A Logitech bemutatta MX Anywhere 2 névre keresztelt hordozható egerét

forrás: Prím Online, 2015. július 24. 13:25

A Logitech bemutatta MX Anywhere 2 nevű vezeték nélküli egerét. A vállalat Darkfield lézeres szenzora szinte minden felületen lehetővé teszi a navigálást. Kis méretű eszközről van szó, mely gumírozott felülettel rendelkezik.

Hordozható egérrel rukkolt elő a Logitech. Charlotte Johs, a vállalat számítógép perifériákhoz kapcsolódó üzletágának alelnöke szerint az MX Anywhere 2 vezeték nélküli egér a hordozható verziója az MX Master egérnek, így a használhatóság, a méret és a kényelem szempontjából is megfelelő.

 

Az egeret Windows és Mac számítógépekkel, laptopokkal és tabletekkel is használhatjuk, és a mellékelt Pico Unifying Receiveren, vagy Bluetoothon keresztül is képes kommunikálni. Az egeret egyszerre akár három eszközhöz is csatlakoztathatjuk, amik között az eszközön található Easy-Switch gomb segítségével váltogathatunk. A görgőjét könnyedén át lehet állítani kattintásonkénti görgetésről a hipergyors üzemmódra, amivel a hosszú dokumentumok és weblapok áttekintése is megvalósítható.

A Logitech MX Masterhez hasonlóan az MX Anywhere 2 is megkapta a Logitech Options szoftvert, amivel Maces gesztusok végrehajtására is képes az egér. Az újratölthető akkumulátorral akár két hónapig is elmehet, egy perc töltéssel két óra plusz üzemidőt kapunk.

 

Árak és elérhetőség

 

A Logitech MX Anywhere 2 vezeték nélküli egér várhatóan 2015 augusztusától lesz elérhető Európában. Ajánlott kiskereskedelmi ára 79,99 euró. 

 

Kulcsszavak: Logitech egér wireless

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08