Megújul a Logitech: középpontban a design

forrás: Prím Online, 2015. július 9. 08:27

A cég életére nézve nagy bejelentést tett a Logitech. Arculatváltásról és a márka átalakításáról van szó. Az új márka külső megjelenésben többek között rengeteg színt és egy modernizált logót fog jelenteni. Emellett a legújabb termékkategóriákat új megjelöléssel is ellátja a vállalat: ez a Logi.

A Logitech 2013 óta dolgozik a vállalat átalakításán felrázva a céget többek között termékinnovációs szempontból is. Ez a munka azonban eddig csak a színfalak mögött zajlott. A legújabb termékek ezt a változást fejezik ki, a továbbiakban pedig a vállalat új életre kelti márkaszemélyiségét is. A következő években bátor színekre és egyszerű designra számíthatunk a Logitechtől.
 


Az átalakítás részeként hamarosan megjelenik a „Logi” név bizonyos kategóriák termékein, emellett néhány érdekes meglepetés is várható új kategóriákban.

 

Kulcsszavak: +céginfo Logitech

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Összeolvadnak az adesso magyarországi egységei

A nemzetközi képviselettel rendelkező IT-szolgáltató adesso Group megerősíti magyarországi pozícióját hazánkban működő leányvállalatainak összeolvasztásával. Az adesso orange Kft. és az adesso Hungary Software Kft. tevékenységeinek közös üzleti szervezetbe való egyesítésével a vállalat célja, hogy ügyfeleinek teljeskörű támogatást nyújtson az informatikai létesítmények SAP S/4HANA-ra és a felhőalapú technológiákra történő átállásában.

2023. március 31. 17:28

Új üzleti stratégiai vezető a CETIN Csoportnál

Új üzleti stratégiai vezérigazgató-helyettest nevezett ki a CETIN Csoport, a közép- és kelet-európai régió vezető távközlési infrastruktúra-üzemeltetője. Khalid Husseini április 1-jétől tölti be a pozíciót.

2023. március 31. 14:20

A Huawei nyújtotta be a legtöbb szabadalmat Európában tavaly

Ismét a Huawei tette a legtöbb szabadalmi bejelentést az Európai Szabadalmi Hivatal 2022-es szabadalmi indexe szerint. A vállalat immár negyedik alkalommal, harmadik egymást követő évben foglalja el az európai szabadalmi ranglista első helyét. A Huawei tavaly 4505 nemzetközi találmányt nyújtott be bejegyzésre, közel harminc százalékkal megelőzve a második helyezettet. 

2023. március 31. 10:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08