Megmondja a mobilunk, ha nagy sor van a postán

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 10. 11:40

A Magyar Posta tavaly megjelent mobilalkalmazása új szolgáltatásokkal bővült.

A postakeresőben júliustól megtalálhatók a Posta pénzügyi és biztosítási szolgáltatásai, továbbá a csekkbefizető automatákra és a bankkártyás csekkbefizető helyszínekre is szűrhetnek a felhasználók. A szűrési feltételek között helyt kaptak a hosszított nyitvatartású és a szombati nyitvatartású posták, erre a felhasználók visszajelzése alapján kiemelt igény volt. Az applikációban mostantól információt kaphatnak a felhasználók az egyes posták leterheltségről is, ennek pontosságáról visszajelzést is küldhetnek a Posta részére.

 


A díjkalkulátor funkcionalitása is bővült, melynek köszönhetően a korábbi belföldi termékek mellett már a nemzetközi levél és csomagküldemények költségei is megtekinthetőek. Teljesen új funkcióként a Posta Biztosítón keresztül mostantól utasbiztosítást is köthetnek az ügyfelek. A tervek szerint a jövőben még több megoldással fog bővülni a mobilon elérhető szolgáltatások köre.


Végül, de nem utolsó sorban a Magyar Posta szem előtt tartja a magyarul nem beszélő ügyfelek igényeit is a teljes alkalmazás (beleértve minden funkciót és a szórakoztató játékokat is) angol nyelven is elérhető. A posta a Sziget ideje alatt egy új, fesztiválhelyszíneket körbejáró geolokációs játékot is beépített az applikációba. Az applikáció fejlesztése folyamatos, ezért várhatóan még az idei évben újabb szolgáltatások is megjelennek.


A Magyar Posta szerint az applikáció sikerességét az is mutatja, hogy egyre többen veszik igénybe vele a QR-kódos csekkbefizetési lehetőséget. Eddig több mint 150 ezer csekket fizettek be így az ügyfelek csaknem 1,5 milliárd forint értékben.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás