Kkv-k igényeire szabott nyomtatócsaládot jelentett be a Samsung

forrás: Prím Online, 2015. július 14. 18:52

A Samsung bemutatta új színes nyomtatóit, az Xpress C430-at és C480-at. A sorozat magában foglalja a C430/430W egyfunkciós színes nyomtatókat, a C480/480W nyomtatásra, másolásra és szkennelésre is alkalmas készülékeket és a C480FN/C480FW négy-az-egyben modelleket, amelyek faxként is használhatóak. 

A Samsung új nyomtatói elsősorban a mikro- és kisvállalkozások igényeit elégítik ki, amelyek hatékony megoldásokat keresnek, és nagyrészt mobil eszközökre támaszkodnak. Ezeket az elvárásokat szolgálja ki egyebek mellett a scan-to-email funkció és a mobilnyomtatás támogatása is.

Az Xpress C430 és C480 sorozat főbb jellemzői:

 

  • Könnyű beüzemelés – A nyomtatók első üzembe helyezése a külön rendszergazdával, IT osztállyal nem rendelkező kisvállalkozások igényeit figyelembe véve egyszerűsödött. Az installálás vezeték nélkül működik, nincs szükség többé USB adathordozóra vagy telepítő CD-re.

  • Scan-to-email, mobil nyomtatás – Az eddig csak felsőbb kategóriás Samsung termékekre jellemző Scan-to-email funkció a C430/C480 sorozat mindegyik tagjában megtalálható. A mobileszközről való nyomtatás pedig még egyszerűbbé vált az NFC és felhőalapú technológiáknak köszönhetően. A felhasználók a Samsung Mobile Print alkalmazással NFC-képes eszközeiken egyetlen érintéssel nyomtathatnak, szkennelhetnek és faxolhatnak. Az alkalmazással a szkennelt dokumentumokat azonnal lementhetik telefonjukra is. A nyomtatócsalád minden tagja kompatibilis az olyan cloud printing szolgáltatásokkal, mint például a Samsung Cloud Print.

  • Gyors és magas minőségű nyomtatás – A C430 és C480 család 400, illetve 800 MHz-es processzorral készül és 18 fekete-fehér, illetve 4 színes oldal nyomtatására képes percenként. Az Xpress C430/C480 sorozat a nagyobb, akár 2400x600 dpi felbontású nyomtatást is támogatja, a Samsung egyedi renderelő motorjának köszönhetően pedig élesebb szöveg- és tisztább képminőséget biztosít.

  • Hosszú távú költségmegtakarításA sorozat olyan környezetbarát megoldásokat kínál, mint az One Touch Eco gomb, és az Easy Eco Driver. Ezekkel a lehetőségekkel a felhasználók dokumentumonként is változtathatják a nyomtatási beállításokat, például félkövér helyett normállá alakíthatják a szöveg betűtípusát, képeket is tartalmazó anyagok esetében pedig csak a szöveges tartalmak nyomtatását is választhatják. Ezek révén akár 20%-kal csökkentik a tonerhasználatot, így hosszú távon költséget takarítanak meg.

 

Kulcsszavak: nyomtató kkv Samsung

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AOC piacra dobja vadonatúj játékmonitorát

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető, gaming monitorokat* – és IT-tartozékokat forgalmazó márkája – bejelenti a 68,58 cm-es (27 hüvelykes) AGON PRO AG274QZM rendkívül gyors, QHD felbontással és lélegzetelállító MiniLED IPS-panellel rendelkező 240 Hz-es gaming monitort. 576 dimming zónával rendelkező MiniLED háttérvilágításának köszönhetően az AG274QZM gyönyörűen passzol az IPS panel által biztosított markáns és színhű látványhoz. 

2022. május 17. 17:00

Az LG az újra élőben megrendezett ISE kiállításon mutatta be új kijelzőtechnológiáit

Az LG Electronics (LG) két évnyi kihagyás után 2022-ben újra az Integrated Systems Europe (ISE) kiállításon, Barcelonában mutatta be úttörő, üzleti használatra tervezett kijelzőtechnológiáit. A vállalat bemutatott újdonságai — az átlátszó OLED-megoldásoktól a Micro LED kijelzőkön át a LED-es üzleti megjelenítőkig — a digitális képmegjelenítést olyan hasznos üzleti felhasználási lehetőségekkel kombinálják, amelyek segítenek magasabb szintre emelni a pandémia utáni kommunikációt.

2022. május 15. 14:21

Miért jó egy használt monitor irodai felhasználásra?

Egy használt monitor irodai felhasználásra kiválóan alkalmas. Olyan készülékekről van szó, melyek költséghatékony megoldást jelentenek pl. KKV-k számára vagy egyéni vállalkozóknak. Kiválóan alkalmasak hosszú távú felhasználásra. Nézzik is meg, hogy miért!

2022. május 13. 16:02

A Philips monitors innovatív portfóliót mutat be az ISE 2022 kiállításon

A Philips monitors, valamint a Philips Professional Display Solutions örömmel erősíti meg részvételét az idei 2022. május 10-13. között megtartásra kerülő ISE 2022 kiállításon Barcelonában, a világ legnagyobb AV és rendszerintegrációs szakemberek számára rendezett kiállításán. 

2022. május 6. 14:13

Több mint egymillió Smart Monitort adott el a Samsung

A Samsung Smart Monitor szériájának összesített eladásai világszinten elérték az egymillió darabot. A népszerű készülék legújabb, M8 változata*  stílusos kialakítással és az okos életmódot támogató új funkciókkal érkezik.

2022. május 5. 16:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mindkét magyar csapat bronzérmes lett a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

2022. május 23. 19:40

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20