A világ első integrált vezeték nélküli töltővel rendelkező monitora a Samsungtól

forrás: Prím Online, 2015. július 29. 11:31

A Samsung bemutatta az SE370-et, a világ első olyan monitorát, amely integrált vezeték nélküli töltővel rendelkezik. Az 23,6 és 27 colos képátlóval elérhető SE370 monitor rendet tesz az íróasztalokon a töltéshez szükséges kábelek és csatlakozók eltűntetésével. A kiváló képminőséggel, a megnövelt vizuális teljesítménnyel és az átgondolt dizájnjával együtt a monitor integrálja a legmodernebb technológiákat, amelyek a professzionális és a mindennapos használathoz is optimális megjelenítést és kényelmes használhatóságot biztosítanak.

A Samsung SE370 monitorral minden olyan mobil eszköz tölthető, amely a világon az egyik legelterjedtebb, Wireless Power Consortium (WPC) által kifejlesztett Qi vezeték nélküli töltő szabványt alkalmazza.

A vezeték nélküli mobiltöltés kényelme

A kényelmes és hatékony párhuzamos feladatvégzés érdekében az SE370 monitor a más monitorokban megtalálható töltő csatlakozókat egy kör alakú, vezeték nélküli töltő területben egyesíti, amelyet a monitor állványába integráltak. A felhasználóknak egyszerűen erre a felületre kell helyezniük az eszközüket, hogy az automatikus töltést elindítsák, amelyről egy LED ad nekik visszajelzést. Teljes körű megoldásként az SE370 feloldja azt a dilemmát is, hogy miképp biztosítsunk külön töltőt az eszközeinknek.

Kényelem a szemnek kifogástalan képminőség mellett

A hosszú képernyő előtt töltött időszakokra kifejlesztett Samsung SE370 kevésbé erőlteti meg a szemet. A monitor szemkímélő módban használva csökkenti a kék fény káros hatásait, valamint a képminőséget is az adott környezeti feltételekhez igazítja. A villódzásmentes funkció szintén a felhasználók szemét védi a hagyományos képernyőkre jellemző villódzás miatti igénybevételtől.

Az SE370 nagy teljesítményű PLS panelje is a kényelmes használatot szolgálja a 178 fokos, széles betekintési szögnek és 300 cd/m2  fényerőnek köszönhetően, ezáltal biztosítja az élénk és tiszta képek megjelenítéstét.

 Továbbfejlesztett játékélmény 


Az SE370 beépített képminőség javító funkciói egyenletes, zavartalan felhasználást nyújtanak. Az AMD FreeSync technológia támogatásával a monitor szinkronba hozza a képernyőfrissítést az AMD grafikus kártyák képkocka sebességével, hogy minimalizálja a bemeneti késleltetést és csökkentse az akadozást, illetve a késést a játékok és a videólejtászás alatt.


Az SE370 4 ms-os válaszidejének köszönhetően tisztán és egyenletesen - elhomályosodás, vagy szellemkép nélkül - követhetőek még a leggyorsabb akciók is a képernyőn. Az egy gombnyomásra aktiválható, egyedülálló játék üzemmód felismeri a kép elváltozásait és azonnal javítja az elmosódódott képeket, fokozza a színeket és módosítja a kontrasztot a még jobb képminőség érdekében.

 Amikor az energiahatékonyság kifinomult designnal párosul

A monitor új Eco Saving Plus funkciója a nagyobb energiahatékonyságot biztosít a képernyő fényerejének csökkentésével. Két szabványos kézi beállítási lehetőségen felül rendelkezésre áll egy automatikus beállítás is, amely mintegy 10 százalékkal csökkenti az energiafogyasztást a képernyőn megjelenített fekete részek átlátszatlanságát kihasználva. A környezeti hatások mérséklése érdekében a monitor első burkolta, állványa és áramkörei is PVC mentesen készültek.
Az SE370 ízléses, kellemes megjelenést nyújt az otthonokban és a munkahelyeken egyaránt. A fényes, fehér monitort keskeny előlap és a félig átlátszó kék szín keretezi a négy oldalán. A Samsung “Touch of Color” dizájnja és T alakú állványa egyszerre biztosít hatásos megjelenést és kifinomult formát.

Kulcsszavak: monitor Samsung

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Válasszunk magunknak csillagot

Virtuálisan barangolva az idei online CES-en az egyik kedvencem a csillagok vizsgálatát egyszerűvé és okossá varázsló Vespera, amely a francia startup, a Vaonis legújabb - immár második verziójú - távcső-fejlesztése.

2021. január 14. 11:04

Tordai István a magyar James Bond

Ritkaságszámba menő filmet készített Tordai István és csapata, melyről a producer-műsorvezető beszélt.

2021. január 6. 14:40

A STRAND ALLSTARS igazi ünnepet kíván

Különleges karácsonyi ajándékkal készült a STRAND fesztivál: a szervezők kérésére újra összeállt a Lábas Viki, Rúzsa Magdi, Horváth Tamás és Járai Márk alkotta STRAND ALLSTARS, hogy a Piramis Kívánj igazi ünnepet és Ajándék című dalát feldolgozva varázsoljon ünnepi hangulatot. A december 7-i rádiós premiert követően december 11-től látható az animációs klip is, melyben az előadók rajzfilm-karakterként tűnnek fel, viselve az Együtt az Autistákért Alapítvány jelképét, a Kék Szív kitűzőt. A dal és a kisfilm így kapcsolódik az Alapítvány most induló érzékenyítő kampányához, melynek célja, hogy ledöntse az autizmust övező tabukat. A Kék Szív kitűzők mától a MOL töltőállomásokon és a  www.egyuttazautistakert.hu oldalon megvásárolhatók.

2020. december 14. 12:31

Maradjunk otthon – de játsszunk élőben!

A világjárvány második hullámának berobbanásával szinte minden országban korlátozásokat terveznek bevezetni, ami azt jelenti, hogy előbb-utóbb Magyarországon is változások lesznek. Négy fal között töltve az időt számos lehetőség van arra, hogy lekössük magunkat, szórakozzunk, vagy éppen olyasmit próbáljunk ki, amit eddig nem. Ez talán az egyik legjobb idő arra is, hogy kipróbáljunk egy-kettőt a legjobb élő kaszinó oldalak közül!

2020. szeptember 21. 16:41

Miért jobb az Eldorado, mint más piacterek?

A videojáték-piacok azok a helyek, ahol a világ minden tájáról érkező játékosok vásárolhatnak és eladhatnak játékon belüli pénznemeket, tárgyakat és fiókokat. Napjainkban a piacterek a pénzkeresés legjobb módját képviselik, mivel a játékosok értékes játékbeli tárgyaikat eladhatják azoknak a játékosoknak, akiknek szükségük van ezekre, és ebből meg is élhetnek.

2020. szeptember 21. 10:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05

Egy Waldorf-iskola nyerte a VISZ digitalizációs pályázatát

2020. december 11. 16:40
online sportfogadás