Brady Workstation: gyorsan megtervezhető biztonsági azonosítók

forrás: Prím Online, 2015. június 16. 15:20

Az új Brady Workstation lehetővé teszi a felhasználó számára a biztonsági jelzések, CLP-címkék, csőjelölők és Lockout/Tagout eljárások vizualizációs elemeinek létrehozását mindössze néhány kattintással. Ez egy ingyenesen letölthető alkalmazáskörnyezet barátságos felhasználói felülettel, amelyben mindenféle biztonsági azonosító könnyen megtervezhető.

Könnyen használható címketervező alkalmazások

A Brady Workstation alkalmazások a címkék és jelölések különösen gyors létrehozását teszik lehetővé. Az Expresszjelölők alkalmazás biztonsági jelölési sablonokat tartalmaz, amelyeken a felhasználók egyedi információkat helyezhetnek el, és percek alatt ki is nyomtathatják a jelöléseket egy Brady nyomtatóval. A Csőjelölő és az Nyíl címke alkalmazások hasonló módon működnek, a Egyéni Tervező alkalmazásban pedig a felhasználók egy üres szerkesztő felületen próbálhatják ki a kreativitásukat. Az összes alkalmazás ingyenesen használható.

 Hozzáadott értéket tartalmazó alkalmazások

A CLP/GHS címkék és a LOTO utasítás szerkesztő alkalmazás a Brady Workstation csomagban elérhető két nagyon speciális alkalmazás. A CLP címkék alkalmazás a megfelelőségi követelményeket teljesítő CLP-címkék létrehozását teszi lehetővé, míg a LOTO utasítás szerkesztő alkalmazás segítségével vizualizálhatók a meglévő Lockout/Tagout eljárások, így a kommunikáció az előírt módon biztosítható a munkaterületen. A két fizetős alkalmazásnál lehetőség van egy 14 napos ingyenes kipróbálásra, melynek során megismerhetők azok előnyei.

Megtervez, létrehoz és nyomtat

A Brady Workstation nem igényli a felhasználóktól minden egyes alkalmazás telepítését, ehelyett lehetővé teszi az igényeknek legjobban megfelelő alkalmazások kiválasztását. A jövőben további alkalmazások jelennek meg a Brady Workstation programhoz! A Brady Workstation alkalmazásban létrehozott címkék és jelölések egyszerűen kinyomtathatók a Brady BBP31 vagy BBP33 jelzés- és címkenyomtatóval, a BBP™85 jelzés- és címkenyomtatóval vagy a GlobalMark Multicolour és a GlobalMark Colour & Cut készülékekkel. A Brady Workstation alkalmazásban egy helyen érheti el az összes biztonsági azonosítót!


Brady Workstation programok: http://workstation.bradyid.com

Kulcsszavak: security

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Húszezer laptopot szállít a Delta Systems az iskoláknak

Két ütemben, 10-10 ezer laptopot kapnak Budapest, Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Somogy és Baranya vármegye diákjai mintegy 4 milliárd forint értékben. A Klebelsberg Központ nevében eljáró Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) húszezer darab notebook beszerzésével kapcsolatos feltételes közbeszerzés nyerteseként nevezte meg a cégcsoportot. Az informatikai eszközök öt vármegye tanulói és pedagógusai számára biztosítják a digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeit.

2023. szeptember 22. 12:47

Az LG ThinQ okosotthon-platformról hamarosan több márka termékeit is irányíthatjuk

Az LG Electronics (LG) hamarosan elérhetővé teszi a Home Connectivity Alliance HCA 1.0 specifikációjának első kereskedelmi implementációját, amely az LG ThinQ okosplatformon keresztül lehetővé teszi a különféle márkájú készülékek összekapcsolását. Ez év végére a felhasználók az LG ThinQ alkalmazáson keresztül többek közt olyan márkák eszközeit is vezérelhetik majd, mint a Samsung vagy a Vestel, így kényelmesen kezelhető, teljeskörűen összekapcsolt okosotthon-ökoszisztémát alakíthatnak ki.

2023. szeptember 21. 19:21

Hamar eldől, hogy a lányok nem lesznek mérnökök

A pályaválasztás legtöbbször már a középiskoláig eldől, és a támogató közeg hiánya miatt választja kevesebb lány a műszaki-technológiai hivatást – állapítja meg a CETIN Hungary Zrt. kutatása. A független, integrált telekommunikációs infrastruktúraszolgáltató ezen szeretne változtatni: a Nők a Tudományban Egyesület (NaTE) szakmai partnerségével középiskolás lányoknak ingyenes tehetségprogramot indít.

2023. szeptember 21. 15:44

Megkezdte működését a Kyndryl Alapítvány a helyi közösségek fejlődéséért

A Kyndryl, a világ legnagyobb IT-infrastruktúra-szolgáltatója szeptember 18-án elindította a Kyndryl Alapítványt. Az alapítvány olyan nonprofit szervezeteket támogat majd, amelyek kritikus társadalmi problémákra keresnek megoldásokat. A Kyndryl Alapítvány a vállalat globális vállalati jószolgálati programját terjeszti ki, és jelzi, hogy a Kyndryl elkötelezett a pozitív társadalmi szerepvállalás mellett, összhangban az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljaival.

2023. szeptember 21. 14:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59