A világ első integrált vezeték nélküli töltővel rendelkező monitora a Samsungtól

forrás: Prím Online, 2015. július 29. 11:31

A Samsung bemutatta az SE370-et, a világ első olyan monitorát, amely integrált vezeték nélküli töltővel rendelkezik. Az 23,6 és 27 colos képátlóval elérhető SE370 monitor rendet tesz az íróasztalokon a töltéshez szükséges kábelek és csatlakozók eltűntetésével. A kiváló képminőséggel, a megnövelt vizuális teljesítménnyel és az átgondolt dizájnjával együtt a monitor integrálja a legmodernebb technológiákat, amelyek a professzionális és a mindennapos használathoz is optimális megjelenítést és kényelmes használhatóságot biztosítanak.

A Samsung SE370 monitorral minden olyan mobil eszköz tölthető, amely a világon az egyik legelterjedtebb, Wireless Power Consortium (WPC) által kifejlesztett Qi vezeték nélküli töltő szabványt alkalmazza.

A vezeték nélküli mobiltöltés kényelme

A kényelmes és hatékony párhuzamos feladatvégzés érdekében az SE370 monitor a más monitorokban megtalálható töltő csatlakozókat egy kör alakú, vezeték nélküli töltő területben egyesíti, amelyet a monitor állványába integráltak. A felhasználóknak egyszerűen erre a felületre kell helyezniük az eszközüket, hogy az automatikus töltést elindítsák, amelyről egy LED ad nekik visszajelzést. Teljes körű megoldásként az SE370 feloldja azt a dilemmát is, hogy miképp biztosítsunk külön töltőt az eszközeinknek.

Kényelem a szemnek kifogástalan képminőség mellett

A hosszú képernyő előtt töltött időszakokra kifejlesztett Samsung SE370 kevésbé erőlteti meg a szemet. A monitor szemkímélő módban használva csökkenti a kék fény káros hatásait, valamint a képminőséget is az adott környezeti feltételekhez igazítja. A villódzásmentes funkció szintén a felhasználók szemét védi a hagyományos képernyőkre jellemző villódzás miatti igénybevételtől.

Az SE370 nagy teljesítményű PLS panelje is a kényelmes használatot szolgálja a 178 fokos, széles betekintési szögnek és 300 cd/m2  fényerőnek köszönhetően, ezáltal biztosítja az élénk és tiszta képek megjelenítéstét.

 Továbbfejlesztett játékélmény 


Az SE370 beépített képminőség javító funkciói egyenletes, zavartalan felhasználást nyújtanak. Az AMD FreeSync technológia támogatásával a monitor szinkronba hozza a képernyőfrissítést az AMD grafikus kártyák képkocka sebességével, hogy minimalizálja a bemeneti késleltetést és csökkentse az akadozást, illetve a késést a játékok és a videólejtászás alatt.


Az SE370 4 ms-os válaszidejének köszönhetően tisztán és egyenletesen - elhomályosodás, vagy szellemkép nélkül - követhetőek még a leggyorsabb akciók is a képernyőn. Az egy gombnyomásra aktiválható, egyedülálló játék üzemmód felismeri a kép elváltozásait és azonnal javítja az elmosódódott képeket, fokozza a színeket és módosítja a kontrasztot a még jobb képminőség érdekében.

 Amikor az energiahatékonyság kifinomult designnal párosul

A monitor új Eco Saving Plus funkciója a nagyobb energiahatékonyságot biztosít a képernyő fényerejének csökkentésével. Két szabványos kézi beállítási lehetőségen felül rendelkezésre áll egy automatikus beállítás is, amely mintegy 10 százalékkal csökkenti az energiafogyasztást a képernyőn megjelenített fekete részek átlátszatlanságát kihasználva. A környezeti hatások mérséklése érdekében a monitor első burkolta, állványa és áramkörei is PVC mentesen készültek.
Az SE370 ízléses, kellemes megjelenést nyújt az otthonokban és a munkahelyeken egyaránt. A fényes, fehér monitort keskeny előlap és a félig átlátszó kék szín keretezi a négy oldalán. A Samsung “Touch of Color” dizájnja és T alakú állványa egyszerre biztosít hatásos megjelenést és kifinomult formát.

Kulcsszavak: monitor Samsung

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48