Okostelefont választhatnak a Fővárosi Vízművek ügyfelei

MTI Sajtóadatbank, 2015. augusztus 4. 14:37

A közműszolgáltatók közül elsőként csatlakoztak az okostelefonokra letölthető Otthon+ alkalmazáshoz. Okostelefonos applikáción keresztül diktálhatnak a Fővárosi Vízművek ügyfelei, tovább bővült a társaság ügyfélszolgálati palettája.

A Fővárosi Vízművek a közműszolgáltatók közül elsőként csatlakozott az okostelefonokra letölthető Otthon+ alkalmazáshoz, így a társaság ügyfelei már az egyre népszerűbb telekommunikációs eszközökön is bediktálhatják mérőállásukat.

Az okostelefonokra (Androidra és iOS-re) ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével bárki egyszerűen, gyorsan és főként bárhonnan, akár a vízóra aknájában állva is megadhatja aktuális fogyasztási adatait, diktálási időszakon belül a nap 24 órájában. De az Otthon+ nem csak ezt az egy funkciót kínálja.

Az alkalmazás használói lefényképezhetik a mérők számlálóját, és a mérőállás dokumentálásaként be is küldhetik az erről készült fotót, visszakereshetik a korábban leolvasott mérőállásokat, vagy akár üzenetet is küldhetnek a Fővárosi Vízműveknek.

Sőt, még értesítést is kapnak a diktálási időszak közeledtéről. Az applikáció további előnye, hogy használatával minimálisra csökken a hibás mérőállás-közlés lehetősége, mivel a rendszer ellenőrzi a megadott mérőállás átlagos értéktől való eltérését, és minden esetben megerősítést kér a rögzített adat (mérőállás) mentése előtt.

A csatlakozás sem jelenthet gondot az okostelefonok hívei számára: az alkalmazás elérhető a Google Play vagy az App Store áruházban, és máris megnyílik a lehetőség a hétköznapi "vízügyek" kényelmesebb és gyorsabb intézésére.

A sikeres regisztrációt követően olyan, ügyintézési szempontból lényeges, ám ritkán fejben tartott adatokat érhetnek el a felhasználók, mint az utolsó három rögzített mérőállás, a következő diktálási időszak kezdete, a mérőcseréért felelős személy vagy szervezet és a mérő hitelesítésének éve.

Ezeket a rendszer naponta frissíti, így biztos, hogy mindig az éppen aktuális adatok jelennek meg a kijelzőn.

Kulcsszavak: mobilalkalmazás

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50