USB flash drive termékek a Samsung adattároló portfóliójában

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 20. 09:12

A Samsung bejelentette vékony és kifinomult formatervezésű USB flash drive termékeit (UFD), melyek háromféle ergonómiai kialakításban érhetők el, és már mindegyik a legújabb Samsung NAND flash technológiát használja.

Új USB flash drive termékeket jelentett be a Samsung. A termékcsalád bemutatásával a Samsung teljesebbé teszi termékkínálatát a saját márkás memóriatárolók piacán, ahol jelen van teljes SD-, és  micro SD kártya termékvonallal, illetve belső és hordozható SSD-kkel. Minden USB 3.0 drive kompatibilis az USB 2.0-vel is, és a termékek NAND flash technológiával működnek, A termékcsalád továbbá megfelel a Samsung „5-proof” technológia követelményeinek és az adattárolókra is érvényes a vásárlás dátumától számított 5 éves garancia

 

A Samsung USB 3.0 flash drive három verzióban érhető el: Bar, Fit és Duo kiszerelésben. A Bar típus egy modern, stílusos megjelenésű eszköz, világos pezsgő színben, magas minőségű fémborítással a hosszú élettartam megőrzése érdekében. Az áramvonalas kialakítás, és a kör alakú vég nem csak az esztétikumot szolgálja, hanem könnyíti a használatot, és akár kulcstartóra is rögzíthető az eszköz. A 40 mm hosszú és kevesebb, mint 9 gramm súlyú flash drive-ot kifejezetten PC használatra tervezték, és 16 GB, 32 GB és 64 GB verzióban is elérhető. A flash drive szekvenciális olvasási sebessége akár 130 MB/s is lehet, ezzel 2,4 GB full HD videó vagy közel 40 órányi mp3 zene kevesebb, mint 20 másodperc alatt tölthető le az UFD-ről a számítógépünkre.

 

UFD standard

 

A Samsung USB 3.0 Fit flash drive az új UFD széria legkompaktabb eszköze. Ultravékony notebookhoz, illetve USB-vel felszerelt gépkocsikban zenelejátszásra és adattárolásra is alkalmas, Az eszköz így könnyen hordozható, és áramvonalas kialakítása segíti a könnyű eltávolítást. A Fit UFD kevesebb, mint 20 mm hosszú és 2 gramm súlyú. Szekvenciális beolvasási sebessége eléri a 130MB/s-ot, mind a 32 GB-os, mind pedig a 64 GB-os változatban.

 

UFD Fit

 

A harmadik verziót, a Samsung USB 3.0 flash drive Duot kifejezetten olyan okostelefon, tablet és PC felhasználóknak tervezték, akiknek különösen fontos a rugalmasság, így tartalmaz sztenderd és micro USB portot is. A Duo flash drive-hoz tartozik egy kupak is, ami a Micro USB portot védi. Ez az adattároló is képes a 130 MB/s sebességre és USB 2.0 csatlakozós Android eszközökkel is kompatibilis. A Duo drive 32 GB-os és 64 GB-os változatban is elérhető, kevesebb, mint 37 mm hosszú és 6 gramm súlyú.

 

UFD Duo

A Samsung 5-Proof technológia garantálja, hogy minden eszköz ellenáll 72 órán keresztül sós tengervíznek és működőképes -0°C és 60°C-os hőmérsékletek között is. Az adattárolást nem befolyásolja a sztenderd repülőtéri röntgenvizsgálat vagy az extrém 1500g mértékű gravitációs erő, továbbá 15,000 gaussig ellenáll a mágneses erőnek, amely egy nagyteljesítményű MRI scanner erejével egyenlő.

 

A termékskála összesen hét különböző formában és kapacitásban érhető el világszerte, többek között Koreában, az Egyesült Államokban, Kínában, Európában és egyéb területeken, ezzel is erősítve a Samsung jelenlétét a globális adattárolási piacon. A flash drive-ok minden típusa elérhető lesz 128 GB –os verzióban is az év végéig.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kis és közepes méretű épületek intelligensebb és egyszerűbb kezelése

A most bejelentett Connect Box nyílt és könnyen kezelhető IoT-megoldást ad kis- és középméretű épületek felügyeletéhez. A teljesítmény felhasználóbarát monitorozásával és optimalizálásával lehetővé teszi az energiahatékonyság akár 30 százalékos növelését, valamint a beltéri levegőminőség jelentős javítását olyan létesítményekben, mint az iskolák, kiskereskedelmi üzletek, lakások és kis irodák.

2023. március 24. 19:28

Új csúcskategóriás okoseszközöket mutat be a Huawei Európában

Számos új csúcskategóriás terméket mutatott be a Huawei március 23-án Kínában. Az innovatív eszközök között szerepel a HUAWEI P60 Pro és a HUAWEI Mate X3 zászlóshajó okostelefon, a HUAWEI MateBook X Pro notebook, a HUAWEI WATCH Ultimate okosóra és a HUAWEI FreeBuds 5 vezeték nélküli fülhallgató. Az új termékek hamarosan Európában is elérhetőek lesznek, a bemutatót május 9-én, Münchenben tartja a gyártó.

2023. március 23. 16:33

Samsung tanácsok a pihentető alváshoz

Életünk közel egyharmadát töltjük alvással, nem véletlenül, hiszen ez teszi lehetővé testünk és elménk regenerálódását, míg a hiánya csökkentheti a teljesítményt és a tiszta gondolkodási képességet. Azonban, sokak számára a valódi pihenés kihívást jelent, egyre többen küzdenek alvási nehézségekkel*. Mivel a minőségi alvás jóllétünk és egészségünk alapja, a Samsung a helyes alvási szokások kialakításának fontosságára hívja fel a figyelmet az Alvás Világnapján.

2023. március 17. 18:50

„Van kedvetek átjönni?” – Így töltjük az időt, ha buli van nálunk

Szabadidejükben a magyarok többnyire tévét néznek vagy zenét hallgatnak, és ezt jellemzően a vendégeik társaságában is folytatják – mutat rá a Samsung reprezentatív felmérése* . A szórakoztató elektronikai eszközök közül legtöbben a televíziót használják vendégség alkalmával: a készüléket a vendéglátók több mint fele be szokta kapcsolni az esetek legalább felében, és úgy tűnik, a technológia kínálta lehetőségeknek köszönhetően a házibulik lelke a konyhából lassan a képernyő mellé költözik.

2023. március 16. 11:30

Jobb egészségmegőrző funkciókkal kapható a HONOR Band 7

A HONOR bemutatta a HONOR Band 7-et, az új innovatív egészségügyi testen hordható eszközét. A HONOR Band 7 nagyobb AMOLED kijelzővel, 14 napos akkumulátor-üzemidővel és pontos mérésekkel érkezik. A HONOR egészségügyi technológiájának köszönhetően a készülék képes rögzíteni a pulzusszámmal, az alvással, a stresszel és egyéb többdimenziós egészségügyi paraméterekkel kapcsolatos értékeket és adatokat – így hosszútávú társ a felhasználók egészségmenedzsmentjében.

2023. március 16. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08