Az online ételrendelések öt éven belül átvehetik a vezetést az USA-ban

Czipperer Dia, 2015. július 21. 14:39

Egyre többen rendelnek internetről ételt az USA-ban. Míg néhány évvel ezelőtt telefonos rendelések voltak különösen népszerűek, addig mostanra a különféle mobilalkalmazásokat és az online felületeket használják egyre többen.

Az NPD kutatócég adatai alapján egyre növekszik az online ételrendelések száma az Egyesült Államokban. Bár a telefonos rendelések még mindig uralják a listát néhány éven belül megváltozhatnak az arányok.

 

Öt évvel ezelőtt még a telefonos rendelések aránya jócskán túlszárnyalta az online mutatókat. Körülbelül 1,4 milliárd telefonos rendelést adtak le az amerikai emberek 2009 és 2010 májusa között. Ekkor még csak 400 millió volt az online rendelések aránya.

 

Jelenleg szinte fej-fej mellett halad a két forma. Míg a telefonos rendelések visszaestek megközelítőleg 1 milliárdra, addig az online mutatók szépen menetelnek felfelé: a legfrissebb adatok szerint 900 millióra kúszott fel az arányuk.

 

Forrás: Mashable.com; kép: 123rf.com

Kulcsszavak: online étel internet

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan alakítja át a munkaerőpiacot az online világ?

Ma már nem elég, ha egy toborzási szakértő tisztában van a kereslet-kínálat aktualitásaival: egyszerre kell pszichológusnak, nyomozónak, pedagógusnak, értékesítőnek és IT szakembernek lennie. A betöltetlen pozíciókról meg kell tanulni ugyanúgy gondolkodni, mint egy termékről, eladásukhoz pedig tudatos marketing stratégiát kell alkalmazni – világítottak rá a Profession.hu HR konferenciájának előadói. 

2019. szeptember 22. 04:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás