Brady Workstation: gyorsan megtervezhető biztonsági azonosítók

forrás: Prím Online, 2015. június 16. 15:20

Az új Brady Workstation lehetővé teszi a felhasználó számára a biztonsági jelzések, CLP-címkék, csőjelölők és Lockout/Tagout eljárások vizualizációs elemeinek létrehozását mindössze néhány kattintással. Ez egy ingyenesen letölthető alkalmazáskörnyezet barátságos felhasználói felülettel, amelyben mindenféle biztonsági azonosító könnyen megtervezhető.

Könnyen használható címketervező alkalmazások

A Brady Workstation alkalmazások a címkék és jelölések különösen gyors létrehozását teszik lehetővé. Az Expresszjelölők alkalmazás biztonsági jelölési sablonokat tartalmaz, amelyeken a felhasználók egyedi információkat helyezhetnek el, és percek alatt ki is nyomtathatják a jelöléseket egy Brady nyomtatóval. A Csőjelölő és az Nyíl címke alkalmazások hasonló módon működnek, a Egyéni Tervező alkalmazásban pedig a felhasználók egy üres szerkesztő felületen próbálhatják ki a kreativitásukat. Az összes alkalmazás ingyenesen használható.

 Hozzáadott értéket tartalmazó alkalmazások

A CLP/GHS címkék és a LOTO utasítás szerkesztő alkalmazás a Brady Workstation csomagban elérhető két nagyon speciális alkalmazás. A CLP címkék alkalmazás a megfelelőségi követelményeket teljesítő CLP-címkék létrehozását teszi lehetővé, míg a LOTO utasítás szerkesztő alkalmazás segítségével vizualizálhatók a meglévő Lockout/Tagout eljárások, így a kommunikáció az előírt módon biztosítható a munkaterületen. A két fizetős alkalmazásnál lehetőség van egy 14 napos ingyenes kipróbálásra, melynek során megismerhetők azok előnyei.

Megtervez, létrehoz és nyomtat

A Brady Workstation nem igényli a felhasználóktól minden egyes alkalmazás telepítését, ehelyett lehetővé teszi az igényeknek legjobban megfelelő alkalmazások kiválasztását. A jövőben további alkalmazások jelennek meg a Brady Workstation programhoz! A Brady Workstation alkalmazásban létrehozott címkék és jelölések egyszerűen kinyomtathatók a Brady BBP31 vagy BBP33 jelzés- és címkenyomtatóval, a BBP™85 jelzés- és címkenyomtatóval vagy a GlobalMark Multicolour és a GlobalMark Colour & Cut készülékekkel. A Brady Workstation alkalmazásban egy helyen érheti el az összes biztonsági azonosítót!


Brady Workstation programok: http://workstation.bradyid.com

Kulcsszavak: security

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Stratégiai megállapodást kötött a Corvinus és az EY

Az oktatás és a karriertervezés áll a fókuszában annak a stratégiai partnerségnek, amelyet az EY nemzetközi tanácsadó cég, valamint a Budapesti Corvinus Egyetem kötött meg november 30-án.

2023. december 2. 16:09

Az Epson 100%-ban megújuló villamosenergia használatára áll át egész Európában

A precíziós, innovatív technológiai megoldásairól híres Epson bejelentette, hogy 2050-re teljesen karbonsemlegessé és a fosszilis erőforrásoktól mentessé alakítja működését. Az elmúlt években már számos meghatározó lépést tettek ennek érdekében, melyek pozitív eredményeiről a nemrég közétett fenntarthatósági jelentésük is beszámol.

2023. december 2. 12:24

A karácsonyi raktár-őrület ellen is bevetheti lelkes drónpilótáit ez a magyar startup

Egy nemzetközi felmérés szerint ez év első felében nem kevesebb, mint 8200 esetben szakadt meg a globális ellátási lánc. Végső soron az áruellátási nehézségeket is enyhítheti a magyar Aeriu megoldása, amelyet nemrég egy Miskolc melletti globális autóipari nagyvállalat is bevezetett raktárába. 

2023. december 2. 10:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27

A Magyar Telekom 2023. harmadik negyedéves eredményei

2023. november 9. 10:04