A Cellum lett Indonézia vezető készülékgyártójának mobilfizetési szolgáltatója

forrás: Prím Online, 2015. június 25. 13:38

A Cellum folytatja terjeszkedését Dél-Kelet-Ázsiában, ahol a legnagyobb indonéz mobilkészülék-gyártóval írt alá megállapodást Jakartában. A szerződés értelmében az Evercoss okostelefonjain a Cellum biztonságos mobilfizetési szolgáltatásai futnak majd.

A Cellum fejleszti és üzemelteti az Evercoss ECPAY névre keresztelt mobiltárcáját, amely számos funkciót kínál a felhasználók számára: többek között számlafizetésre, telefonegyenleg-feltöltésre, pénzküldésre, QR-kódos fizetésre és internetes vásárlásra lehet majd használni. Az Evercoss évente körülbelül 3 millió mobiltelefonjára fogja gyárilag telepíteni az ECPAY alkalmazást. A mobilpénztárcát nagyszabású marketingkampánnyal, valamint a cég kiterjedt, ötvenezres kereskedői partnerhálózatán keresztül népszerűsítik majd a több mint 250 millió lakosú országban.
 
A Cellum jakartai képviseletének és az Anabatic Technologies vállalattal kötött együttműködésének eredményeképpen helyi üzemeltetést és technológiai támogatást kínál Indonéziában. A cég indonéz irodáját a Szingapúrban nemrég megnyitott regionális Cellum központ felügyeli.
 
Kulcsszavak: Cellum-hu mobilfizetés

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59