A Canon bemutatta multifunkciós, tintasugaras nyomtatóját, a PIXMA MG3650-et

forrás: Prím Online, 2015. július 23. 11:21

A Canon  bemutatta az otthoni felhasználásra szánt nyomtató-kínálatának legújabb multifunkciós tintasugaras modelljét, a PIXMA MG3650-et. Akészülékkel vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is lehet nyomtatni, a beszkennelt dokumentumokat továbbítani.

Otthoni felhasználásra szánt nyomtatót mutatott be a Canon. A PIXMA MG3650 tervezésekor elsődleges szempont volt, hogy a készülékkel vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is lehessen nyomtatni, a beszkennelt dokumentumokat továbbítani, illetve alkalmas legyen tökéletes másolatok készítésére is. 

 

Az új Canon PRINT alkalmazás használatával a PIXMA MG3650 lehetővé teszi közvetlenül az Instagramról és az Access to Slideshare-ről történő nyomtatást , illetve a szkennelt dokumentumok és fotók feltöltését a Microsoft OneNote-ba. Ezzel a modellel a közösségi alkalmazásokból és felhőalapú szolgáltatásból közvetlenül is lehet nyomtatni.
 


A felhasználók a szkennelt dokumentumokat e-mailbe csatolva közvetlenül a nyomtatóról is elküldhetik
. Ráadásul a WLAN PictBridge funkciónak köszönhetően a PIXMA MG3650-et használók vezeték nélküli módban, közvetlenül a készülékkel kompatibilis fényképezőgépekről is kinyomtathatják fotóikat. A nyomtató a Google Cloud Printtel és az Apple AirPrinttel is kompatibilis, továbbá a beépített hozzáférési pont mód révén a felhasználók vezeték nélküli üzemmódban, internet kapcsolat nélkül is nyomtathatnak.

 

A megújult Canon CREATIVE PARK PREMIUM szolgáltásnak köszönhetően rengeteg szórakoztató és professzionális tartalomhoz lehet hozzáférni  most már okostelefonra és táblagépre optimalizált formában is. Az oldalon taláhatóak ingyen kinyomtatható sablonok, albumok, naptárak, illetve olyan kivágható formák, melyekből játékok, épületek állíthatóak össze.

 

A Canon My Image Garden szoftvere lehetővé teszi a képek összeválogatását és a fotók különféle sablonra illesztett kinyomtatását az automatikus elrendezéshez és az arcfelismeréshez hasonló képillesztő technológiák segítségével.

 

A Canon Easy-PhotoPrint+ funkcióval  képeslapok és naptárak is készíthetőek. A beépített arcfelismerésnek köszönhetően a program a képek feltöltésekor automatikus elhelyezési javaslatot tesz. Az elkészült munkákat a népszerű felhőszolgáltatásokba is el tudjuk menteni, mint például Evernote, Flickr, Facebook, Dropbox, Google Drive és OneDrive. Ráadásul a munkákhoz szerkeszthetőségi jogokat adhatunk másoknak, így több felhasználó tudja tökéletesíteni vagy kinyomtatni a végeredményt.


A Canon ChromaLife100 technológiának köszönhetően a PIXMA MG3650-nel lenyűgöző minőségű fotók nyomtathatóak, melyek sokáig megőzik színüket.
A költségtudatos háztartások számára jó hír, hogy a készülék kompatibilis a Canon XL tintapatronjaival, amelyek révén akár 50%-kal is csökkenthető egy oldal kinyomtatásának a költsége.

 

A PIXMA MG3650 fekete, piros és fehér színben szeptemberen kerül a boltokba 21 900 forintos ajánlott fogyasztói áron.

 

A PIXMA MG3650 legfontosabb jellemzői:

 

  • Kis méretű multifunkciós készülék: nyomtat, másol és szkennel
  • A Canon PRINT Inkjet / SELPHY alkalmazás révén okostelefonhoz és táblagéphez is csatlakoztatható, illetve azokról közvetlenül is lehet nyomtatni
  • Apple AirPrint és Google Cloud Print támogatás
  • Automatikus kétoldalas nyomtatás
  • Nyomtatás és szkennelés a PIXMA Cloud Link segítségével
  • Az opcionális XL tintákkal pénz takarítható meg
  • WLAN PictBridge csatlakozással közvetlenül a készülékkel kompatibilis fényképezőgépekről is lehet nyomtatni képeket
  • Tartósan ragyogó színek
 
Kulcsszavak: Canon nyomtató PIXMA szkenner

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már itthon is kapható az LG első OLED paneles monitora

Az LG Magyarországon is megkezdte az elsőként a 2021-es CES kiállítás keretében bemutatott UltraFine OLED Pro kijelzőjének forgalmazását. A 32EP950 típusjelű, 32 hüvelykes 4K monitor elsősorban a kreatív iparágban dolgozók számára jelent ideális megoldást. 

2021. október 17. 16:39

Jobban fogy az asztali PC, mint tavaly ilyenkor

Szokatlan trendeket lehetett megfigyelni az asztali PC-k értékesítésében szeptember első négy hetében, a tanév első heteiben: jelentősen több asztali gép talált  gazdára mind az eMAG-nál, mind az Extreme Digitalnál, mint tavaly ilyenkor, és jelentősen nőtt az Apple-gépek forgalma is.

2021. október 5. 09:57

A Philips bővíti a hulladékcsökkentési szolgáltatás élvonalát

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a következő mérföldkövet a márka fenntartható monitortechnológia felé vezető útján. A Philips monitors együttműködik a Closing the Looppal, a zöld beszerzési szolgáltatások globális szolgáltatójával és a TCO Developmenttel, a világ vezető IT fenntarthatósági tanúsítványa, a TCO Certified mögött álló szervezettel egy kísérleti projektben, amelynek célja a monitorhulladék fenntartható csökkentése. 

2021. október 2. 14:33

Ki, milyen kiegészítő eszközzel szerelje fel a munkakörnyezetét?

Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni és együttműködni a kollégákkal, ma már nem feltétlenül elég egy megbízható laptop. A kényelmünk és az egészségünk szempontjából is fontos, hogy munkaállomásunk megfelelő kiegészítőkkel legyen ellátva. Az ideális informatikai háttér minden munkakörben mást jelent, és ez nem csak feladatkörönként, de személyenként is változhat. A Dell Technologies szakembere megosztja a legfontosabb tanácsokat arra vonatkozóan, hogyan alakíthatunk ki kényelmes, egészséges, és a munkánkat leginkább támogató környezetet.

2021. szeptember 18. 16:46

Hibrid munkarendhez készített monitort a Samsung

A Samsung bemutatja legújabb különleges kijelzőmegoldását, a 24 colos S4 Monitort beépített webkamerával, amelyet a hibrid munkarendben dolgozók számára fejlesztett ki a vállalat. A kamerával, hangszórókkal és mikrofonnal felszerelt monitor egyéb kiegészítők nélkül is ideális megoldást jelent a videohívásokon való részvételre és a munkavégzésre.

2021. szeptember 16. 14:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20