Frissítések az Oracle Sales Cloud megoldásához

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 5. 12:42

Az Oracle Applications Cloud Release 10 részeként megjelenő Oracle Sales Cloud a javított elemzéseket, partnerkapcsolatok kezelését és más iparág specifikus megoldásokat is magában foglaló egyszerűsített felhasználói felülettel segíti a vállalatokat.

Az Oracle Sales Cloud legfrissebb verziója a javított döntéshozói és együttműködési képességgel segíti az üzleti rugalmasság növelését. A modern, interaktív kezelőfelület új, előre beépített jelentéseket és javított megjelenítést biztosít, amely valós idejű betekintést és adatelemzést tesz lehetővé. Ezen kívül az értékesítők kihasználhatják az új Mobile App Designer eszköz minden előnyét, amelynek segítségével intuitív jelentések és kezelőfelületek hozhatók létre a kifejezetten okostelefonok és táblagépek számára tervezett drag and drop funkció használatával. Az Oracle Sales Cloud új verziója már lehetővé teszi a partnerek és az értékesítési csapat biztonságos kommunikációját az Oracle Social Network megoldásban. a nagyteljesítményű jelentéskészítő kapacitás szintén részét képezi az Oracle Sales Cloud partnerkezelő megoldásának, amely a valós idejű jelentések készítését teszi lehetővé.

Az Oracle Sales Cloud az Oracle Customer Experience (CX) Cloud része, amely magában foglalja az Oracle Marketing Cloud, Oracle Social Cloud, Oracle Service Cloud, Oracle Configure, Price és Quote Cloud, illetve az Oracle Commerce Cloud megoldásokat is.

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Indul a Startup Plastic Surgery program

Idén először szervezi meg a Klímainnovációs Közösség a Startup Plastic Surgery inkubációs programot, amelyre olyan magyar startupok jelentkezését várja, melyek megoldást nyújtanak a műanyag által okozott környezeti és egészségügyi kihívásokra. A program során kiválasztott legígéretesebb projektek gyorsított eljárású lehetőséget kaphatnak az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures inkubációs tőkeprogramjában, ahol 15 millió forintos befektetésben részesülhetnek. A programra június 20-ig lehet jelentkezni.

2020. június 5. 14:42

A robotikai gripperek segítik az automatizálást az élelmiszeriparban

A világ népessége egyre csak nő, azonban a demográfia csak egyike azoknak a mozgatórugóknak, amik az élelmiszeripari automatizálást szorgalmazzák. A munkahelyi biztonság, szigorú élelmiszer-biztonsági előírások, a feldolgozott élelmiszerek népszerűségének emelkedése, valamint a teljesítmény növelésére és a csökkenő gyártási költségekre való igény mind szerepet játszik az automatizáció egyre gyorsabb ütemű térhódításában.

2020. június 5. 11:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás