Megjelent a Kaspersky Small Office új verziója

forrás: Prím Online, 2015. július 14. 09:21

A Kaspersky Lab bejelentette a Kaspersky Small Office Security legújabb verzióját, amelyet kifejezetten az 50 alkalmazottnál kevesebbet foglalkoztató kisvállalkozások számára fejlesztettek. Az új szolgáltatások lehetővé teszik, hogy az értékes erőforrásokra és az üzleti környezet fejlesztésére koncentráljunk, miközben a tevékenységek, az ügyfelek és a munkavállalók adatai biztonságban maradnak. 

Manapság a kisvállalkozások gyakran válnak internetes bűnözők áldozatává, mert általában kevesebb figyelmet fordítanak a biztonságra, miközben egyre értékesebb adatokat őriznek. A Kaspersky Lab és a B2B International 2014-es globális, a vállalatok internetes biztonságára vonatkozó felmérése alapján kijelenthetjük, hogy az alkalmazottak 62 százaléka használja személyes eszközeit a céges hálózaton belül. Ugyanakkor, bár a vállalkozások felismerték, hogy az ügyfél személyes adatai (25%), fizetési adatai (13%) és az üzleti titkok (12%) kiemelt biztonsági intézkedéseket igényelnének, ez kimerül az ingyenes vírusvédő termékek használatában, annak ellenére, hogy igény lenne egy megbízható, de könnyen használható biztonsági megoldásra, megfizethető áron. 

 

 

 

A Kaspersky Small Office Security nagyvállalati védelmi technológiákat tartalmaz, de kifejezetten a mikrovállalkozások igényeinek kielégítésére készült. Magában foglalja a díjnyertes vírusellenes védelmet és az online tranzakciók védelmét, a felhő menedzsmentet, valamint a biztonsági mentést és a jelszókezelést, amelyek mind egyszerűen kezelhetők. 

 

„Egy kisvállalkozás üzemeltetése nagyon izgalmas és szórakoztató, de az, hogy a mérete kicsi, még nem jelenti azt, hogy kevésbé észrevehető a kiberbűnözők számára. Nagyon fontos, hogy a vállalkozások nagyobb figyelmet fordítsanak az internetes biztonságra, ami a Kaspersky Small Office Securityvel gond nélkül megvalósítható. A termék egyszerűen telepíthető, konfigurálható és karbantartható, így a vállalkozás tulajdonosai azt csinálhatják, amihez a legjobban értenek: a vállalat sikerességére koncentrálhatnak," nyilatkozta Konstantin Voronkov, a Kaspersky Lab végponti termékekért felelős részlegének vezetője.

 

A Kaspersky Small Office Security legújabb verziója számos új és továbbfejlesztett funkciót tartalmaz:

 

•  Fokozott védelmet nyújt az összes ismert, ismeretlen és fejlett fenyegetés ellen - nagyvállalati szintű védelmet kínál a Windows és a Mac számítógépek, a szerverek és Android alapú mobil eszközök számára.

 

•  Egy új felhő alapú menedzsment konzol - amely lehetővé teszi a vállalkozások tulajdonosai és az IT tanácsadók számára az IT-biztonság és az eszközök felügyeletét bárhonnan egy webböngésző használatával.

 

•  Új felhő alapú jelszókezelés - amely tárolja a cég fontos bejelentkezési adatait, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyedi jelszót használjanak minden biztonságos oldalhoz , miközben csak egyetlen mesterjelszót kell megjegyezniük.

 

•  Biztonság a pénzügyi adatok számára - , amely megvédi az online üzleti és személyes tranzakciókat a pénzügyi csalásoktól. Ez magában foglalja a díjnyertes Safe Money modult.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50