Sorozatban érkeznek a felhőkompatibilis nyomtatók a Xeroxtól

forrás: Prím Online, 2015. július 8. 14:48

Ezek a felhőkompatibilis nyomtatók közvetlenül kapcsolódnak az internethez, és nem kell külön beállításokat végrehajtani rajtuk ahhoz, hogy a nyomtatni lehessen velük a felhőből.

A munkahelyek és a munkavállalók mobilabbá válása az irodatechnikai berendezések piacán is változásokkal jár, és a dokumentumkezelés sem lesz a jövőben helyhez kötött feladat. A Xerox is kiemelt figyelmet fordít a mobil nyomtatási megoldások fejlesztésére. Ennek részeként folyamatosan dolgoznak többek között azon, hogy a vállalat nyomtatóin, multifunkciós berendezésein elérhető legyen a Google Cloud Print technológia, ami lehetőséget ad arra, hogy a felhasználók az androidos okostelefonjukon, tabletjükön, laptopjukon tárolt dokumentumaikat bármikor, bárhonnan kinyomtassák. Ezek a felhőkompatibilis nyomtatók közvetlenül kapcsolódnak az internethez, és nem kell külön beállításokat végrehajtani rajtuk ahhoz, hogy a nyomtatni lehessen velük a felhőből.


Jelenleg a Xerox Google Cloud Print technológiával működő berendezései közé a Xerox WorkCentre 3025, WorkCentre 3215, WorkCentre 3225 és WorkCentre 6027 multifunkciós nyomtatók, továbbá a Xerox Phaser 3020, Phaser 3052, Phaser 3260, Phaser 3610 és Phaser 6022 nyomtatók tartoznak.


A technológia ugyanakkor könnyedén installálható egyszerűbb platformra is. A Google Cloud Print révén a nyomtatási kérések teljesítése hagyományos nyomtatókon keresztül is a menedzselhető abban az esetben, ha a nyomtatóhoz csatlakoztatott Windows rendszerű vagy Mac típusú számítógép rendelkezik internet-hozzáféréssel.
 

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A lézernyomtatók lecserélésével rengeteg szén-dioxidot takarítanánk meg

Sokakat érint a rezsi változása, magánembereket és cégeket egyaránt. Akár még csak tervekben, akár már konkrét tettekben, de megindult a felkészülés arra, hogy az energiafelhasználással amennyire csak lehet, spóroljunk. Az irodában jelentős megtakarításokat érhetünk el azzal, ha a régi, korszerűtlen berendezéseket, modern változatra cseréljük, különös tekintettel a nyomtatóra, amiről talán nem is gondolnánk, mennyi energiát és ezáltal pénzt nyel el.

2022. augusztus 19. 09:57

Az AOC legújabb USB-C monitorcsaládja hamarosan a boltok polcain

A kijelző szakértő AOC büszkén jelenti be az új V5 sorozatú monitorokat, amelyek tökéletesek az olyan otthoni felhasználók vagy diákok számára, akik stílusosan szeretnék modernizálni otthoni irodájuk képernyőjét: A 3 oldalon keret nélküli V5 modellek minimális helyigény mellett vékony, elegáns képernyővel rendelkeznek, és olyan fejlett funkciókat kínálnak, mint az USB-C csatlakoztathatóság 65 W teljesítményleadás funkcióval. 

2022. július 27. 12:42

A Philips monitors bejelenti az új hordozható monitorát

Napjaink rohanó világában a mobilitás a mindennapi élet meghatározó jellemzője, és a nagyobb mobilitás nagyobb rugalmasságot igényel. Otthon vagy az irodában, barátokkal vagy kollégákkal, multitasking vagy lazítás közben, a felhasználóknak olyan megoldásokra van szükségük, amelyek lépést tudnak tartani dinamikus életstílusukkal. 

2022. július 25. 18:50

Már nyáron elérhető lesz az új Dell Precision torony

A Dell Technologies bemutatta az új Precision 7000 mobil munkaállomásokat. A modell a technológiai fejlesztések mellett új kialakítású DDR5 memóriával rendelkezik, amely a Dell várakozásai szerint iparági szabvány lesz. A Precision 7865 Tower az AMD Ryzen Threadripper PRO 5000 WX processzorcsaláddal érkezik, amely hozzájárul, hogy a termék rendkívüli teljesítményt, rugalmasságot és megbízhatóságot kínáljon, és könnyedén megbirkózzon a legkomolyabb teljesítményt igénylő feladatokkal is.

2022. július 14. 18:29

Az új AOC gaming monitor megfizethetővé teszi a 4K játékot

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT kiegészítő márkája – bemutatja az új 71 cm/28" méretű AOC GAMING U28G2XU2 gaming monitort, a jelenlegi U28G2XU utódját. Legyen szó akár PC-ről, akár konzolokról, a villámgyors 144 Hz frissítési rátának és az 1 ms GtG borotvaéles válaszidőnek köszönhetően az U28G2XU2 a mainstream és a hardcore játékosok körében egyaránt nagy sikert arat.

2022. július 13. 18:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Indul a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. augusztus 15. 12:31

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40