SUSE támogatás az IBM új, SAP HANA platformhoz fejlesztett megoldásához

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 14. 14:26

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications mostantól támogatja az SAP HANA platformot futtató IBM Power Systems rendszereket is.

A SUSE Linux Enterprise Server a Linux rendszerek közül elsőként fut a Power Systems rendszeren, ami lehetővé teszi, hogy az ügyfelek kihasználják az IBM nemrég bemutatott sorozata, a Power System Solution Editions for SAP HANA előnyeit. A megoldásokat a vállalatok testre szabhatják a magas szintű megbízhatósági és rendelkezésre állási elvárásoknak megfelelően.

 
„Mostantól az SAP HANA alapokon működő, memóriában futó adatbázisokat alkalmazó ügyfeleink is kiélvezhetik azt a gyorsabb adatforgalmat, megnövelt sávszélességet és vállalati szintű megbízhatóságot, amit az IBM POWER 8 kínál számukra. A SUSE Linux Enterprise segítségével pedig megnövelt rendelkezésre állást kapnak, és egyszerűen hozzájuthatnak azokhoz az üzleti információkhoz, amelyet az informatikai szolgáltatásaik megkívánnak” – mondta Vicente Moranta, az SAP IBM Power Systems rendszerekkel foglalkozó üzletágának vezetője.

Az SAP alkalmazásokhoz optimalizált SUSE Linux Enterprise Server rendszert bemutató videó

 


 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB energiatároló rendszereket gyártó, modern üzemet avatott fel Badenben

Az ABB ügyfelek, politikusok és médiaképviselők részvételével megtartott avatóünnepségen, a svájci Badenben hivatalosan is megnyitotta új üzemét, amely mobilitási alkalmazásokhoz gyárt majd energiatároló rendszereket. Az energiatároló rendszereket vasúti járművekbe, e-buszokba/trolibuszokba és elektromos hajtású tehergépkocsikba építik be. Az új létesítmény fontos beruházásnak számít a gyártás helyszínéül szolgáló Svájcban, és többletértéket kínál a hazai és a külföldi mobilitási alkalmazások számára is.  

2019. november 11. 18:55

Kiterjesztett valóság megoldással teszi gyorsabbá és pontosabbá a repülőgépek átvizsgálását az Aeroplex

Az Aeroplex of Central Europe tesztüzemben elkezdte használni az AerinX által fejlesztett, kiterjesztett valóság alapú hi-tech repülőgép átvizsgáló rendszert. A tesztüzem során az Aeroplex mérnökei valós ipari körülmények között használják majd az innovatív szoftveres megoldást repülőgépek külső felszíni átvizsgálására. Ezzel párhuzamosan az AerinX Early Adopter programot indított, melynek keretében a cég további nemzetközi repülőgépipari szereplőkkel tervezi stratégiai együttműködés elindítását.  

2019. november 11. 14:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44
online sportfogadás