Frissítések az Oracle Sales Cloud megoldásához

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 5. 12:42

Az Oracle Applications Cloud Release 10 részeként megjelenő Oracle Sales Cloud a javított elemzéseket, partnerkapcsolatok kezelését és más iparág specifikus megoldásokat is magában foglaló egyszerűsített felhasználói felülettel segíti a vállalatokat.

Az Oracle Sales Cloud legfrissebb verziója a javított döntéshozói és együttműködési képességgel segíti az üzleti rugalmasság növelését. A modern, interaktív kezelőfelület új, előre beépített jelentéseket és javított megjelenítést biztosít, amely valós idejű betekintést és adatelemzést tesz lehetővé. Ezen kívül az értékesítők kihasználhatják az új Mobile App Designer eszköz minden előnyét, amelynek segítségével intuitív jelentések és kezelőfelületek hozhatók létre a kifejezetten okostelefonok és táblagépek számára tervezett drag and drop funkció használatával. Az Oracle Sales Cloud új verziója már lehetővé teszi a partnerek és az értékesítési csapat biztonságos kommunikációját az Oracle Social Network megoldásban. a nagyteljesítményű jelentéskészítő kapacitás szintén részét képezi az Oracle Sales Cloud partnerkezelő megoldásának, amely a valós idejű jelentések készítését teszi lehetővé.

Az Oracle Sales Cloud az Oracle Customer Experience (CX) Cloud része, amely magában foglalja az Oracle Marketing Cloud, Oracle Social Cloud, Oracle Service Cloud, Oracle Configure, Price és Quote Cloud, illetve az Oracle Commerce Cloud megoldásokat is.

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Globális innovációs központot nyitott Üllőn a Lenovo

A Lenovo nagyteljesítményű számításokra és mesterséges intelligenciára szakosodott európai innovációs központját a vállalat üllői gyártóüzemébe helyezte át a még magasabb szintű ügyfélkiszolgálás érdekében. A központot helyszíni raktárkészlettel működtetik, ami lehetővé teszi, hogy a Lenovo ügyfelei a legfejlettebb energiaellátási és hűtési infrastrukturális megoldásokhoz, valamint a legújabb generációs technológiákhoz is hozzáférjenek az ellátási láncon belül. 

2023. december 5. 11:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27