Okostelefont választhatnak a Fővárosi Vízművek ügyfelei

MTI Sajtóadatbank, 2015. augusztus 4. 14:37

A közműszolgáltatók közül elsőként csatlakoztak az okostelefonokra letölthető Otthon+ alkalmazáshoz. Okostelefonos applikáción keresztül diktálhatnak a Fővárosi Vízművek ügyfelei, tovább bővült a társaság ügyfélszolgálati palettája.

A Fővárosi Vízművek a közműszolgáltatók közül elsőként csatlakozott az okostelefonokra letölthető Otthon+ alkalmazáshoz, így a társaság ügyfelei már az egyre népszerűbb telekommunikációs eszközökön is bediktálhatják mérőállásukat.

Az okostelefonokra (Androidra és iOS-re) ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével bárki egyszerűen, gyorsan és főként bárhonnan, akár a vízóra aknájában állva is megadhatja aktuális fogyasztási adatait, diktálási időszakon belül a nap 24 órájában. De az Otthon+ nem csak ezt az egy funkciót kínálja.

Az alkalmazás használói lefényképezhetik a mérők számlálóját, és a mérőállás dokumentálásaként be is küldhetik az erről készült fotót, visszakereshetik a korábban leolvasott mérőállásokat, vagy akár üzenetet is küldhetnek a Fővárosi Vízműveknek.

Sőt, még értesítést is kapnak a diktálási időszak közeledtéről. Az applikáció további előnye, hogy használatával minimálisra csökken a hibás mérőállás-közlés lehetősége, mivel a rendszer ellenőrzi a megadott mérőállás átlagos értéktől való eltérését, és minden esetben megerősítést kér a rögzített adat (mérőállás) mentése előtt.

A csatlakozás sem jelenthet gondot az okostelefonok hívei számára: az alkalmazás elérhető a Google Play vagy az App Store áruházban, és máris megnyílik a lehetőség a hétköznapi "vízügyek" kényelmesebb és gyorsabb intézésére.

A sikeres regisztrációt követően olyan, ügyintézési szempontból lényeges, ám ritkán fejben tartott adatokat érhetnek el a felhasználók, mint az utolsó három rögzített mérőállás, a következő diktálási időszak kezdete, a mérőcseréért felelős személy vagy szervezet és a mérő hitelesítésének éve.

Ezeket a rendszer naponta frissíti, így biztos, hogy mindig az éppen aktuális adatok jelennek meg a kijelzőn.

Kulcsszavak: mobilalkalmazás

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hatékony termékkeresés a GLAMI szolgáltatásával

A GLAMI.HU egy évvel ezelőtt indította el vizuális keresési szolgáltatását, amely egy mobillal készített fotó vagy egy netről lementett kép segítségével egyetlen felületen több száz európai webáruház kínálatát teszi kereshetővé. Az egyre népszerűbb funkció nem csak a felhasználói élményben jelent nagy előrelépést, de jelentősen hozzájárul a webáruházak forgalmának növekedéséhez.

2020. október 28. 13:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás