezetője szintén egyetértett abban, hogy önmgaában nem egy hasznos funkció, viszont sokat segíthet abban, hogy az illető ne essen teherbe, illetve mikor van a legfogékonyabb időszak, ha mégis gyermeket szeretnének. Ez utóbbihoz azonban szükség van a menstruációs ciklus pontos nyomon követésére.

 

A megújult alkalmazás az iOS 9-cel lesz elérhető.

 

Forrás: Mashable.com

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás