Az LG bemutatta ívelt Music Flow HS8 sound bar készülékét

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 15. 10:18

Az LG ívelt televízióinak kiegészítője lehet a Music Flow HS8 vezeték nélküli, ívelt sound bar készüléke. Az Európában a jövő hét elejétől elérhető, 360 Wattos, 4.1 csatornás hangzásra képes készülék, javít a házimozizás élményén, és új szintre emeli az otthoni hangrendszerek teljesítményét.

Új vezeték nélküli sound bart dobott piacra az LG. A készülék ívelt formája nem csupán dizájnelem, hiszen a látvány mellett ez is hozzájárul az audióélményhez. A hangsugárzó optimális hallgatási tere (sweet spot) kibővült azzal, hogy a magassugárzók a sound bar mindkét oldalára kerültek, ezzel a rendszer hangterjedelme is jelentősen bővült. 

 

A HS8-at a dinamikus i-Sound funkció is megkülönbözteti versenytársaitól, ez az az innovatív megoldás, amely a hangbeállításokat az éppen lejátszott hangzástípushoz igazítva emeli a televíziózás élményét. Az i-Sound közvetlenül a lejátszás megkezdésekor azonosítja a hangzást és automatikusan ahhoz igazítja a hangbeállításokat. A dinamikus rendszernek köszönhetően a televíziós, filmes és zenei tartalmak pontosan úgy szólnak, ahogyan eredetileg tervezték őket.

 

Az ívelt HS8 sound bar a vezeték nélküli, a Google Casttal is kompatibilis Music Flow-család tagja. Így ez a készülék is képes gördülékenyen együttműködni a streaming (valós idejű zeneközvetítő) szolgáltatásokkal, lehetővé téve, hogy a felhasználók otthoni Wi-Fi hálózatukon keresztül könnyedén elérhessék okostelefonjukon vagy tabletükön tárolt audiótartalmaikat. A zene kiválasztása után elegendő csak rákattintani a Google Cast ikonra és a tartalom automatikusan elérhetővé válik az ívelt sound baron is.


A teljesértékű Wi-Fi- és Bluetooth-összeköttetéssel az LG HS8 arra is alkalmas, hogy más LG Music Flow hangszórókkal összekötve a hangtartalmakat párhuzamosan akár a lakás több helységébe továbbítsa, ezzel is tökéletesítve a hangélményt. Ha több hangszórót helyezünk el egy helyiségben, a fejlett Home Cinema mód funkció gazdag hangzásvilágú, moziszerű élményt nyújt a tévénéző számára, akár saját kanapéján ülve is. A Multi-room mód emellett arra is alkalmas, hogy a lakás egészében egyetlen, összefüggő hangrendszert hozzon létre.

 

A felhasználók ebben az esetben egyetlen mobil eszköz segítségével minden egyes szobában szabályozhatják a zenét, tehát akár egyetlen lejátszási lista szólhat az egész házban, de szobánként is változtatható a lejátszott tartalom. A HS8 további egyedülálló funkciója, hogy nyolc népszerű televízió-gyártó távirányítóival kompatibilis. 

 

A HS8 az IFA alatt a berlini Messe 18-as termében, az LG standján lesz megtekinthető 2015. szeptember 4-9. között.


Főbb tulajdonságok: 

 

 • Összeköttetés:
  • Auto Music Play: a felhasználó mobileszközeinek szinkronizálásával a zenefájlokat Wi-Fin keresztül automatikusan a Sound Barra közvetíti
  • Smartphone App Controller: Smart UX (Universal Search, Music Curation)
 • Google Cast: Könnyű hozzáférhetőség az internetes streaming alkalmazásokhoz, többek között a Google Play Music, Pandora, Songza, TuneIn, iHeartRadio és Rdio programjához (a szolgáltatások elérhetősége országonként változik)
 • Csatlakozás: Wi-Fi / Bluetooth 4.0
 • Mood Station: Multi-room Mode / Home Cinema Mode
 • HomeChat (Elérhető Ausztráliában, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Németországban, Új-Zélandon és Dél-Koreában)
 • Hangzás: i-Sound / 4 magassugárzó (2 első, 1 bal, 1 jobb oldali) / LG Auto Sound Engine / SFX for Stereo Surround Sound / 24bit/192KHz Sampling / LG Sound Sync
 • Teljesítmény: 4.1 csatornás hangrendszer / 360W
 • Méretek (szélesség/mélység/magasság): 1200mm x 43mm x 82mm
 • Falra szerelhető
 • Többféle távirányítóval kompatibilis 
Kulcsszavak: sound bar zene multimédia LG

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27